TENGA Air-Tech Gentle Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Air-Tech Gentle Masturbaattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

24,90 €

  Kuvaus

  TENGA Air-Tech Gentle Masturbaattori on pidemmälle kehitetty versio huippusuositusta TENGA Deep Throat Cup -masturbaattorista, jota on kutsuttu mm. parhaaksi miesten seksileluksi.

  Air-Tech Gentle tarjoaa todella pehmeän ja aidonkaltaisen itsetyydytyskokemuksen liikuttaessasi sitä peniksesi ympärillä. Sen päässä on venttiili, jonka kautta voit säätää laitteen sisälle muodostuvaa alipainetta, joka tuntuu imuttavalta peniksen ympärillä.

  Toisin kuin alkuperäinen kertakäyttöiseksi suunniteltu Deep Throat Cup, uusi Air-Tech Gentle on suunniteltu käytettäväksi kerta toisensa jälkeen. Jos puhdistat sen sisällä olevan pehmeän holkin perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen ja käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, voit käyttää masturbaattoria jopa 50 kertaa.

  TENGA Air-Tech -masturbaattorista on saatavilla kolme erilaista versiota, joiden sisärakenteet ovat erilaiset. Valitse Gentle jos kaipaat hellää stimulaatiota, Regular jos tahdot mahdollisimman aidonkaltaisen kokemuksen ja Strong jos kaipaat erityisen tiukkaa stimulaatiota.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 16,5 cm.
  HALKAISIJA: 6,4 cm.
  PAINO: 91 g.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: TENGA Air-Tech Gentle Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *