Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm
66,90 €
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm  1
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm  2

Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm

4.3 (5)
66,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Onko täydellistä dildoa olemassa? Oli miten oli, Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo on joka tapauksessa huikean hyvä, jos nautit täyttävästä stimulaatiosta.

Se on 20 cm pitkä ja sen halkaisija on kunnioitusta herättävät 6 cm, joten tämä dildo sopii laatutietoiselle käyttäjälle, joka haluaa täyttyä ääriään myöten, mutta silti luonnollisella tavalla.

Dildo on valmistettu todella aidonkaltaisesta CyberSkin-materiaalista, joka lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä ja on aivan yhtä pehmeää ja joustavaa kuin oikea iho.

Ainutlaatuinen Virtual Touch -tekstuuri vahvistaa luonnollisuuden illuusiota vielä entisestään, sillä dildon selkeästi esiin piirtyvä terska, varren suonet ja tyven kivekset ovat henkeäsalpaavan aidonkaltaiset.

Perfect Pecker on siis nimensä mukaisesti kutakuinkin täydellinen. Sen pehmeys ja joustavuus yhdistyvät juuri oikeanlaiseen jämäkkyyteen ja täyttävyyteen, jotta se tyydyttää sinut parhaalla mahdollisella tavalla.

Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin (tai valjaisiin), jolloin voit käyttää sitä ilman käsiä.

Tiedot

MATERIAALI: CyberSkin-TPR.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 20 cm (ilman imukuppia), josta 15 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 6 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 15811.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Todella aidonkaltainen dildo!

En ole koskaan nähnyt, koskenut tai käyttänyt dildoa, joka on niin realistinen kuin tämä - ja olen nähnyt jo melkoisen määrän dildoja :) Se on upea. Kuten siis todella upea. Ja iso. Kuten siis todella iso. Ei tietenkään aloittelijan malli, mutta jos olet kokenut, niin kelvollinen ehdokas. Tulen todella täyteen - juuri niin kuinhaluankin. Imukuppi on hyvä ja vahva ja tarjoaa muutaman lisävaihtoehdon. Mielestäni tämä on dildo, joka on jokaisen pennin arvoinen. Lue lisää

-
5 5 1
Yllättävän elävä

Se tuntuu supertodelliselta, vaimoni ihmettelee, miksi kaikkia dildoja ei ole tehty sellaisiksi! Hänen mielestään se tuntuu paljon mukavammalta! Se on hyvä sekä naiselle että miehelle. Pehmeä ulkopuoli, joka laajenee ja täyttää sinut sisältä antaen sinulle upean tunteen! Sen pitäisi kuitenkin olla vielä paksumpi. Lue lisää

-
5 5 1
Parasta NYT

Epäröin hieman sen näyttämistä vaimolle sillä se ei ole aivan pieni

-
5 5 1
Onko täydellistä dildoa olemassa?

Mielestäni kyllä, eikä Wildfiren ulkoisesta pehmeydestäkään pidä erehtyä. Tuntuu hyvältä koskettaa. Valitettavasti hyvä loppuu siihen. Melkein kaikki muu oli vialla tässä dildossa. 1. Koko on mainostettua pienempi, koska dildo on soikea. 2. Valitettavasti siitä puuttuu täysin selkeä terska, joka voi auttaa stimulaatiossa. 3. Imukuppion ok, mutta vaikuttaa hieman pehmeältä. 4. Ydin ei ole tarpeeksi kova. Se on vähän kuin puolierektiossa sisällä, eikä se ole kovin stimuloivaa käyttää. 5. Senäyttää suhteellisen todelliselta, mutta ei kuitenkaan aivan 100 %:sti tuotekuvan kaltaiselta. Olin innolla odottanut päivittäväni Vixen Johnnyn (4,5 Ø) paksuuden jatäyttäväni itseni kunnolla, mutta tähän jouduin todella pettymään. Säästä rahasi ja osta Vixen – sillä voi käyttää täysillä joka kerta. Lue lisää

-
5 2 1
Paksu ja herkullinen

Ihana paksu dildo erittäin realistista materiaalia. Erittäin pehmeä ja joustava. Fantastinen iso dildo ilman kovaa merkittyä päätä. Hieman soikea paksuus "leveämpi". Hyvä imukuppi. Nautimme siitä erittäin paljon. Antoi hänelle paremman ja helpommin saavutettavan orgasmin kuin mikään muu dildo, joita meillä on.Olisi kiva jos tässä olisi värinätoiminto. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi