Sportsheets Diamond Crystal Raippa
Sportsheets Diamond Crystal Raippa
SÄÄSTÄ 75%
9,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 75%
Sportsheets Diamond Crystal Pisk Sort
Sportsheets Diamond Crystal Pisk Silver
Sportsheets Diamond Crystal Pisk
Sportsheets Diamond Crystal Pisk Sort
Sportsheets Diamond Crystal Pisk Sort
Sportsheets Diamond Crystal Pisk Silver

Sportsheets Diamond Crystal Raippa

4.5 (2)
39,99 € 9,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Sportsheets-tuotemerkin Diamond Crystal -raippa on sekä elegantti että erittäin kinky.

Upeassa ratsastuspiiskassa on kunnon blingiä, sillä sen kahva on koristeltu ihanasti kimaltavilla kristalleilla. Sen varsi on päällystetty nylonilla ja kahvan päästä löytyy kiiltävä, hopeanvärinen koristetappi.

Toisessa päässä on puolestaan pehmeästä nahasta valmistettu remmi, jolla voi sekä hyväillä että rankaista subisi herkkää ihoa.

Älä anna ulkonäön hämätä, sillä vaikka Diamond Crystal -raippa soveltuukin myös hellempään käyttöön, sillä voi silti lyödä lujaa.

Lasikuituydin tekee varresta jämäkän ja joustamattoman. Siksi sen iskut eivät kirpaise kovin paljoa, mutta halutessaan domi saa kyllä iskut tuntumaan.

Niinpä on täysin tiukan mutta oikeudenmukaisen domin päätettävissä, millaista rangaistusta subi kulloinkin ansaitsee.

Tiedot

MATERIAALI: Nahka, lasikuitu, nylon, ABS-muovi, kristallit (lasi), PVC, sinkki.
KOKONAISPITUUS: 49,5 cm.
KAHVA: 22,3 cm.
HALKAISIJA, KAHVA: 2 cm.

TUOTENUMERO: 18978.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
"Lisävarusteet"

Yleensä en pidä seksileluista ja fetissitarvikkeista ollenkaan. Sattui kuitenkin niin, että mieheni vakuutti minut, että on hyvä idea ottaa mukaan "lisätarvikkeita" seksielämäämme, ja sitten hän yllätti minut uusilla Sinfulin keksinnöillä. Kirsikkana kakun päällä oli tämä ratsastuspiiska, jossa onkimalteleva jäljitelmävarsi. Se näyttää todella ylelliseltä, ja pelkkä tieto, että iskut tulevat niin hienostuneesta piiskasta, voi saada minut kiihtymään jopaharmaimpana ja tylsimpänä sadepäivänä! Lue lisää

-
5 4 1
Kaiken rahan arvoinen

Piiska on erittäin hyvä kätevän painonjakautumisen ansiosta, ja kahva lepää mukavasti ja tukevasti kämmenessä. Kaiken rahan arvoinen PS. Toisin kuin yllä oleva arvioija, en yleensä tarvitse poikaystävältäni paljon suostuttelua kuluttaakseni kaikki hänen rahansa seksileluihini tai niin sanottuihin vähemmän kunnollisiin"fetissitarvikkeisiini"... Toisaalta olen samaa mieltä "trinen" kanssa siitä, että samankaltaisuudesta pakkomielletty varsi näyttää todellaylelliseltä ja antaa rauhoittavan säädyllisyyden tälle ylistetylle kepille. Epävarmalle mielelle on varsin rauhoittavaa, kun piiskan hienostunut muotoilu takaa, ettätoiminta, jossa yksi apinoista polveutunut älykäs nisäkäs lyö toista pepulle, on loppujen lopuksi hienostunutta toimintaa... Tämän hienostuneet säädyllisyyden täytyyolla sitä mitä "lisätarvikkeilla" todella tarkoitetaan... Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi