Spartacus Cane Nahkapiiska
Spartacus Cane Nahkapiiska
SÄÄSTÄ 20%
19,99 €
SÄÄSTÄ 20%
Spartacus Cane Læder Pisk
Spartacus Cane Læder Pisk
Spartacus Cane Læder Pisk

Spartacus Cane Nahkapiiska

5.0 (3)
24,99 € 19,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Spartacus Cane Nahkapiiska sopii käyttäjille, jotka etsivät erityisen tehokkaita BDSM-välineitä. Siten se sopii parhaiten kokeneille käyttäjille, jotka nauttivat erityisen rankoista leikeistä.

61 cm pitkä piiska on moderni, tyylikäs versio klassisesta rottinkikepistä, jolla pidettiin aikanaan kuria ja nuhdetta.

Kovan ytimensä ansiosta Spartacus Cane kirpaisee kunnolla ja läjähtää kuuluvasti iholle. Sen iskut tuntuvat viiltäviltä ja kipu keskittyy nimenomaan iskualueelle.

Tätä piiskaa ei suositella aloittelijoille, ja ihoa on syytä lämmitellä kunnolla esim. läimäyttimellä ennen kuin keppi otetaan käyttöön.

Päällystetty aidolla nahalla. Kepin päässä on remmi.

Tiedot

MATERIAALI: Aidolla nahalla päällystetty kova ydin.
PITUUS: 61 cm.
HALKAISIJA: 1,1 cm.

TUOTENUMERO: 18457.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Nahkainen flogger-piiska

Huippuvempain, paras mitä olen kokeillut... Suosittelen sitä tuhat kertaa....!!! Lupaan, ettet tule pettymään... Osta ja kokeile...!!!

-
5 5 1
Ihana kipu!

Ei todellakaan aloittelijoille. Tilasin tämän vahingossa, halusin itse asiassa kevyemmän kepin, mutta tilasin nopeasti sen kummemmin ajattelematta. Sekä kumppanini että minä itse emme ole täysin aloittelijoita näissä leikeissä, joten testasimme sitä huolellisesti alussa. Kumppanin äänet jokaisen iskun jälkeen osoittivat lopulta,että tässä oli sekä kipua että mielihyvää, minkä myös huomasin myöhemmin. Minulla ei ole muita kokemuksia tämän tyyppisestä lelusta, mutta se toimii hyvin siihen,mitä sillä on tarkoitus tehdä :) Lue lisää

-
5 5 1
Se voi olla todellinen rangaistus

Tämä keppi voi todella rangaista poikaystäväni kiveksiä ja antaa terävän ja tarkan kivun.. Pienellä harjoituksella on helppo osua haluamaasi paikkaan ja määrittää tarkalleen haluamasi teho. Se jättää upeita jälkiä, joista voin nauttia ja jotka poikaystävä voi tuntea muutaman seuraavan päivän ajan. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi