Sportsheets Bondagetanko ja Kahleet
Sportsheets Bondagetanko ja Kahleet
SÄÄSTÄ 44%
24,99 €
SÄÄSTÄ 44%
Sportsheets Bondagetanko ja Kahleet  1
Sportsheets Bondagetanko ja Kahleet  3

Sportsheets Bondagetanko ja Kahleet

4.0 (4)
44,99 € 24,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Sportsheets Bondagetanko ja Kahleet sopii erinomaisesti osaksi kiihottavia bondage-leikkejä, joissa toinen teistä sitoo toisen erilaisiin asentoihin.

Tangossa on tukevasti kiinni neljä miellyttävän tuntuista kahletta. Pehmeästä neopreenistä valmistetut kahleet ovat säädettävät ja ne kiinnitetään ranteisiin ja nilkkoihin tukevalla tarranauhakiinnityksellä. Jokaisessa kahleessa on säätövaraa 15-35 cm, ja ne istuvat mukavasti ihoa vasten.

Itse tanko on 41 cm pitkä ja se on päällystetty nylonilla. Tanko koostuu kahdesta metallitangosta, jotka eivät juurikaan taivu.

Tiedot

MATERIAALI: Neopreeni, tarranauha ja nylon.
PITUUS, TANKO: 41 cm.
LEVEYS (TANKO & KAHLEET): 4,9 cm.
KAHLEIDEN YMPÄRYSMITTA: Enint. 35,5 cm.
SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
MÄÄRÄ: 4 kahletta, 1 tanko.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 11545.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Ei paras ostos

Tämä on melko helppokäyttöinen tarrakiinnitysten kanssa, ja se on tehokasta laatua.

-
5 4 1
Todella söpö, mutta...

Materiaali ja laatu ovat ok, mutta suosittelen sukeltamaan tiettyyn levitystankoon ja kahlesettiin. Se näyttää jotenkin autenttisemmalta ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja.

-
5 4 1
Pelit alkakoon

Tämän tuotteen perusidea on erinomainen ja meillä on varmasti monia hauskoja mahdollisuuksia... Odotin kuitenkin hieman parempaa laatua, hieman pehmeämpiä "reunoja" ja hieman kiinteämpää tuntua. Se ei ole mukavin tuote niille, jotka ovat juuttuneet siihen kovien materiaalien takia, mutta jos kestää sen, siinä onpotentiaalia... Lue lisää

-
5 4 1
Erinomainen kaikenlaiseen leikkiin

Ehdoton leluhankinta. Tämä antoi meille äärimmäisesti mielikuvitusta ja tyydytystä, jännitystä, omistautumista ja itseluottamusta. Voi seistä ja maata, mutta on sitten kumppanin mielikuvituksen ja jännityksen kohteena. Jos sen yhdistää silmänaamioon ja käsirautoihin, siinä on hyvä alku. Leikimme kegel-kuulilla esileikkiä,naiskumppanini seisoi ja puristi samalla, kun suutelin hänen vartaloaan ja yritin saada kuulat putoamaan. Jos ne putosivat, käytimme ylimääräisenä mausteena ObaieAdvanced rottinkikeppipiiskaa. Se toi jännitystä ja upean esileikin. Jännitystä ja läheisyyttä samaan aikaan. Hintaan nähden se tarjoaa enemmän kuin maksaa, todellaedullinen vaihtoehto. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi