Ylellinen Vaginatähystin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Ylellinen Vaginatähystin

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Ylellinen Vaginatähystin sopii erinomaisesti osaksi kinkyä ja kiihottavaa lääkärileikkiä. Tähystimen avulla tutkit potilaasi tarkasti tai alistut itse tutkittavaksi, jolloin pääset kokemaan intensiivistä haavoittuvuuden tunnetta.

  Upea vaginatähystin on valmistettu kestävästä, 1,5 mm paksusta ruostumattomasta kirurginteräksestä. Kaikki sen sisään menevät kulmat on pyöristetty, joten se tuntuu miellyttävältä käytössä. Tähystimen kyljet ovat 3,9 cm korkeat ja aavistuksen kaarevat, jotta ne mukailevat naisen anatomiaa. Tähystimen sisään asetettava pituus on n. 10,7 cm ja sen voi ruuvata auki n. 10 cm:iin asti.

  Voit halutessasi käyttää tähystintä myös kiihottaviin lämpötilaleikkeihin viilentämällä tai lämmittämällä sitä vesihauteessa n. 10 minuutin ajan ennen käyttöä. Kokeile kuitenkin lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

  Näin käytät Ylellistä Vaginatähystintä:
  Tähystin viedään emättimen sisälle suljettuna. Sen ollessa paikallaan voit avata sitä sen verran kuin haluat. Suosittelemme käyttämään silikonipohjaista liukuvoidetta tähystimen kanssa, jotta sen käyttö on miellyttävämpää. Etenethän rauhallisesti tähystimen kanssa ja käytät kumppanisi kanssa turvasanaa, jotta leikit pysyvät turvallisina.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa tähystimen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Ruostumaton kirurginteräs.
  VEDENKESTÄVÄ: Kyllä.
  PITUUS, SISÄÄN MENEVÄ OSA: Noin 10,7 cm.
  KORKEUS, SISÄÄN MENEVÄ OSA: 3,9 cm.
  KOKONAISKORKEUS: Noin 7 cm.
  KOKONAISPITUUS: 15,5 cm.
  SÄÄDETTÄVÄ: Avautuu 10 cm:iin asti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Suosittelen lämpimästi Tuntuu erittäin hyvältä sisällä ja levittää kiihottavasti kaikki auki nähtäväksi. Molemmat osapuolet ovat oikein tyytyväisiä hankintaan. Jos haluat olla levitettynä kumppanillesi kokonaan auki, niin tämä on loistava hankinta.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Ylellinen Vaginatähystin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *