Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm
66,99 €
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm  1
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm Pack 90

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

4.9 (3)
66,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos etsit aidonkaltaista dildoa, jolla on kokoa ja näköä, Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo on erinomainen valinta.

European Dildo on pituudeltaan 19 cm, joten se sopii hyvin käyttäjille, jotka kaipaavat astetta kookkaampaa dildoa joka on kuitenkin vielä realistisissa mitoissa.

Dildo on valmistettu ihanasta CyberSkin-materiaalista, joka lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä ja on aivan yhtä joustavaa ja pehmeää kuin aito iho.

Ainutlaatuinen Virtual Touch -tekstuuri korostaa luonnollisuutta vielä entisestään: dildossa on selkeästi erottuva terska, varren suonet ja kivekset.

European Dildo on pehmeä, miellyttävä ja joustava, mutta myös tarpeeksi jämäkkä ja täyttävä tyydyttääkseen sinut täydellisesti.

Dildon pohjassa on imukuppi, jolla sen voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin (tai valjaisiin), jolloin sitä voi käyttää ilman käsiä. 

Tiedot

MATERIAALI: CyberSkin-TPR.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 19 cm, josta n. 14 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 4 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.

TUOTENUMERO: 15808.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Täytti toiveeni.

Se tuntuu aidolta ja täyttää kunnolla ja se tuntuu normaalin kehon lämpöiseltä sisälläni. Orgasmin takuu! Erittäin kiva! Suositeltava!

-
5 5 1
Oikein hyvä

Erittäin hyvä materiaali. En pidä muovista ja jostain kylmästä sisälläni. Voin suositella tätä vähän nirsoille, kuten minä. Pidän enemmän aidosta, mutta tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, kun aitoa ei ole saatavilla. Se on myös hauska lelu teille kahdelle. Lue lisää

-
5 5 1
Aloittelija dildot

Tämä on ensimmäinen dildoni. Minulla on ollut lukemattomia vibraattoreita vuosien varrella, mutta dildo - ja niin aidonkaltainen - oli jotain, jota en koskaan uskonut ostavani! Olen osittain vapaaehtoisessa selibaatissa ja hoidan omia tarpeitani .. mutta minulta puuttui jotain. Olen pitkään ihmetellyt tätä mallia - ja Wildfire RealMania - Perfect Pecker -versiota - mutta rohkeus puuttui. Se oli vain lisäaskel, joka piti ottaa. Kun näin Sinfulin tilastot kaupan ostetuimmista tavaroista ja huomasinmillä sijalla tämä tuote oli, ajattelin, että aika oli tullut. Tilasin sen ja tuskin maltoin odottaa, että saan sen kotiin. Se on kaunis - aivan hurjan hieno, siinä onjopa erikokoiset kivekset - joten se näyttää melko realistiselta. Kesti hetken ennen kuin löysin aikaa ja rohkeutta käyttää sitä, sillä vaikka se on mukava japehmeä, se ei vain ole aivan kuin oikea penis. Älä ymmärrä minua väärin - se on hämmästyttävä, puhdas taideteos - lämmitä se kehossasi tai kylvyssä ja suljesilmäsi .. se on hemmetin lähellä oikeaa! Se on parasta runsaalla määrällä vesipohjaista liukuvoidetta, varsinkin kun otat sen kylpyyn - ja käytän mielellänirakastamaani Satisfyeria samaan aikaan klitorikselle tai nänneihini. Silloin se on taivaallista! En ole aivan saanut imukuppia toimimaan - mutta kädessä pidettävänädildona se toimii, koska imukupista saa hyvän otteen samalla, kun nautit leikeistä. Itse voisin harkita ostavani vastaavan isommalla ympärysmitalla, vaikka pituus sopiikintäydellisesti makuuni. Siitä on tullut tavallinen kämppäkaveri, eikä se suutu, jos täydennän valikoimaani hieman täyteläisemmällä peniksellä, kun haluan tullatodella täytetyksi. ;) Puhdistus - kuten kaikille muillekin leluille. Cyberskin vaatii kuitenkin erityistä huomiota. Pese, kuivaa ja ripottele! Siitä tulee"tahmea" ilman jauhetta ja englanninkielisillä sivuilla suositellaan Topcon omaa tuotetta, tai maissijauhoa (Maizena). Olen googlannut tietoa, että voit käyttäämuitakin aineita, jos olet allerginen - arrowroot-jauhetta, kookosjauhoa (erittäin hienojakoista!), mantelijauhoja... muista, että jos olet pähkinäallergiasta kärsivä,se pätee myös tässä asiassa, että eikä sinun tule käyttää pähkinätuotteita! ;) Ripottele pesun ja kuivauksen jälkeen - silloin dildo säilyttää ominaisuutensapitkään! Se on säilytettävä yksin - se voi "sulaa" muihin tuotteisiin - ja tämä koskee myös tuotteita, kuten liukuvoiteet, jotka voivat vuotaa, kun niitäsäilytetään vierekkäin. Se kuulostaa suurelta vaivalta - se ei ole sitä! ;) Joten - osta sellainen, nauti siitä ja pidä siitä huolta - et tule katumaan sitä! :) Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi