TENGA 3D Spiral Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA 3D Spiral Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

29,90 €

  Kuvaus

  TENGA 3D Spiral Masturbaattori on jännittävä ja tyylikäs miesten itsetyydytysväline japanilaiselta TENGA-seksileluvalmistajalta. TENGA valmistaa yksiä maailman suosituimmista miesten itsetyydytysvälineistä, ja jälleen kerran he ovat onnistuneet luomaan yksityiskohtaisesti suunnitellun ja äärimmäisen huomaamattomaksi muotoillun masturbaattorin.

  TENGA 3D Spiral muistuttaa miltei taiteellista spiraalia, joka tarjoaa intensiivistä stimulaatiota. Se on valmistettu pehmeästä TPE-kumista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

  Käyttäessäsi masturbaattoria, käännä ensin sen stimuloiva spiraalipinta sisäpuolelle. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattorin sisälle ja nauti.

  Puhdistat masturbaattorin helposti pesemällä sekä sen sisä- että ulkopuolen lämpimällä vedellä. Käytä siihen sen jälkeen seksilelun puhdistussuihketta, jotta varmistat korkean hygieniatason. Anna sen kuivua kokonaan ennen kuin laitat sen takaisin paikalleen.

  Vuonna 2012 TENGA 3D-tuotteet voittivat ensimmäisinä miesten itsetyydytysvälineinä maailmassa arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon "parhaasta tuotesuunnittelusta".

  Lisäksi syyskuussa 2012 TENGA 3D Spiral voitti AVN-palkinnon vuoden parhaana "ei-motorisoituna" miesten itsetyydytysvälineenä.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE-kumi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 11,5–40 cm.
  HALKAISIJA: Joustava.
  PAINO: 290 g.
  SOPII: Useimmille miehille.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hands down, todella hyvä ostos Olipa sitten kyseessä sinkku tai pariskunta, suosittelen Tengan 3D-tuotteita. Ne näyttävät viattomilta eikä niistä oikein pääse selville ensimmäisellä silmäyksellä. Ja sitten on tämä kiihottava spiraali joka takaa hyvän orgasmin.
  Kun otin omani esille ensimmäistä kertaa ja irrotin sen siitä puikosta joka sitä tukee, vedin sitä vahingossa huonossa kulmassa ja kumiin tuli muutama repeämä, mutta se on laadukas ja todella kestävä ja joustava. 3D-holkki on myös kaikista leluista helpoin puhdistettava. 3D Spiral stimuloi todella mahtavasti, sitä kannattaa kokeilla - holkki oli myös jonkin verran tiukempi/imuttavampi kuin osasin odottaa, mukava yllätys
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Erittäin hyvä lelu miehille! Ensisilmäyksellä voi kenties näyttää vähän uskomattomalta antaa Tenga 3D:lle 5 tähteä joka kategoriassa. Mutta, sen se ansaitsee!

  Tämä on talouden ensimmäinen lelu, joka on ollut nimenomaan minua varten. Ja rakastamme sitä. Vaimoni nauttii käyttäessään sitä minuun - ja minä vasta nautinkin kun hän käyttää sitä! Joten se ei todellakaan ole vain "soolohetkiin".

  Materiaali on laadukasta, todella joustavaa, mutta pitää silti muotonsa. Aluksi hermostutti, että olisiko puhdistaminen vaivalloista - mutta sepä olikin tosi helppoa eikä siihen mene montaa minuuttia. Se toimii juuri niin helposti kuin videolta näkyy - holkki käännetään vain sisäpuoli ulospäin ja huuhdellaan vedellä.

  Tykkään paljon siitä, että verrattuna moniin muihin miehille suunnattuihin tuotteisiin tämä on "esteettisesti" upea, eikä ollenkaan näytä seksilelulta. Monet muut miesten tuotteet näyttävät minusta aika roiseilta. Tämä on myös pakattu tyylikkääseen rasiaan - ja jos sen laittaisi näytille, en usko kovin monen arvaavan mihin sitä on tarkoitus käyttää.

  Tenga 3D on fantastinen käytössä - kunhan muistat runsaan liukuvoiteen. Olin ensin vähän skeptinen ja epäileväinen siitä, että tuntuuko tämä miltään - mutta kyllä vaan tuntuu! Tämä on suorastaan intensiivinen käytössä. Kokeiltuani spiraalin muotoista mallia olen ollut kovin utelias kokeilemaan muita versioita myös.

  Suosittelen tätä tuotetta todella lämpimästi - sekä sinkkumiehille että parisuhteessa oleville.

  Jos jotain huonoa pitää tuotteesta sanoa (niin kuin arvosteluopas suosittelee tekemään), voinee sanoa, että Tenga 3D on voimakkaasti riippuvuutta aiheuttava....! ;-)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Mahtava ostos Tämä on ehdottomasti paras itsetyydytysväline jota olen kokeillut. Tuntuu tosi hyvältä ja todella helppo puhdistaa. Leikkasin omaani reijän yläosaan niin että penis menee läpi koko mitaltaan enkä laukea lelun sisään. Ainoa negatiivinen puoli on se että käyttö ei ole ihan äänetöntä mutta sama pätee kaikkiin fleshlighteihin ja holkkeihin joten laita vaan musiikkia soimaan toimituksen ajaksi jos asut kerrostalossa niin kuin minä :).
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tämä on superhyvä. Tämä TENGA on ensimmäinen seksilelu, jonka olen hankkinut. Leikimme sillä yhdessä ja kun siltä tuntuu, käytän sitä yksinkin.
  Kesti kerran pari totutella siihen, miten ja mistä sitä kannattaa puristaa jotta tuntemukset ovat parhaita ja miten nopeaa sitä liikutellaan, jne., mutta sen jälkeen lopputulos on ollut taattu joka kerta.

  Sitä on todella helppo käyttää, mutta liukkaria se toki kaipaa. Se on myös erittäin helppo puhdistaa, kun sen voi kääntää sisäpuoli ulospäin juuri niin kuin pitääkin ennen ensimmäistä käyttökertaa ja niin kuin kuvista näkyy. Näiden tuotteiden kuvissa kun näkyy nimenomaan se sisäpuoli...;-) 
  Tekee mieli kokeilla muitakin saman sarjan tuotteita nyt kun tiedän miten hyvältä se voi tuntua.
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hauska myös pareille Todella hauska lelu jonka kanssa miehelläni on mukavaa kun en itse ole paikalla. Mutta fantastinen myös silloin kun haluan itse antaa hänelle erilaisen käsityydytyksen. Ehdottomasti suosikki jota ei koskaan laiteta sivuun pitkäksi aikaa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA 3D Spiral Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: