TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbaattori
TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbaattori
SÄÄSTÄ 30%
8,99 €
SÄÄSTÄ 30%
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  1
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  2
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  50
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  99
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  100

TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbaattori

5.0 (1)
12,99 € 8,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

TENGA x Keith Haring Original Vacuum CUP Masturbaattori on erityisversio TENGA:n suositusta Original Vacuum Cup ‑masturbaattorista. Tämä versio on suunniteltu yhteistyössä The Keith Haring Foundationin kanssa ja koristeltu Keith Haringin taiteella.

Muutoin tämä masturbaattori on sama kuin palkittu, alkuperäinen Original Vacuum Cup, joka voitti Erotixxx Award -palkinnon lokakuussa 2011 parhaana miesten seksileluna. Tyylikäs Keith Haring ‑versio tarjoaa samanlaisen suuseksiä jäljittelevän käyttökokemuksen kuin alkuperäinenkin, ja voit säätää sen sisälle syntyvää alipainetta yläosassa olevan venttiilin kautta.

Masturbaattori on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta kondomia ja runsasta liukuvoidetta käyttämällä voit käyttää sitä useampiakin kertoja.

TENGA-tuotteet on valmistettu Japanissa vastaten erittäin korkeita laatuvaatimuksia.

Tiedot

MATERIAALI: TPE.
FTALAATITON: Kyllä.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 13840.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
PAKKO SAADA!

Tämä on mieheni uusi suosikkilelu! Täydellinen tapa antaa hänelle suihinotto, vaikka olet kaukana, piristää videoleikkiä. Pakollinen kaikille kaukosuhteessa olijoille, mutta myös kiusoitteleva pieni yllätys, jonka voit antaa hänelle työmatkalle, poikien reissuun tai vastaavalle. Lisäksi se on helppokäyttöinen eikä vaadi puhdistusta.Sinfulilla on myös parhaat hinnat kaikista fantastisista Tenga-tuotteista, joten tilasin monia saadakseni ilmaisen toimituksen, ja se on fiksuinta mitä olen tehnyt - miehenioli erittäin kiitollinen;) Tytöt - jos teillä on vaikeuksia pitää miehen haluama tahti kun masturboitte häntä, sekä tämä että itsetyydytysmunat ovat suureksiavuksi, lisäksi tämä on seksikäs tapa ottaa ohjat. Quickshot on myös loistava tapa maustaa suihinottoa. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi