Toy Joy Amazing Bondage Setti

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Toy Joy Amazing Bondage Setti

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Kiinnostavatko SM ja bondage? Siinä tapauksessa Toy Joy Amazing Bondage -setti on sopiva aloituspiste. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset kuumiin seksileikkeihin.

  Toy Joy Amazing Bondage -setti sisältää seuraavat tuotteet:

  Keinonahkaiset, 5,5 cm leveät kahleet, joissa on pehmeä sisäpinta. Kahleiden pituus on säädettävä 13,5–23 cm. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai ne voi kiinnittää kaulapantaan.

  Säädettävä kaulapanta, jonka ympärysmitta on 33-44 cm. Pakkaukseen sisältyy lukko ja 118 cm pitkä hihna, jonka voi kytkeä kaulapantaan talutushihnaksi.

  Keinonahkainen, 45 cm pitkä musta piiska kevyeen läimäyttelyyn ja piiskaamiseen. Piiskan siimat ovat pehmeät, joten niiden lyönnit tuntee ilman että ne tekevät kipeää.

  Musta suupallo, joka on rei'itetty, jotta sen kanssa on helppo hengittää. Suupallon remmin leveys on 1,9 cm ja sen pituus on säädettävä 44-62 cm. Suupallo on valmistettu kovamuovista ja sen halkaisija on 4,2 cm.

  Pehmeä, musta puuvillainen sitomisköysi japanilaistyylisiin sitomisleikkeihin.

  Kaksi nänninipistintä. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää. Nipistimiin on kiinnitetty kulkuset, jotka voi myös irrottaa.

  Silmänaamio, joka terävöittää muut aistit ja saa käyttäjän herkistymään jokaiselle kosketukselle. Silmänaamio on keinonahkainen, ja sen toinen puoli on pehmeä. Se kiinnittyy kasvoille joustonauhalla (ympärysmitta 49–76 cm).

  Toy Joy Amazing Bondage -setti soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua sidonnan ja SM:n kiehtovaan ja kiihottavaan maailmaan ensimmäistä kertaa.

  Suosittelemme, että sovitte aina turvasanan ennen seksileikkien aloittamista.

  Tiedot

  MATERIAALI: Keinonahka, metalli, kovamuovi, puuvilla ja joustonauha.
  MITAT, KAHLEET: Ympärysmitta 13,5-23 cm, leveys 5,5 cm.
  MITAT, KAULAPANTA: Ympärysmitta 36-44 cm, leveys 5 cm.
  MITAT, SILMÄNAAMIO: Ympärysmitta 49-76 cm.
  MITAT, SUUPALLO: Remmin ympärysmitta 44-62 cm, suupallon halkaisija 4,2 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Bondagen alkeet Tämä setti sopii täydellisesti tuotteiltaan ja hinnaltaan bondagen aloittelijoille. Setissä on sopivan kokoiset tuotteet ja ne on helppo ottaa jopa mukaan reissuun! Alkuun pannat yms on hiukan jäykkiä mutta muokkautuvat ahkerassa käytössä mukaviksi. Isot plussat hienosta ja kompaktista paketista.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Toy Joy Amazing Bondage Setti

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *