Tazapper Sähkösauva

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Tazapper Sähkösauva
 • Tazapper Sähkösauva
 • Tazapper Sähkösauva
 • Tazapper Sähkösauva

Tazapper Sähkösauva

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

69,90 €

  Kuvaus

  Nyt se on täällä! Suosittu, monista fetissielokuvista tuttu Tazapper Sähkösauva antaa takuulla virtaa makuuhuoneeseenne.

  Sähkösauva sopii mainiosti osaksi kinkyjä fetissileikkejä, joissa annat kumppanillesi (tai alistuvalle osapuolelle) upeasti räpsähtäviä sähköiskuja ja nautit hänen säpsähtäessään sekä kovaa ääntä että sauvan päästä iskevää näyttävää kipinää.

  Sauvan päässä on kaksi napaa, joiden väliin syntyy sähköinen jännite. Käynnistät jännitteen pitämällä kahvassa olevaa painiketta painettuna, ja sammutat sen päästämällä napista irti. Sähkösauva on tarkoin testattu, joten sitä on täysin turvallista käyttää useimmilla vartalon alueilla.

  Tazapper on päällystetty muovilla, mutta sen sisällä on sähköä johtava piirilevy. Sauvan kokonaispituus on 38 cm. Se toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Muovi.
  VESITIIVIS: Ei.
  PITUUS: 38 cm (kahva on 21 cm pitkä).
  SÄÄDIN: 1 painike.
  PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Tazapper A lovely toy! My best buy this last year, totally worth the money. The excitement of not knowing when and if he presses the button. And when he does, the small shock can be so exciting. I just love it!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Tazapper Sähkösauva

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *