Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori
Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori
82,99 €
Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori
Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori

Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori

4.5 (3)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
82,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Trident Eupho Eturauhasstimulaattori tarjoaa sinulle tunnetun ja rakastetun Aneros-anaalinautinnon päivitettynä versiona.

Aseta stimulaattori varovasti anukseen, leiki sillä liikuttamalla sitä lihassupistuksillasi ja nauti sen tarjoamasta tehokkaasta eturauhashieronnasta. Kapea, anatomisesti muotoiltu varsi ja sen aavistuksen kärkeä kohti paksuuntuva pää soveltuvat parhaiten aloittelijoille tai käytettäväksi yhdynnän aikana, jolloin saat stimulaatiota joka työnnöllä.

Stimulaattori on valmistettu ftalaatittomasta ja allergiaa aiheuttamattomasta lääketieteellisestä muovista, joka on tarpeeksi jämäkkää stimuloidakseen eturauhasta kunnolla, mutta tuntuu myös silkinsileältä käytössä ja on helppo asettaa paikalleen.

Uudelleenmuotoillussa Trident-sarjassa on kaikki suositut ja aiemmista Aneros-stimulaattoreista tutut hyvät ominaisuudet ja lisäksi myös muutamia uusia piirteitä.

Stopperiosan W-muoto ja sen päissä olevat kuulat stimuloivat sekä välilihan aluetta että häntäluun alla olevaa Kundalini-pistettä.

Lisäksi Trident-stimulaattori on suunniteltu liikkumaan myös sivuttain eikä pelkästään sisään ja ulos kun jännität lihaksesi sen ympärillä (nk. Multi-Axial Motion).

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi (ABS).
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 10,2 cm.
HALKAISIJA: 2,1 cm leveimmillään.

TUOTENUMERO: 19366.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Uusia tuntemuksia!

Olen kokeillut ennen tätä helix syn tridentiä ja halunnut kokoelmaan toisen aneros-lelun, joten siitä tuli tutkimuksen jälkeen eupho trident! Se näyttää kapeammalta ja tuntuu ulottuvan syvemmälle ja liikkuvan huomattavasti enemmän, mikä voi antaa erittäin voimakkaita orgasmeja. Jos on treenannut lantionpohjalihaksia, tämä onihanteellinen. Todella mukava, ei ongelmia laittamisessa. Sopii, mihin pitääkin, ja kun se on sisällä, tämä malli on liikkuvin aneros, koska se on niin pieni, muttaantaa erittäin voimakkaita orgasmeja. Toimii myös yhdynnän aikana, jos haluaa parantaa herkkyyttä ja orgasmeja. Tuli niin intensiiviseksi, että se lipsahti ulosejakulaation aikana. Todella upea tuote. Pakollinen kaikille aneros-tekniikan tunteville tai aloittelijoille, jotka ovat uteliaita. Lue lisää

-
5 5 1
Vau!

Olen kokeillut monia suurempia leluja, jotka eivät olleet mitään erikoisia, mutta tämä pieni lelu oli todella mukava! Vau! Helppo laittaa ilman liukuvoidetta, sopii hyvin, purista lihaksia ja nauti! Lue lisää

-
5 5 1
Oli ok

Hyvä.

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi