Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm
26,99 €
3 hintaan 60,-
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm  1
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm  2

Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm

4.9 (2)
3 hintaan 60,-
26,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Kukapa ei olisi joskus haaveillut vievänsä baarimikon mukanaan kotiin? Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo antaa sinun toteuttaa fantasiasi.

Kiihottavan napatequilan ja hurmaavat ruskeat silmät joudut kuvittelemaan itse, mutta Miguelin upea 18-senttinen penis ja kiinteät kivekset ovat sinun ainiaan. Niiden avulla tyydytät janosi kerta toisensa jälkeen.

Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla nautit baarimikko-Miguelista täysin ilman käsiä, tai ehkä kiinnität dildon valjaisiin ja tarjoat sitä kumppanisi nautinnoksi. Vesitiiviin Miguelin voi toki ottaa myös suihkuun mukaan.

Selkeästi erottuva terska, varren suonet ja tyven kivekset tarjoavat erittäin aidonkaltaisen kokemuksen. Pehmeä TPR-materiaali tuntuu kuin aidolta iholta.

Miguel on osa amerikkalaisen Topcon suosittua Average Joe -dildosarjaa, joka pyrkii täyttämään käyttäjiensä arkifantasiat.

Tiedot

MATERIAALI: TPR.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 18 cm, josta 15,3 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 4,5 cm.

TUOTENUMERO: 15869.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Juuri sopiva

Erinomainen dildo todella mukavasta materiaalista ja täydellinen pehmeys/kovuus. Hyvällä hinnalla. Minulla on ollut se pian muutaman kuukauden ja sanotaanpa, että se on nähnyt paljon käyttöä. Ainoa negatiivinen asia on, että imukupilla on taipumus pudota silloin tällöin. Lue lisää

-
5 5 1
Mega kiva, hyvän kokoinen ja luonnollisen oloinen dildo!

Se on niin todenmukainen, että pelkkä katsominen saa kuumenemaan! Todella hyvä niin pituudeltaan kuin paksuudeltaankin. Imukuppi ei toimi kovin hyvin veden kanssa ja joskus lipsahtaa pois, mutta sillä on silti hauska leikkiä! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi