Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas

Saatavilla 23.7.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

19,95 €

  Kuvaus

  Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas on loistava lisä seksielämäänne, jos haluatte yhdynnästä entistä kiihottavampaa.

  Penisrengas on ns. kaksoisrengas, jossa ideana on se, että pienempi rengas laitetaan peniksen ympärille aivan sen tyveen samalla kun isompi rengas asetetaan kivesten ympärille. Kaksoisrengas tarjoaa kookkaamman ja kestävämmän erektion.

  Penisrenkaan yläosassa on paikka bullet-vibraattorille, joka värisee niin voimakkaasti, että värinä välittyy sekä penikselle että kiveksille renkaiden välityksellä. Se tuntuu todella kiihottavalta, ja vibraattorin viidestä värinätasosta löydätte takuulla teille parhaiten sopivan nopeuden.

  Penisrenkaan päällä on pieni pupu, jonka korvat välittävät kiihottavaa värinää naisen klitorikselle yhdynnän aikana. Klitorisstimulaatio auttaa monia naisia saavuttamaan orgasmin.

  Pienempi penisrengas on halkaisijaltaan n. 3 cm ja isompi n. 6 cm. Molemmat penisrenkaat ovat joustavia, joten ne sopivat useimmille miehille.

  Bullet-vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

  Vinkki: Vibraattorin voi myös irrottaa penisrenkaasta, jolloin sitä voi käyttää esim. osana kiihottavaa esileikkiä, jossa kiihotatte sillä vartalon eri erogeenisia alueita.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS, VIBRAATTORI: Noin 8 cm.
  HALKAISIJA, VIBRAATTORI: Noin 1,5 cm.
  HALKAISIJA, PENISRENGAS: Noin 3 cm.
  HALKAISIJA, KIVESRENGAS: Noin 6 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 5 erilaista.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Mun käyttämäni paras penirengas Olemme puolison kanssa erittäin tyytyväiset että päätetti osta just se rengas. Tuote on hyvää, sopii kaikenlaisille kokoille ja toimii hyviin!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Paras penisrengas Tälle tuotteelle kuuluu täydet 5 * ja lisäksi papukaijan merkki päälle! Rengas on oikein miellyttävää materiaalia ja sopii kaiken kokoisille miehille. Tälle uskaltaa antaa täydellisen orgasmitakuun, sillä tästä nauttii täysin rinnoin kumpikin osapuoli. Ennen käyttöä kanattaa varmistaa, ettei lähistöllä ole muita, sillä sinä ja kumppanisi ette pysty olla hiljaa huipun lähestyessä. Kun aloitat hiljaisella värinällä kestät pitempään ja voit lisätä voimakuutta vähitellen. Näin kumppanisi vaatii sinua syvemmälle ja syvemmälle että tuntisi myös värinän nupullaan mahdollisimman voimakkaana. Myös kätesi ovat vapaana työskentelemään koko ajan muualla. Tämän jälkeen muut vempaimet ovat turhia!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *