We-Vibe Classic Parivibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

We-Vibe Classic Parivibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  We-Vibe Classic on maailman suosituin pareille suunnattu seksilelu. Sitä voi käyttää rakastelun aikana, jolloin se stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista sekä miehen penistä samalla kun nautitte toisistanne. 

  Vibraattoriin on ohjelmoitu valmiiksi 10 erilaista värinäohjelmaa, mutta voitte myös luoda omia värinärytmejä ja tallentaa ne käyttämällä älypuhelimen sovellusta. Näin voitte itse hallita värinän kestoa ja intensiteettiä.

  We-Vibe Classicin erityisominaisuutena on sen käyttötapojen monipuolisuus. Sitä voi käyttää mukana tulevalla kaukosäätimellä, mutta myös älypuhelinsovelluksella, mikä mahdollistaa sen käyttämisen vaikka toiselta puolen maailmaa. Se on ainutlaatuisen sopiva etäsuhteisiin tai työmatkoille, jotka erottavat teidät toisistanne.

  We-Vibe Classicin muotoilu on muistakin We-Vibe -malleista tuttu, joten se on joustava ja mukava käyttää. Se on päällystetty laadukkaalla lääketieteellisellä silikonilla. Suosittelemme, että käytätte We-Vibea vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, mikä tekee sen pinnasta vieläkin miellyttävämmän ja helpottaa sen asettamista paikalleen. 

  Vibraattori on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää huoletta myös suikussa tai ammeessa. Se on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla.

  Se on pakattu tyylikkääseen valkoiseen rasiaan, joka toimii myös laturina. Neljän tunnin lataus antaa sille kolme tuntia käyttöaikaa.

  We-Vibesta saa kaiken irti kunhan käyttöä harjoittelee hieman. Kokeilkaa sitä siis useamman kerran ja eri asennoissa, jotta saatte selville, mikä toimii parhaiten juuri teille. Asennoiksi suosittelemme lähetyssaarnaajaa, lusikkaa ja ratsastusasentoa, jossa nainen on päällä. Lisävinkkejä saatte myös blogikirjoituksestamme "5 parasta asentoa We-Viben kanssa".

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT: Pituus 8,4 cm, korkeus 5,5 cm, halkaisija 2,9 cm.
  LANGATON: Kyllä.
  YHTEYS: Bluetooth 4.0 (ei vaadi sisäänkirjautumista).
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  VÄRINÄTASOT: 10, joita voi itse säätää.
  LATAUSAIKA: 4 tuntia.
  KÄYTTÖAIKA: Enintään 3 tuntia (matala intensiteetti), enintään 90 minuuttia (korkea intensiteetti).
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium (laturi mukana).
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: We-Vibe Classic Parivibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: