Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

36,90 €

  Kuvaus

  Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori tarjoaa sekä kiihottavan suihinoton että ihanan tiukan emättimen käyttöösi yhdessä ja samassa itsetyydyttimessä.

  Masturbaattorin toisessa päässä on kutsuva suu ja toisessa taas upea emätin. Kokonaisuudessaan kyseessä on mukavasti käteen sopiva itsetyydytin.

  Masturbaattori on valmistettu TPR:stä ja Pure Skin -materiaalista, joten se tuntuu miellyttävän luonnolliselta. Se on erittäin joustava, joten se sopii useimmille käyttäjille.

  Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattorin sisältä löytyy sekä juomutettua että nystyröityä rakennetta, jotka molemmat hierovat penistäsi kiihottavasti käytön aikana.

  Voit itse päättää kuinka voimakasta stimulaatiota haluat, sillä säädät intensiteettiä oman kätesi puristuksella. Voit halutessasi pitää holkin paikallaan peniksesi ollessa sen sisällä ja hieroa sitä käsilläsi ulkopuolelta, tai voit liikutella sitä edestakaisin normaalin käteenvedon tapaan.

  Masturbaattori on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Lisäksi holkki kannattaa ajoittain käsitellä huoltojauheella, joka auttaa pitämään materiaalin pehmeänä ja joustavana, jottei se tahmaannu ajan myötä.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPR ja Pure Skin.
  ULKOISET MITAT: Pituus 18,5 cm, halkaisija 8,5 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  VALMISTAJAN TAKUU: 1 vuosi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: