Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas
SÄÄSTÄ 50%
9,90 €
SÄÄSTÄ 50%
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas  1
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas  2
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas  3
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas  4
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas  5

Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas

4.2 (6)
19,90 € 9,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas on loistava lisä seksielämäänne, jos haluatte yhdynnästä entistä kiihottavampaa.

Penisrengas on ns. kaksoisrengas, jossa ideana on se, että pienempi rengas laitetaan peniksen ympärille aivan sen tyveen samalla kun isompi rengas asetetaan kivesten ympärille. Kaksoisrengas tarjoaa kookkaamman ja kestävämmän erektion.

Penisrenkaan yläosassa on paikka bullet-vibraattorille, joka värisee niin voimakkaasti, että värinä välittyy sekä penikselle että kiveksille renkaiden välityksellä. Se tuntuu todella kiihottavalta, ja vibraattorin viidestä värinätasosta löydätte takuulla teille parhaiten sopivan nopeuden.

Penisrenkaan päällä on pieni pupu, jonka korvat välittävät kiihottavaa värinää naisen klitorikselle yhdynnän aikana. Klitorisstimulaatio auttaa monia naisia saavuttamaan orgasmin.

Pienempi penisrengas on halkaisijaltaan n. 3 cm ja isompi n. 6 cm. Molemmat penisrenkaat ovat joustavia, joten ne sopivat useimmille miehille.

Bullet-vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

Vinkki: Vibraattorin voi myös irrottaa penisrenkaasta, jolloin sitä voi käyttää esim. osana kiihottavaa esileikkiä, jossa kiihotatte sillä vartalon eri erogeenisia alueita.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS, VIBRAATTORI: Noin 8 cm.
HALKAISIJA, VIBRAATTORI: Noin 1,5 cm.
HALKAISIJA, PENISRENGAS: Noin 3 cm.
HALKAISIJA, KIVESRENGAS: Noin 6 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).
VÄRINÄTASOT: 5 erilaista.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 14469.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (6)
Rengas oli ihan liian pieni

Vibraattori meni kyllä hyvään käyttöön mutta rengas oli tosiaan aika pieni ja mies sai siitä enemmän kipua kuin nautintoa

-
5 3 1
Toimivuus ihan hyvä, laatu ei niinkään

Tuntuu ihan hyvältä, muttei ehkä kestä käyttöä. Hinta-laatu melko matala, mutta niin lopulta hintakin. Sinänsä ihan mukava, mutta veikkaan et parempiakin löytyy. Ostin tämän ohessa toisen tuotteen joka on tehty silikonista, ja se tuntui tekevän tempun kuin toisen paremmin kuin tämä. Itse renkaan materiaali on venyvää kumia, jasuurempi rengas repesi irti muutaman käyttökerran jälkeen, kun olin laittamassa paikalleen käyttöä varten. Saattoi olla omasta kovakätisyydestä kiinni, mutta ostamanisilikonirengas ei ole näyttänyt minkäänlaisia heikkouden merkkejä vielä toistaiseksi. Tämän lisäksi silikoni tuntuu melko paljon mukavammalta käytössä, liikavenyvyys tuntuu omaan ihoon turhan kiristävältä ja nipistävältä halutun puristuksen sijaan. Sama kuin sitoisi kuminauhoja kaluun, tosin pyöreä rengas ei kuitenkaanpureudu ihoon epämiellyttävästi. Kumin pinta on tahmea samettisen sijaan, ja se tarraa ihoon. Vibraattori toimii, mutta vaikuttaa jo lyhyen käytön jälkeen kärsivänjonkinlaisista vioista... vauhti nousee ja laskee häiritsevästi tasaista tärinää käytettäessä, uudella paristollakin. Toimiessaan varsin kiva, olenko sitten kohdellutsitäkin kaltoin, en tiedä. Partnerille tarkoitetun pupunkorvan toimivuudesta en sano mitään, olen käyttänyt omana ilona. Kyseinen lisäke näyttää vähän ratkeilevanja repeytyvän samalla tavalla kuin mitä isompi rengaskin teki, ja se meinaa tulla tielle soolopuuhissa, mutta ajatushan olisi käyttää rengasta kahden kesken.Napakammasta, paremmasta materiaalista tehty vastaava saisi todennäköisesti paremmat arvosanat minulta. Lue lisää

-
5 3 1
Ensimmäinen penisrengas ja olimme todella tyytyväisiä

Todella hyvä tuote joka on tullut paljon käyttöön. Pelkkää hyvää sanottavaa

-
5 5 1
Ensimmäinen penisrengas ja olimme todella tyytyväisiä

Todella hyvä tuote joka on tullut paljon käyttöön. Pelkkää hyvää sanottavaa

-
5 5 1
Mun käyttämäni paras penirengas

Olemme puolison kanssa erittäin tyytyväiset että päätetti osta just se rengas. Tuote on hyvää, sopii kaikenlaisille kokoille ja toimii hyviin!

-
5 5 1
Paras penisrengas

Tälle tuotteelle kuuluu täydet 5 * ja lisäksi papukaijan merkki päälle! Rengas on oikein miellyttävää materiaalia ja sopii kaiken kokoisille miehille. Tälle uskaltaa antaa täydellisen orgasmitakuun, sillä tästä nauttii täysin rinnoin kumpikin osapuoli. Ennen käyttöä kanattaa varmistaa, ettei lähistöllä ole muita, sillä sinä jakumppanisi ette pysty olla hiljaa huipun lähestyessä. Kun aloitat hiljaisella värinällä kestät pitempään ja voit lisätä voimakuutta vähitellen. Näin kumppanisivaatii sinua syvemmälle ja syvemmälle että tuntisi myös värinän nupullaan mahdollisimman voimakkaana. Myös kätesi ovat vapaana työskentelemään koko ajan muualla.Tämän jälkeen muut vempaimet ovat turhia! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi