We-Vibe Tango Klitorisvibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • We-Vibe Tango Klitorisvibraattori 1
 • We-Vibe Tango Klitorisvibraattori 2
 • We-Vibe Tango Klitorisvibraattori 3
 • We-Vibe Tango Klitorisvibraattori 4
 • We-Vibe Tango Klitorisvibraattori 5
 • We-Vibe Tango Klitorisvibraattori 6

We-Vibe Tango Klitorisvibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,00 €

  Kuvaus

  We Vibe Tango on pieni mutta huipputehokas klitorisvibraattori, jonka viisto kärki mahdollistaa sekä todella tarkan että hieman laaja-alaisemman stimulaation.

  Tangossa on kahdeksan erilaista ja todella intensiivistä värinätasoa, joista löydät takuulla itsellesi sopivan. Värinä on erityisen syvää ja "rymisevää", ja tarjolla on sekä tasaisia että rytmikkäitä värinäasetuksia, joita säädät helposti pohjassa olevan painikkeen avulla.

  We-Vibe Tango on ladattava mukana tulevalla laturilla. Saat kaksi tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, ja uutena ominaisuutena Tangon pohjaan syttyy nyt valo silloin kun sen akussa on vähemmän kuin 20 % virtaa jäljellä.

  Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi nauttia siitä myös suihkussa.

  Vibraattorin mukana tulee USB-laturi, säilytyspussi ja käyttöohje.

  Tiedot

  MATERIAALI: Vartaloystävällinen PC-ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 8 cm.
  PAKSUUS: 1,6 cm.
  PAINO: 40 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium.
  LATURI: USB-latausjohto mukana.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia (pohjaan syttyy valo kun akussa vähän virtaa jäljellä).
  LATAUSAIKA: 90 min.
  VÄRINÄTASOT: 8 erilaista.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hyvät vibat Ensimmäinen hieman arvokkaampi klitorisvibraattorini. Odotukset olivat korkealla ja niihin tuote kyllä vastasi. Ennen on ollut vaikea saada orgasmia, mutta tämä on syvillä ja voimakkailla värinöillään tuonut seksielämään ihanan lisän. Ollut käytössä jo pidemmän aikaa, joten kestävää sorttia! Vikoja en juurikaan ole löytänyt. Ehkä päällinen voisi olla pehmeämpää materiaalia. Tuote on melko hiljainen, nopeimmasta asetuksesta hieman surinaa kyllä lähtee, mutta ei ole menoa haitannut. Helppo ladata ja akku kestää pidemmänkin sessiot. Suosittelen kyllä muillekin. Kannattaa panostaa parempaan vibraattoriin, mikäli orgasmin kanssa toisinaan vaikeuksia.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Suosikkivibraattorini Olen vibraattorien suhteen melko vaativa.
  Omistan We-vibelta Tangon, Raven ja Touchin. Tango on näistä (ja muistakaan testaamistani vibraattoreista) ehdoton suosikkini: Mahdollisesti silikonittomuutensa ansiosta värähtelyn voimakkuus on ihan eri luokkaa kuin esimerkiksi Touchissa. Tango on kohtalaisen hiljainen, vaikka ei luonnollisestikkaan yhtä hiljainen kuin silikonilla päälystetyt vibraattorit. Vaikka suhtaudun usein hiukan skeptisesti bullet -vibraattoreihin, odotukset Tangon suhteen olivat kohtalaisen korkealla: Silti yllätyin, miten hyvä vibraattori Tango on. Voin suositella Tangoa lämpimästi.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tehokasta täsmävärinää We-Vibe Tango

  Tangoa on maailmalla kehuttu kovasti. Sen värinät ovat kuulemma monesta vibraattorista poiketen intensiivisiä, matalia ja rymiseviä (rumbly) sen sijaan että olisivat korkeampia (buzzy). Kun itse olen hakenut juuri tällaista jyrisevämpää kyytiä, niin pitihän Tango testata.

  Matkaan tuli ensin pieni mutka, sillä tilattuani tuotteen sainkin jonkin maanantaikappaleen. Vibraattori ei tuossa yksilössä pysynyt käynnissä vaan sammui aina hetken päästä. Googlaamalla löysin tietoa siitä, että Tangoissa saattaa olla tällainen tyyppivika. Yhteydenotto Sinfuliin onneksi kuitenkin korjasi ongelman ja minulle lähetettiin tuota pikaa korvaava kappale, kiitos vaan! :)

  Uusi Tango ei pettänyt odotuksia. Vähän naisen sormea isompi ja pidempi pinkki vibra on vahva ja juuri sellainen kuin toivoin. Värinä on voimakasta ja keskittyy tehokkaasti aika pienelle alueelle: vähän niin kuin huulipunapuikossa, vibran pää on litteä ja viisto, joten laite pysyi helposti juuri siinä kohdassa kuin haluankin. Pyöreäpäiset vibraattorit luiskahtavat minulla usein pois oikealta kohdalta, mutta tämä pysyi paikoillaan hyvin. Tango sopiikin parhaiten henkilölle, joka pitää siitä että värinät kohdistuvat yhteen pisteeseen. Jos taas tahdot värinää koko vulvan mitalta, niin Tango ei ole sinulle paras valinta.

  Laitteen pienuus on toisaalta kätevää, toisaalta voi tehdä siitä käytössä käsien kannalta vähän epäergonomisen. Tango on kyllä hyvin kevyt, mutta sitä voi olla vaikea pidellä pitkän aikaa. Värinä on sen verran vahvaa, että se tuntuu koko kapistuksessa ja siis sitä pitelevässä kädessäkin. Vaikka laitteen alaosa leveneekin sen verran että siitä saa ihan pitävän otteen, niin pitkässä sessiossa käsi väsyy.

  Laite on minusta kohtuullisen hiljainen. Samassa huoneessa oleva kyllä kuulee sen, mutta mikään kotitalouskoneen rymy siitä ei kuulu.

  USB-laturi on hankala siitä, että Tango irtoaa siitä helposti kesken latauksen. Kannattaakin aina välillä vilkaista latautuvaa vibraa, että se on kiinni laturissa ja latausvalo yhä palaa.

  Muuten Tango oli minusta kelpo laite ja saamiensa kehujen arvoinen, olen tyytyväinen!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: We-Vibe Tango Klitorisvibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *