SWAN The Silver Swan

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • SWAN The Silver Swan
 • SWAN The Silver Swan
 • SWAN The Silver Swan
 • SWAN The Silver Swanr

SWAN The Silver Swan

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

120,00 €

  Kuvaus

  SWAN The Silver Swan on suosittu ja tehokas rabbit-vibraattori, joka tarjoaa kiihottavaa stimulaatiota sekä sisäisesti että ulkoisesti.

  The Silver Swan on muotoiltu mukautumaan vartalon muotoihin. Se on valmistettu jämäkästä materiaalista, joten sen stimulaatiota on helppo ohjata oikeisiin kohtiin. Voit myös taivutella sitä, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivaa stimulaatiota. Vibraattori on päällystetty kokonaisuudessaan pehmeällä lääketieteellisellä silikonilla, joka tuntuu entistäkin paremmalta ihollasi kun sivelet sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta.

  The Silver Swan -vibraattorin sisällä on kaksi PowerBullet-moottoria, jotka värisevät todella voimakkaasti. Toinen niistä värisee G-pistettä vasten ja toinen klitoriksella. Voit säätää niitä erikseen kahvassa olevilla painikkeilla. Kun haluat säätää värinän intensiteettiä, pidä haluamaasi painiketta painettuna sisään. Kun haluat sammuttaa vibraattorin, paina molempia painikkeita lyhyesti.

  Vibraattori on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa. Sen mukana saat kätevän säilytyspussin, jossa se on myös näppärä ottaa mukaan reissuun. Muista laittaa sen näppäinlukko päälle ennen matkaan lähtöä, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalaukussa. Näppäinlukon saa päälle painamalla molempia painikkeita yhtäaikaa kunnes vibraattorin valo sammuu. Lukon saa pois päältä samalla tavalla, eli paina painikkeita kunnes niiden valo syttyy jälleen, ja sen jälkeen vibraattori käynnistyy normaalisti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 17 cm, josta n. 9 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA, DILDO: 4 cm.
  HALKAISIJA, KLITORISVIBRAATTORI: 2,3 cm.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 6 tuntia.
  LATAUSAIKA: 2 tuntia.
  AKKU: Ladattava litium-ioni (laturi mukana).
  ÄÄNITASO: Keskitasoa.
  SÄÄDIN: 2 painiketta.
  MUKANA: Säilytyspussi ja laturi.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, espanja.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: SWAN The Silver Swan

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *