SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat

SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

149,00 €

  Kuvaus

  Etsitkö upeita ja erittäin korkealaatuisia valjaita? Siinä tapauksessa SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat ovat erinomainen hankinta.

  Nämä käsintehdyt valjaat on suunniteltu nimenomaan käyttömukavuutta ja laatua silmällä pitäen. Ne istuvat täydellisesti käyttäjän sukupuolesta riippumatta, ja ne nostavat takuulla strap-on ‑leikkinne seuraavalle tasolle.

  Valjaissa oleva O-rengas joustaa, joten se on yhteensopiva monenkokoisten strap-on -dildojen kanssa. Valjaissa on kaksi sisätaskua, joihin voi sujauttaa esim. bullet-vibraattorit, jolloin käyttökokemus on entistäkin stimuloivampi.

  SpareParts HardWear Joque on valmistettu Yhdysvalloissa. Remmejä voi säätää, joten valjaat sopivat useimmille käyttäjille. Niiden mukana saat myös satiinipussin, jossa valjaita voi säilyttää tai ottaa ne reissuun mukaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Nylon ja elastaani.
  SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
  KOKO S/M:
  - Lantio: 51-127 cm.
  -Reisi: 24-40 cm.
  KOKO L/XL:
  - Lantio: 89-165 cm.
  - Reisi: 37-61 cm.
  O-RENGAS, HALKAISIJA: 3-5 cm (joustaa).
  PESU: Käsinpesu tai pesukoneessa.
  MUKANA: Satiininen säilytyspussi.
  HUOM!
  Näin mittaat reisimitan oikein:
  Pue tavallinen vyö vyötäröllesi tai lantiollesi. Aseta mittanauhan alkupää keskelle vyön etupuolta ja vie sen toinen pää jalkojesi välistä toisen reiden ympärille siten, että se asettuu pakaran alle napakasti ja jatkuu sitten takaisin lähtökohtaan vyön etupuolen keskikohtaan. Vähennä siten saadusta mitasta 35 cm, niin saat itsellesi sopivan reisimitan, jolla valjaiden remmi istuu napakasti mutta mukavasti paikallaan.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mukavuus ja istuvuus
  Todella laadukas Yllättävän miellyttävä päällä ja näyttää hyvältä. Mittausohjeet hämäävät. Normaalisti kokoni on naisten pieni M. Koska reiden mitta oli pienemmässä koossa ohjeiden mukaan todella pieni, en uskaltanut ottaa pienempää kokoa. Tilaamani suurempi koko on juuri ja juuri käyttökelpoinen, kun vyötärön ympärys on niin pienellä kuin mahdollista, mutta yhtään ei parane laihtua. Pienempi olisi varmasti ollut parempi ja veikkaan, että se sopisi isommallekin naisten M-kokoa käyttävälle henkilölle. Hintansa väärti.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mukavuus ja istuvuus
  . Olen xs - kokoinen nainen ja pienin myytävänä oleva malli (s/m) oli haarakiilaltaan liian suuri. Saadakseni valjaat tukevasti, joudun vetämään ne pakaroiden päälle, kokoa ei saanut tältä osin muutettua.
  Muuten erittäin laadukas, kestävä materiaali, joka istuu hyvin ja tuntuu mukavalta päällä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mukavuus ja istuvuus
  paras strap-on harness mitä markkinoilla on SpareParts Joque Harness on ehdottomasti mukavin, helpoiten säädettävä ja kaikin puolin paras strap-on-harness, jota olen käyttänyt, ja kokemusta on monista. Materiaalit tuntuvat mukavalta ihoa vasten ja strap-on seksiä harrastaessaan voi keskittyä nautintoon ilman harnessista johtuvia häiriötekijöitä tai epämukavuutta. Tämä harness myös näyttää todella hyvältä ja parasta siinä on sen versatiilisuus; sama harness sopii sekä minulle että kumppanilleni hyvin, vaikka olemme eri kokoisia. Koon säätäminen on helppoa.

  Ostin nyt toisen Joque-harnessini. Edellinen kesti ahkerassa käytössä yli viisi vuotta ja olisi yhä vieläkin ihan käyttökelpoinen, vaikka onkin käytössä ja monien pesujen myötä kulunut. Tuote on siis myös todella kestävä.

  Tämä on varma valinta ja ihan must ostos jokaiselle sträppäriseksiä haluavalle. Hintansa väärti.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: SpareParts HardWear Joque Unisex Valjaat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *