TENGA Vacuum Controller

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Vacuum Controller

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

62,90 €

59,90 €

  Kuvaus

  TENGA Vacuum Controller on lisäosa, jonka voi kytkeä TENGAn masturbaattoreihin. Se saa aikaan uskomattoman hyvältä tuntuvaa imua peniksen ympärille.

  Se on erittäin helppokäyttöinen. Laita paristot sisään ulommaiseen, pyöristettyyn osaan, liitä Vacuum Controller masturbaattoriin ja käynnistä. Vacuum Controller yhdistettynä masturbaattoriin saa aikaan aivan ennenkokemattoman kiihottavan imun. 

  Suosittelemme, että liikutat masturbaattoria normaalisti edestakaisin käyttäessäsi Vacuum Controlleria. Imutus tuo itsetyydytykseen herkullisen lisän. Jos imu käy liian voimakkaaksi, sammutat sen helposti painamalla "Release Button" -painiketta, joka avaa venttiilin ja päästää paineen tasautumaan.

  Vacuum Controllerin mukana tulee U.S. TENGA -mallin masturbaattori, joka on hieman suurempi kuin alkuperäiset TENGAn mallit. Siksi mukana tulee myös kaksi liitinosaa, joista toinen sopii alkuperäisiin malleihin ja toinen U.S.-malliin.

  Vacuum Controller ei ole vesitiivis, joten älä vie sitä kosteisiin tiloihin. Adapterin saat puhdistettua parhaiten puhtaalla, kuivalla kankaalla.

  Huomioithan, että TENGA Vacuum Controller toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Vacuum Controller on yhteensopiva seuraavien masturbaattoreiden kanssa: TENGA Deep Throat, Original Deep Throat, TENGA Deep Throat Cup Cool ja U.S. TENGA, joissa on kaikissa yhteensopivuudesta mainitseva tarra.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi.
  PARISTO: 4 x AAA (hankittava erikseen).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: TENGA Vacuum Controller

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: