TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl 1
 • TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl 2
 • TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl 3
 • TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl 4

TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

46,90 €

39,90 €

  Kuvaus

  TENGA Eggs 6-Pack on täydellinen lahjaidea miehelle. Pakkauksessa on kuusi huomaamatonta masturbaattoria, joista jokaisessa on erilainen sisäkuviointi.

  Ota korkealaatuisesta silikonista tehty munaholkki ulos munankuoresta ja laita hieman mukana tulevaa liukuvoidetta sisälle sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään.

  TENGA Egg venyy jopa 30 cm:n mittaan, ja siksi se sopiikin lähes kaikille miehille.

  Voit kontrolloida munaholkkia kädelläsi, tai antaa sen kumppanisi hallintaan. Munaholkin sisäpuolella on kuviointi, joka tuntuu todella herkulliselta penikselläsi.

  TENGA Egg on täydellinen matkalelu, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota.

  Pakkauksessa on mukana seuraavat Egg-mallit: Wavy, Clicker, Spider, Silky, Stepper ja Twister.

  Jokainen TENGA Egg on kertakäyttöinen. Jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 6,5-30 cm.
  HALKAISIJA: Enintään 15 cm.
  MääRä: 6 Egg-masturbaattoria.
  KäYTTöOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Myös naiselle Kokeilimme kääntää tuotteen toisinpäin. Ja mitkä ihanat tuntemukset sainkaan mieheni hyväillessä minua sisältäni munan ollessa hänen sormiensa päällä. Nystyrät tuntuivat tosi hyvältä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Loistavia! Todella hyvä tuote. Esteettisesti miellyttävä, eikä mikään hävettävän näköinen. Aluksi epäilin tuotteen kokoa, koska moni tuote ollut liian pieni omalle penikselle (n.20cm), mutta tämä tuote venyi yllättävän hyvin, eikä rikkoutumisestakaan ollut tietoa.
  Tuntuma on miellyttävä ja tiukkuutta ja tuntumaa pääsee helposti omalla puristamisella säätelemään. Settinä mukava, kun erilaisia kokemuksia. Tästä on helppo ottaa pari vaikka mukaan työmatkalle. Ei tietenkään vastaa oikeaa seksiä/vaginaa, mutta mukava lisä itsetyydytykseen.
  Plussaa, että tuote sisältää itsessään liukuvoiteen, eikä tarvitse erikseen sitä kannella. Tuote kestäisi varmasti enemmänkin käyttöä, kunhan vain pesee välissä ja käyttää kondomia hygienian takia. Itse käyttänyt maksimissaan yhden päivän ja ilman kondomia tuntuman maksimoimiseksi.
  Suosittelen lämpimästi ja ostan varmasti lisää.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Oli yllätys Harmittomana kokeiluna (on meinaan matalan kynnyksen lelu) täytyy antaa täydet pisteet. Eroja löytyy näiden väliltä ja se on makuasia mikä miellyttää eniten. Saattaa rikkoutua käytössä, mikä on valitettavaa. Sopii todella hyvin vähän kinkkisemmille pareille!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Loistava Tämä tuote on kerta kaikkiaan loistava. Seksilelut ovat monesti varsin mekaanisia paristoineen ja erilaisine stimulaatiovaihtoehtoineen.

  Tenga-tuotteessa on kyse siitä, että itse tuote saa aikaan miellyttävän tuntemuksen, joka muistuttaa naisen emätintä. Tämä toimii joka kerta, joten sille voisi periaatteessa antaa orgasmitakuun.

  Juuri nyt saan itse hoitoa masennuksen vuoksi. On varsin tunnettua, että orgasmin saaminen voi vaikeutua antidepressiivisen lääkityksen vuoksi. Tenga-munien avulla voin edelleen nauttia seksielämästä, vaikka psyykkisen sairauden vuoksi joudunkin käyttämään lääkitystä.

  Niinpä en voi muuta kuin suositella Tenga-munien käyttöä. Se on hauskaa ja tuntuu hyvältä, eikä myöskään kannata aliarvioida sitä arvoa, jonka nainen antaa sille, että voi antaa miehelleen jotan erityistä saadessaan hänet orgasmiin Tenga-munaa käyttämällä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Voittajatuote Kumppanini näytti minulle tämän tuotteen ja ostimme sen yhdessä. En ole koskaan nähnyt kenenkään uppoutuvan omaan maailmaansa niin täysin. Hän nauttii tuotteesta niin paljon, että katoaa kokonaan. Hän saa aina orgasmin kun käytämme sitä ja saa minut tuntemaan, että olen tosi hyvä "kädentaidoissa". Sen avulla olen myös oppinut käyttämään käsiäni hänen vartalonsa muilla alueilla enemmän.
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kaikkia kannattaa kokeilla Jos et ole aiemmin käyttänyt tenga munia, kannattaa ehdottomasti hankkia tällainen paketti yksittäisten sijaan, koska on hyvin hankala etukäteen arvioida, mitkä näistä ovat miellyttävimpiä. Itse pidin aivan erilaisista kuvioinneista kuin olin etukäteen ajatellut. Eivät tunnu ihan yhtä hyvältä kuin kalliimmat lelut, mutta näitä on tavattoman kätevä käyttää "ohimennen".

  Nämä eivät todellakaan ole mitään kertakäyttökamaa. Yksi näistä on ollut käytössä jo noin 15 kertaa, ja se näyttää kestävän vielä pitkään. Käyttöikään tosin vaikuttaa varmasti käyttötavat, eli venyttääkö niitä täyteen pituuteen ja kuinka voimakkaasti hieroo.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: