TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA 1
 • TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA 2
 • TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA 3
 • TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA 4
 • TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA 50
 • TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA 100

TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

92,90 €

  Kuvaus

  TENGA Flip Hole on eräs markkinoiden suosituimmista ja realistisimmista masturbaattoreista. Aidontuntuinen kokemus on pehmeän holkin sisällä olevan nystyröistä ja juomuista koostuvan sisäkuvioinnin ansiota. Flip Hole tarjoaa sinulle todella intensiivistä stimulaatiota.

  Flip Hole on tyylikkäästi muotoiltu, eikä sen käyttötarkoitusta arvaa ellei tiedä. Se on täysin käsikäyttöinen, eli et tarvitse sen lisäksi mitään virtalähdettä.

  Flip Holen reunat ovat todella joustavat. Purista, hiero ja luo herkullisesti imevä alipaine peniksesi ympärille pusertamalla ilma ulos laitteesta.

  TENGA Flip Hole on maailman ensimmäinen kokonaan avattava masturbaattori, ja siksi se on todella helppo pitää puhtaana. Sen mukana saat 2 liukuvoidenäytettä.

  Huom. Jos kaipaat hellempää stimulaatiota, osta Flip Hole White.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  ULKOPITUUS: 17 cm.
  SISÄPITUUS: 14 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 7,6 cm.
  PAINO: 680 g.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  MUKANA: 2 x 10 ml vesipohjaista liukuvoidetta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  TENGA Flip Hole Black Kotelo mihin itse masturbaattori tulee on hieman liian huteran tuntoinen ja aluksi ehkä vähän vaikea saada kasaan. Tuote oli itselleni ensimmäinen kokeilu ikinä ja voin kyllä suositella lämpimästi. Tuntumaa voisi kuvaillla kun siulta otettaisiin samalla suihin, kun panet. Todellakin hintansa arvoinen!
  Mutta ehkä sijottaisin muutaman euron enemmän ja ostaisin TENGA Flip Zero Black Masturbaattorin, koska tuotteen kasaaminen on helpomman näköistä ja kestävyyskin varmaan parempi.

  Seuraava ostos kyllä taitaa olla Tenga Flip Zero Black Vibraattorilla, jos nykyisen jotenkin rikki saa.

  Ja tuntumasta vielä sen verran, että kestin alle 10min, kun innostuin vähän.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Se vaan toimii! Tekee juuri sen mihin on tarkoitettu. Mukavaa vaihtelua yksityiselle harrastukselle. Käyttö on vaivatonta ja helppo puhdistaa. Tämä oli minulle ensimmäinen kokemus masturbaattoreista ja ei ollenkaan huono, vaikka pitkään asiaa harkitsin. Täysin rahansa arvoinen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kivaa vaihtelua Kun avasin paketin, pelästyin ensin että mahtuuko iso kalu sinne laisinkaan. Tenga on päällepäin nimittäin aika pienen näköinen. Kalu oli kuitenkin helppo saada upotettua tengan sisään koska liukkari oli todella kätevä levittää kunnolla tengan sisään. Kalu mahtui hyvin sisään pienen näköisestä ulkokuoresta huolimatta. Imu oli yllättävän voimakas ja orgasmi meinasi tulla ennen aikoja. pitemmän käytön jälkeen tunto alkoi hieman hiipua kalusta ja orgasmi pitkittyi. Parasta kuitenkin tuotteessa on nimenomaan voimakas stimulaatio, kivaa vaihtelua vähän ´´kovempi meno´´
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Soiva peli Ei muuten sitte ole mikään hiljaisin käyttää :) Mutta hyvin toimii ja helppo pestä. Koska "nappuloiden" vieressä on samaa sisämateriaalia, kannattaa olla varovainen koska vaikuttaa olevan helposti repeytyvää. Mutta 9,5/10
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tenga Flip Hole (Black) Aivan loistava tuote. Suosittelen lämpimästi kaikille. Musta malli sopii oikein hyvin myös kookkaammalle varustukselle (20cm). Eturauhasen huolto tuskin paljon miellyttävämmäksi voi tulla. Aistituntemukset voi säätää omalla vapaalla liikkellä koko varren, kärjen tai siltä väliltä mielensä mukaan. Perinteinen stimulaatio sai uuden käsityksen tämän tuotteen myötä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  musta flip hole Erittäin stimuloiva laite peniksen hierontaan. Geelimäiset juomut tarjoavat monenlaista hierontaa. Lisäksi laite imee ja lypsää kalua hienosti. Oma kaluni 16 cm, 5 läpimitta sopii hyvin. Tunnelin päässä end-orb-nystyräpallo jonka sisään terska uppoaa. Mahtava tunne! Helppo puhdistaa ja kestää käyttöä. Suosittelen. Musta on intensiivisempi kuin valkoinen, joka sekin hyvä!
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kumman ottaisin... Flip hole vai Fleshlight? Varmasti mielessä monella ensimmäistä lelua harkitsevalla. Molemmilla saa varmasti aikaan riittävän tehokasta hyväilyä kunhan kuvioinnin valitsee mieleisekseen, mutta alun perin fleshlightia hankkiessani en ollenkaan osannut arvostaa muita ominaisuuksia. Flip hole on niin dramaattisesti helpompi puhdistaa, voidella ja käyttää, että olen käytännössä arkistoinut fleshlightini komeroon tämän lelun hankittuani. Tämä asia kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan. Flip hole on myös huomattavasti kevyempi, ja pitää nesteet paremmin sisällään, joten sen käsittelykin on paljon kätevämpää.

  Mallivalintaan en osaa pahemmin ottaa kantaa, koska omistan vain mustan, mutta osaan kyllä suositella tätä lähes kenelle tahansa. Alkuun tämä kuviointi voi tuntua liiankin intensiiviseltä, mutta siihen tottuu hyvin nopeasti. Olen internetiä selaamalla saanut sellaisen käsityksen, että mallit hopea ja musta eivät oikein sovellu keskimääräistä merkittävästi suuremmalle penikselle, jolloin valkoinen ja punainen ovat ehkä järkevämpiä valintoja. Itselleni (pituus 14 ympärys 13,5) tämä malli on juuri sopiva.

  Luvattu 50 käyttökertaa on todennäköisesti aika pessimistinen arvio. Omani on jo pari kymmentä kertaa ollut käytössä ja on edelleen täysin uuden veroinen. Pidetään mielessä että sama firma väittää silikonimuniaan kertakäyttöisiksi, mikä ei alkuunkaan pidä paikkaansa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA Flip Hole Black Masturbaattori -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *