Toy Joy Amazing Bondage Setti
Toy Joy Amazing Bondage Setti
SÄÄSTÄ 37%
24,90 €
SÄÄSTÄ 37%
Toy Joy Amazing Bondage Setti  1
Toy Joy Amazing Bondage Setti  2
Toy Joy Amazing Bondage Setti  3
Toy Joy Amazing Bondage Setti  4
Toy Joy Amazing Bondage Setti  5
Toy Joy Amazing Bondage Setti  6
Toy Joy Amazing Bondage Setti  7
Toy Joy Amazing Bondage Setti  8
Toy Joy Amazing Bondage Setti  9
Toy Joy Amazing Bondage Setti  10

Toy Joy Amazing Bondage Setti

4.2 (6)
39,90 € 24,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Kiinnostavatko SM ja bondage? Siinä tapauksessa Toy Joy Amazing Bondage -setti on sopiva aloituspiste. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset kuumiin seksileikkeihin.

Toy Joy Amazing Bondage -setti sisältää seuraavat tuotteet:

Keinonahkaiset, 5,5 cm leveät kahleet, joissa on pehmeä sisäpinta. Kahleiden pituus on säädettävä 13,5–23 cm. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai ne voi kiinnittää kaulapantaan.

Säädettävä kaulapanta, jonka ympärysmitta on 33-44 cm. Pakkaukseen sisältyy lukko ja 118 cm pitkä hihna, jonka voi kytkeä kaulapantaan talutushihnaksi.

Keinonahkainen, 45 cm pitkä musta piiska kevyeen läimäyttelyyn ja piiskaamiseen. Piiskan siimat ovat pehmeät, joten niiden lyönnit tuntee ilman että ne tekevät kipeää.

Musta suupallo, joka on rei'itetty, jotta sen kanssa on helppo hengittää. Suupallon remmin leveys on 1,9 cm ja sen pituus on säädettävä 44-62 cm. Suupallo on valmistettu kovamuovista ja sen halkaisija on 4,2 cm.

Pehmeä, musta puuvillainen sitomisköysi japanilaistyylisiin sitomisleikkeihin.

Kaksi nänninipistintä. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää. Nipistimiin on kiinnitetty kulkuset, jotka voi myös irrottaa.

Silmänaamio, joka terävöittää muut aistit ja saa käyttäjän herkistymään jokaiselle kosketukselle. Silmänaamio on keinonahkainen, ja sen toinen puoli on pehmeä. Se kiinnittyy kasvoille joustonauhalla (ympärysmitta 49–76 cm).

Toy Joy Amazing Bondage -setti soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua sidonnan ja SM:n kiehtovaan ja kiihottavaan maailmaan ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme, että sovitte aina turvasanan ennen seksileikkien aloittamista.

Tiedot

MATERIAALI: Keinonahka, metalli, kovamuovi, puuvilla ja joustonauha.
MITAT, KAHLEET: Ympärysmitta 13,5-23 cm, leveys 5,5 cm.
MITAT, KAULAPANTA: Ympärysmitta 36-44 cm, leveys 5 cm.
MITAT, SILMÄNAAMIO: Ympärysmitta 49-76 cm.
MITAT, SUUPALLO: Remmin ympärysmitta 44-62 cm, suupallon halkaisija 4,2 cm.

TUOTENUMERO: 13649.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (6)
Yllättynyt laadusta

Hintaansa nähden hyvä laatu. Olin hieman pelännyt, että se oli pahvia, koska sain niin paljon 300 DKK:lla, mutta olin iloisesti yllättynyt.

-
5 5 1
Ostettu ja käytetty (ja käytetty uudestaan ja uudestaan)

- Flogger-piiska vaikuttaa pieneltä, mutta se on helppokäyttöinen eikä sen käyttöön tarvita paljon voimaa, jotta se todella sattuu. Jos otat sen vakaasti, se on upea käyttää. Äänikään ei ole huono. - Kaulapanta ja talutushihna ovat myös helppokäyttöisiä. Kaulus voi olla hieman terävä reunoista, jos et anna sen"muovautua" riittävästi ja pyöristyä kunnolla. Ei mitään, mikä heikentäisi leikkien laatua, vain pedanttinen yksityiskohta. Lukko on kuitenkin hieman hauras,samoin kuin avaimet. Minulla ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteikö niitä voisi “repiä” pois, jos se poistetaan liian nopeasti. - Palosuukapula on yksiparhaista asioista setissä. Metallirenkaat saattavat näyttää epämukavilta käyttää, mutta ne ovat kaukana siitä. - Side on suurehko, eikä se sulje pois kaikkea valoa.Esim. nenän kohdalta näkee kulmista ulos. Se on kuitenkin helppo vaihtaa ja voit käyttää sen sijaan huivia. - Kahleet ovat suosikkini setissä. Helposti säädettävissäranteeseen sopivaksi, ja niitä on mahdotonta kääntää väärään suuntaan (ellet käännä niitä ylösalaisin), joten laita ne vain päälle, kiristä ja kierrä sitten,kunnes D-renkaat ovat haluamassasi paikassa. Ketju on niille mukava ja sopivan pituinen, ja tuntuu kuin voisit liikkua "tarpeeksi" mutta et kuitenkaan, ja se onärsyttävää sillä ihanalla tavalla. - Köysi on laadukas, eikä kirvele, ellet niin sitten halua. Voit koota ja piilottaa sen kuin partiolainen, jos haluat sen pois kädenulottuvilta tai takaisin käyttöön. - Nänninipistimet on myös helppo laittaa päälle ja ruuvi varmistaa, etteivät ne kiristä liikaa. Ei muuta sanottavaa, koska netoimivat kuvatulla tavalla. Kellot on helppo irrottaa, jos ne ärsyttävät liikaa. Joten: Kaikki toimii kuvatulla tavalla ja keinonahka tuntuu mukavalta ja pehmeältä.Silmänaamio ei peitä 100 %, mutta noin 90-95 %. Ruusun terälehdet ovat hauska yksityiskohta, jota ei pidä unohtaa. Lue lisää

-
5 5 1
Fantastinen setti!

Ensinnäkin itse setti ja laatu heijastavat hintaa. Setti on todella hyvä, jos haluat kokeilla dominanssia kumppanisi kanssa. Kaikki tarvittavat osat ovat siellä, kun kaikki muuttuu hieman intiimiksi ja vaaralliseksi. Lue lisää

-
5 4 1
Loistava setti aloittelijoille

Setti on hyvä ostos heille, joilla ei ole erityisen kinkyjä leluja ja jotka haluaisivat laajentaa kokoelmaansa heti. Kumppanini ja minä hyödynsimme setiä hyvin ja varsinkin nahkaisia kahleita, jotka olivat hintaansa nähden aika hyvälaatuisia. Ne sopivat helposti ja tiukasti jopa pienten ranteiden ympärille. Kahleiden välinen ketjutarjosi hieman liikaa tilaa käsien liikuttamiseen, mutta köysi, kangaspala tai yksinkertainen karbiini voi helposti korjata tämän. Köysi on n. 5 metriä pitkä ja hyväkäyttää, mutta sinun täytyy ostaa köysi joissain muussa materiaalissa jos haluaa tehdä taidokkaampia sidoksia. Suukapula toimii hyvin, jos sinulla on normaalikokoinensuu. Hieman pienempi purenta voi aiheuttaa leukakipua, jos suukapulassa on kovaa materiaalia. Joten sinun pitäisi vain tarkistaa, kuinka paljon alistuva voi haukotella.Ilmareiät ovat todella mukava lisä. Piiska itsessään ei ole superpitkä eikä siksi ole kovin pelottava. Mutta oikea asenne (tai silmänaamio) voi auttaa tässä.Kaulapanta ja sen talutushihna on hyvin valmistettu. Kaulapanta oli kuitenkin hieman leveä eikä tarpeeksi tiukka meille. Jos alistuvan kaula on pienempi, sinun pitäisiluultavasti hankkia toinen. Talutushihnaa voidaan kuitenkin käyttää kaikkiin kaulapantoihin. Nänninipistimet toimivat niin kuin pitääkin, ja niissä on mekanismi, jollavoit säätää, kuinka tiukat niistä haluat, mikä on erittäin tervetullutta. On kuitenkin huolehdittava siitä, etteivät pään muovityynyt irtoa käytön jälkeen.Säilytä niitä pienessä laatikossa, niin niiden pitäisi pysyä tallessa. Kellot on helppo ottaa pois, ja päädyimme tekemään niin. Silmäside on luultavasti setinvähiten hyödyllinen, koska se ei todellakaan peitä näkyvyyttä kovin hyvin. Kaiken kaikkiaan loistava setti varsinkin tuohon hintaan. Suosittelen erityisestialoittelijoille, jotka haluavat tutustua kinkyyn leikkiin sijoittamatta omaisuuksia kiiltonahkaan ja nahkaan. Lue lisää

-
5 4 1
Bondage setti

Hinta laatu suhde on hyvä kaikki tuotteet on kutakuinkin kestäviä paitsi ruoska meni rikki se on kiinni pelkästään yhdellä isolla niittillä joka lähte irti kun sillä lyö vähänkin kovempaa sen sai takasin kiinni mutta luultavasti hajoaa uudestaan jos ei ole varovainen. Lue lisää

-
5 4 1
Bondagen alkeet

Tämä setti sopii täydellisesti tuotteiltaan ja hinnaltaan bondagen aloittelijoille. Setissä on sopivan kokoiset tuotteet ja ne on helppo ottaa jopa mukaan reissuun! Alkuun pannat yms on hiukan jäykkiä mutta muokkautuvat ahkerassa käytössä mukaviksi. Isot plussat hienosta ja kompaktista paketista. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi