TENGA Air-Tech Strong Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Air-Tech Strong Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

24,90 €

19,90 €

  Kuvaus

  TENGA Air-Tech Strong Masturbaattori on pitemmälle kehitetty versio suositusta TENGA Deep Throat Cup -masturbaattorista, joka on nimetty mm. parhaaksi miesten seksileluksi.

  Air-Tech Strong on valmistettu ihanan pehmeästä materiaalista, joka tarjoaa penikselle varsin tiukan tuntuman käytön aikana. Strong-masturbaattori on valmistettu jämäkämmästä materiaalista kuin muut Air-Tech -versiot, joten se tarjoaa kaikista intensiivisintä stimulaatiota. Laitteen päässä on venttiili, jonka avulla hallitset sen sisälle muodostuvaa imevää alipainetta.

  TENGA Air-Tech Strong on suunniteltu käytettäväksi kerta toisensa jälkeen. Sitä voi käyttää peräti 50 kertaa mikäli huolehdit sen huolellisesta puhdistamisesta jokaisen käyttökerran jälkeen ja käytät sen kanssa aina laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta.

  TENGA Air-Tech on saatavilla kolmena eri versiona, joiden sisärakenne on erilainen. Tämä Strong-versio tarjoaa tiukimman stimulaation, kun taas Gentle on kaikista pehmein ja Regular tarjoaa aidonkaltaisimman kokemuksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 16,5 cm.
  HALKAISIJA: 6,4 cm.
  PAINO: 91 g.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Miellyttävä ja hyvä hinta-laatusuhde Helppo käyttää ja pestä. Ainoa miinus ehkä imuominaisuuden haastava käyttö (vaatii sormikestävyyttä) ja hieman ohut kuori. Mutta yleisesti ottaen oikein hyvä ja nautinnollinen tuote! Hillitty design on sopiva myös kaltaiselleni ei-mieheksi identifioituvalle :-).
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA Air-Tech Strong Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *