System JO Organic Luomuliukuvoide 120 ml -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

System JO Organic Luomuliukuvoide 120 ml -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

12,90 €

  Kuvaus

  System JO Organic Luomuliukuvoide on korkealaatuista ja sisältää luonnollisia ainesosia. Se tuo takuulla uutta nautintoa makuuhuoneeseenne.

  Liukuvoiteen koostumus on suhteellisen kiinteää, joten se ei valu, paakkuunnu tai tahmaa. Voit käyttää sitä yhtä lailla itsetyydytyksen, yhdynnän ja seksileluleikkien liukastamiseen.

  System JO Organic on täysin vegaaninen vesipohjainen liukuvoide. Sitä on helppo annostella ja se sopii käytettäväksi sekä kondomien että kaikenlaisten seksilelujen kanssa.

  Liukuvoide on 100 % luonnonmukainen eikä sisällä parabeeneja, glyseriiniä, öljyjä tai gluteenia. Se on markkinoiden ensimmäinen liukuvoide, joka on saanut USDA-luomusertifikaatin.

  Vuonna 2016 System JO Organic valittiin parhaaksi vesipohjaiseksi liukuvoiteeksi ja se sai 5/5 tähteä.

  Tiedot

  AINESOSAT: Luonnolliset ainesosat, mm. aloe vera ja acai.
  LUOMU: Kyllä.
  TESTATTU ELÄIMILLÄ: Ei.
  PARABEENITON: Kyllä.
  GLYSERIINITÖN: Kyllä.
  ÖLJYTÖN: Kyllä.
  GLUTEENITON: Kyllä.
  VEGAANINEN: Kyllä.
  KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.
  KOKO: 120 ml.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Materiaali ja laatu
  Yllättävän huono En pitänyt tästä liukkarista imelän tuoksun ja värin takia. Ruskea liukkari sotki paikat ja tämä oli yleensä ottaen normaalia tahmeampaa. Lisäksi purkin suu meni jotenkin tukkoon (ehkä sinne kuivui liukkaria vaikka pidin purkkia kiinni) ja kun kovaa puristin tuubia, liukkaria tuli ulos korkin reunoilta ja sen jälkeen aina vuosi jos oli vaaka-asennossa säilytyksessä ja sotki sitten kaiken samassa säilytyspussissa olleen koska on värillistä.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Liukastavuus
  Makea tuttavuus Imelä vaniljainen pullapitkon tuoksu ja maku sekä siirappisen ruskea väri yllättivät, kun aiempi kokemus liukuvoiteistani oli ollut valkea/kirkas ja ei-minkään-hajuinen. Pidän makeista tuoksuista, joten yllätys oli oikein mukava! Tuntuu hyvältä, tuoksuu ja maistuu ihanalta, tuo uuden ulottuvuuden soololeikkeihin. Tykkään valtavasti töttörödesignistä, ja että ei ole erikseen avattavaa korkkia, vaan tuommoinen napsautettava.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: System JO Organic Luomuliukuvoide 120 ml -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *