Womanizer Premium Klitorisstimulaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Womanizer Premium Klitorisstimulaattori
 • Womanizer Premium Klitorisstimulaattori
 • Womanizer Premium Klitorisstimulaattori
 • Womanizer Premium Klitorisstimulaattori
 • Womanizer Premium Klitorisstimulaattori
 • Womanizer Premium Klitorisstimulaattori

Womanizer Premium Klitorisstimulaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

189,00 €

  Kuvaus

  Kun vain paras on kyllin hyvää, naiset kaikkialla maailmassa kääntyvät mullistavan ja innovatiivisen Womanizer Premium Klitorisstimulaattorin puoleen.

  Kuten aiemmissakin malleissa, Womanizer Premium hemmottelee sinua alkuperäisen, patentoidun Pleasure Air Technologyn avulla, joka kiihottaa klitorista nautinnollisilla, sykkivillä ilmavirroilla.

  Lisäksi saat kaksi uutta toimintoa. Smart Silence antaa sinun upota uusiin aistiulottuvuuksiin ilman häiritsevää surinaa. Käynnistä laite on/off-painikkeesta ja Premium pysyy aivan hiljaa, kunnes viet sen klitoriksellesi ja se saa ihokosketuksen.

  Haluatko vielä toisenkin yllätyksen? Unohda esiohjelmoidut värinätasot ja nauti niiden sijaan Womanizerin autopilotista. Käynnistä laite on/off-painikkeesta ja paina sen jälkeen aaltopainiketta, ja anna orgasmien vyöryä ylitsesi kun Womanizer käy läpi 12 intensiteettitasoaan satunnaisessa järjestyksessä.

  Womanizer on tehnyt Premium-mallinsa matalimmasta intensiteetistä vieläpä 50 % hellävaraisemman, kun taas voimakkainta stimulaatiotasoa on nostettu 50 % tehokkaammaksi. Niinpä Premium-mallin tehovalikoima on laajempi kuin yhdessäkään aiemmassa mallissa. Sen muotoilu on ihanan ylellinen ja ergonominen, joten kyse on todellakin ehdottomasta hankinnasta.

  Details

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja muovi.
  STIMULAATIO: Pleasure Air Technologie®.
  ÄÄNITASO: Matala (<40 dB).
  LADATTAVA: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKO: 15,5 cm x 5 cm x 3,5 cm.
  AKKU: Ladattava litium-ioni-akku.
  LATAUSAIKA: 120 minuuttia.
  KÄYTTÖAIKA: 240 minuuttia.
  STIMULAATIOTASOT: 12.
  AUTOPILOTTI: Kyllä.
  SMART SILENCE: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, ranska, espanja, italia, japani, venäjä, korea.
  MUKANA: Silkkinen säilytyspussi, 1 x standardisuutin, 1 x XS-suutin ja magneetilla kiinnittyvä USB-latausjohto.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Uskomatonta .. Miten erilainen O kuin millään muulla tavalla. Päästä huippasi. Ennen huippua sain monta pienempää supistelua ja kouristelua ennakkoon, ja O lähti liikkeelle varpaiden päistä! Laitoin paljon liukkaria. Ja heti perään toinen O, ekaa kertaa elämässä
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Okei, okei... OKEEEI - Wau !! Enpä olisi uskonut, että Satisfyeriä parempaa löytyisi, mutta tämä ylellinen klitorisstimulaattori on joka sentin arvoinen ja antaa vielä paljon villimpiä orgasmeja ja on myös fantastisen käyttäjäystävällinen.

  Ulkonäöltä ja materiaalilta tyylikäs, pehmeä ja ihana. Tosi helppo ladata ja pitää latauksen pitkään.
  Rakastan miten hiljainen se on JA että se lopettaa pikku surinansa heti kun sen ottaa iholta irti - mahtavaa!
  Viimeisenä muttei vähäisimpänä, nyt voi vaan yhtä nappia painamalla päästä kaikista voimakkaimmasta imusta kevyeen imuun, mikä on tosi hyvä kliimaksin hetkellä! Käytän tätä monesti Sinful lasidildon kanssa, jos g-pistettä haluaa stimuloida samalla :)

  Todellakin suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kerran Womanizer - Aina Womanizer! Aivan fantastista, että näin laadukkaita seksileluja ylipäänsä valmistetaan! Womanizer-vibraattorien käyttö on aina varsinainen luksuskokemus, eikä tämä malli ole mikään poikkeus. Saan aivan mahtavia orgasmeja joka kerta!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Paras orgasmi Pieni hemmottelulahja minulta minulle - mutta todellakin hintansa arvoinen. WAU. Tekisi mieli huutaa katoilta kaikille naisille, että tekisivät itselleen palveluksen ja hommaisivat WOMANIZERIN. Ei huomenna. Tänään!
  Jos olet joskus käyttänyt klitorisvibraattoria ja on ollut pakko siirtää se syrjään paraatipaikalta heti kun saat orgasmin, tiedät ehkä myös sen vähän nolostuttavan surinan, joka kuuluu vierestä siinä vaiheessa kun palaat järkiisi :-) Sitäpä ei tarvitse kokea enää smartsilence-toiminnon takia. Koska heti kun otat vibraattorin pois iholta, se lakkaa surisemasta. SMART.
  Olen todellakin fani. KIITOS!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Blown away!!! Womanizer-merkki oli minulle jo ennestään tuttu, sillä olen ollut heti alusta alkaen mukana, kun ensimmäinen malli tuli markkinoille. Rakastin ensimmäistä Womanizeriani ja olen suositellut sitä lämpimästi ystävilleni. Sinkkunaiselle tällainen kumppani on ehdottomasti tarpeen, kun aina silloin tällöin halut heräävät. Viime vuonna kuitenkin rakas leluni sanoi sopimuksen irti, mutta nyt kun täytin 40 vuotta, sain synttärilahjaksi tämän version ystävättäreltäni. Se on aivan ehdottomasti paras lahja, minkä olisin voinut saada.
  Tämä malli on paljon fiksumpi kuin aikaisempi, ja olen todella positiivisesti yllättynyt siitä, miten vähän siitä lähtee ääntä. Sen ihanat sykäykset saavat minut suoraan seitsemänteen taivaaseen, ja niidenkin suhteen on selvästi tapahtunut parannusta aiemmasta. Saan orgasmeja jo kolmella matalimmalla tasolla, ja parasta kaikessa - saan niitä peräkkäin. Olen kokeillut autopilottiasetusta muutaman kerran, ja minusta on aivan uskomattoman kiihottavaa, että en itse "päätä" mitä tapahtuu seuraavaksi. Tuntuu aivan siltä kuin joku toinen ohjaisi laitetta puolestani. Laadultaan tuote on odotetusti fantastinen. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa laitteen ulkonäöstä tai materiaaleista, ja ne ovat minulle todella tärkeitä elementtejä seksileluissa.

  En ole varma kumpaa rakastan enemmän - ystäviäni vai uutta Womanizeriani, mutta kummastakaan en luopuisi.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Womanizer Premium Klitorisstimulaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *