Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster
  • Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster
  • Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster
  • Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster

Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

93,90 €

Kuvaus

Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster auttaa sinua viemään anaaliorgasmisi aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Tässä monikäyttöisessä seksilelussa on kaikki tarvittava: Kiihottavaa värinää päässä, dildoa edestakaisin liikuttava mäntä ja sisäänrakennettu lämmitysjärjestelmä. Mitä vielä voisit kaivata?

Huomiota herättämätön muotoilu tuo lähinnä mieleen Bluetooth-kaiuttimen - kunnes kierrät dildon kiinni langattomasti toimivaan japanilaiseen moottoriin.

Leiki vibraattorin 7 värinäasetuksella ja 7 mäntäliikkeellä samalla kun laite lämmittää itsensä miellyttävään 40 asteen lämpötilaan. Ohjaat sitä helposti langattomalla kaukosäätimellä.

Ladattava helposti mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster sopii sekä miehille että naisille.

Tiedot

MATERIAALI: ABS-muovi, silikoni.
MITAT:
- Moottori: 18 cm x 6,5 cm.
- Dildo: 16 cm x 3,5 cm.
- Imukuppi: 4,2 cm x 8,2 cm.
- Mäntä liikkuu: 4 cm ylös ja alas.
VÄRINÄTASOT: 7.
MÄNNÄN NOPEUDET: 7.
LÄMPÖ: Enint. 40 astetta.
VESITIIVIS: Kyllä.
AKKU: Ladattava USB-latausjohdon kautta (mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Paperilla täydellisen kuuloinen paketti, käytännössä suuri pettymys Kun ensimmäisen kerran kuulin tästä lelusta, niin kiinnostuin välittömästi. Ettäkö kohtalaisen kokoinen thrustaava dildo, joka myös värisee ja lämpenee itsestään, imukupilla ja kaukosäätimellä varustettuna? Tuohan kuulostaa unelmien täyttymykseltä. Minua kuitenkin hieman arvelutti se, että lelusta ei tuntunut löytyvän mistään kunnollista arvostelua ja/tai kokemuksia. "Jos tämä kerta on sitä mitä lupaakin, niin miksei kukaan ole puhunut tästä mitään?", ajattelin. Lelu kuitenkin kiehtoi niin voimakkaasti että päätin ottaa riskin ja ostaa sen, ja kirjoittaa siitä sitten oman arvostelman toisille, jotka ovat samassa tilanteessa. Olen nyt lelun saanut ja sitä myös testannut, ja joudun ikäväkseni kertomaan, että Ass Thruster osoittautui kuin osoittautuikin pettymykseksi.

Lelun kokoaminen oli äärimmäisen helppoa ja sen ulkomuoto onkin moitteeton. Napit toimivat kuten ohjeissa neuvottiin, ja kaikki vaikutti aluksi hyvältä. Thruster pitää käynnissä ollessaan pienimuontoista ääntä, mutta sehän on täysin odotettavissa. Seuraavaksi pitikin vain etsiä sopiva paikka ja testata lelua käytännössä.

Kiinnitys onnistui helposti. Imukuppia on helppo ohjata väännettävällä vivulla, ja lelun saa käännettyä juuri siihen kulmaan kuin haluaa. Ensimmäinen vika ilmeni kuitenkin jo tässä vaiheessa: Thrusterin anaaliin saaminen osoittautui vaikeaksi, sillä dildon liikkuva osanen ei ole sammutettuna lukittu, jotenka se liikkui edestakaisin erittäin huterasti, ja sauvaan peruuttaminen sokkona ei siksi meinannut onnistua. Pienen vääntämisen jälkeen sain kuitenkin dildon sisään, ja automaattinen lämmitys tuntui varsin miellyttävältä. Otin kaukosäätimen käteeni ja laitoin Thrusterin työnnön päälle. Ensimmäinen työntö, ja lelu irtosi seinästä saman tien.

Ikäväkseni lelun imukuppi osoittautui välittömästi erittäin heikoksi, sillä se ei jaksanut pitää Thrusteria kiinni missään tasossa käytön aikana. Kokeilin WC:n kaakeliseinää, suihkun lattiaa, vessanpöntön kantta, tuolia, ja lähes jokaista tasaista pintaa joita asunnostani löytyi, ja imukuppi irtosi joka kerta parin työnnön jälkeen. Asiaa ei helpottanut myöskään se, että Thrusterin moottori ei ole läheskään kyllin voimakas liikuttamaan dildoa edestakaisin sen ollessa sisällä. Ei mene montaakaan työntöä ennen kuin moottori alkaa inisemään kovaäänisesti ja liike loppuu. Hyvällä tuurilla saattoi saada Thrusteriin taas eloa jos liikahti vähän, mutta meno loppui joka kerta hyvin lyhyeen. Kyse ei todellakaan ollut liukuvoiteen puutteesta, sillä sitä lotrasin käytön aikana ehkä jopa hieman liikaakin.

Lelun käyttäminen oli siis kaikkea muuta kuin nautinnollista. Yritin rämpiä ties missä asennoissa kokeillakseni, että toimisiko Thruster missään; tuloksetta. Thrusterin mäntää tai värinää ei myöskään voi sammuttaa suoraan kaukosäätimestä. Sillä voi vain käynnistää ominaisuuden ja vaihtaa seuraavaan värinätilaan. Jokaisen epäonnistuneen yrityksen jälkeen minun täytyi siis nousta pettyneenä ylös, ottaa maahan kaatunut Thruster käsiini, sammuttaa ominaisuudet erikseen nappeja painamalla ja lopuksi kiinnittää lelu uudelleen johonkin toiseen pintaan. Lelua ei selvästikään ole testattu tarpeeksi, ja se ei todellakaan toimi niin kuin sitä on mainostettu. Lämmitysominaisuus on kuitenkin edelleen mukava, ja dildoa voi silti käyttää (vaikkakin hieman vaikeahkosti) tavallisena vibraattorina. Koko ja muotoilu dildossa ovat hyvät, mutta imukupin ja moottorin tehottomuus pilaavat lelun ja sitä ei voi siksi käyttää sille tarkoitetulla tavalla.

HYVÄT PUOLET:
-Tyylikäs muotoilu ja miellyttävä materiaali
-Dildon pituus sopiva 15.2cm
-Automaattilämmitys mainio
-Värinä sopivan voimakas

HUONOT PUOLET:
-Imukuppi on erittäin tehoton eikä jaksa pitää lelua kiinni pinnassa käytön aikana
-Moottori liian heikko liikuttamaan dildoa sisällä
-Kaukosäädin ei viimeistelty (ominaisuuksia puuttuu, ei voi sammuttaa säätimellä)
-Lelua mahdoton käyttää mainostetulla tavalla imukupin ja moottorin tehottomuuden vuoksi

ARVOSANA:
2/10. Suuri pettymys. En suosittele kyseistä lelua kenellekään, joka olisi kiinnostunut ostamaan sen juuri työntöominaisuuden ja imukupin vuoksi. Tässä paketissa saat automaattisesti lämpeävän keskikokoisen dildon, jossa on kohtalainen värinäominaisuus. Valtava moottoripala kuitenkin vaikeuttaa lelun käyttöä tässä tarkoituksessa.
5 2 1

Olet antamassa arviosi: Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *