Eturauhas­kiihottimet

Monet miehet suorastaan rakastavat eturauhaskiihottimia, koska ne tarjoavat tilaisuuden erittäin voimakkaiden orgasmien saavuttamiseen. Eturauhaskiihottimet on käyristetty stimuloimaan eturauhastasi todella tarkasti.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Hollow (1)
Inflatable (3)
Kauko-ohjattava (26)
Ladattava (52)
Matkalukko (4)
Paristokäyttöinen (15)
Säädettävä (1)
Sovelluksella ohjattava (3)
Splashproof (14)
Suction Cup (3)
Valjaskäyttöön sopiva (2)
Vesitiivis (55)
Vibrating (68)
Materiaali
ABS-muovi (4)
Alumiini (1)
Borosilikaattilasi (2)
Lasi (1)
Polypropeeni (2)
PVC (1)
Ruostumaton teräs (3)
Silikoni (77)
Teräs (1)
TPE (1)
Tuotemerkki
Alpha-Pro (1)
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (5)
Aneros (5)
baseks (2)
Bathmate (1)
CalExotics (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Electroshock (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (3)
Icicles (1)
Joydivision (2)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (4)
LELO (4)
Malesation (3)
Master Series (3)
Mr. Membr (2)
Nexus (21)
Nexus (2)
njoy (1)
Rocks Off (9)
Sinful (15)
Svakom (2)
Tantus (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (3)
Näytä kaikki 94 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 94 tuotteesta
Näytä lisää

Eturauhaskiihotin tarjoaa erittäin intensiiviä ja syviä orgasmeja

Mikä on eturauhaskiihotin?

Olemme kaikki kuulleet G-pisteestä, joka on yksi naisen tuntoherkimmistä erogeenisistä alueista, ja jota stimuloimalla monet naiset saavat todella voimakkaita ja syviä orgasmeja. Mutta oletko kuullut vastaavasti miehen P-pisteestä? Eturauhasta kutsutaan joskus P-pisteeksi, ja eturauhaskiihotin tarjoaa monille miehille tavallista intensiivisempiä orgasmeja. Eturauhaskiihotin on yhdenlainen anaaliseksilelu, joka siis asetetaan anukseen. Se on muotoiltu osumaan tarkasti eturauhaseen, mikä tuntuu useimmista miehistä todella stimuloivalta ja kiihottavalta johtaen räjähtävään kliimaksiin.

Mutta miten eturauhaskiihotin (tai eturauhasstimulaattori, eturauhasvibraattori, eturauhashieroja, jne.) oikein toimii? Vastauksen saadakseen on tiedettävä hieman miehen anatomiasta. Miehen prostata eli eturauhanen sijaitsee 4-7 cm päässä anusaukosta juuri virtsarakon alapuolella ja peräsuolen edessä. Eturauhanen on muodoltaan pyöreä ja se on normaalisti n. 2 cm halkaisijaltaan. Kuten naisen G-piste, eturauhanen on voimakkaasti erogeeninen alue, ja kun sitä hieroo käsin tai sopivalla seksilelulla (kuten kaartuva miesten anaalidildo tai metallinen dildo), johtaa se usein todella voimakkaisiin orgasmeihin. Eturauhasorgasmi on kokemus, josta et todellakaan halua jäädä paitsi.

Eturauhasstimulaattori antaa sinun kokea uusia nautintoja

Kun puhutaan miehen orgasmista, tarkoitetaan usein penistä tavalla tai toisella stimuloimalla aikaansaadusta siemensyöksystä. Mutta miehet ihan niin kuin naisetkin voivat saada erilaisia orgasmeja. Kuten nimestäkin voi päätellä, eturauhasstimulaattori saa aikaan orgasmin stimuloimalla eturauhasta, ja se on kokemuksena aivan erilainen kuin penistä kiihottamalla saatu orgasmi. Voit hankkia myös sellaisen lelun, joka sekä hieroo sekä eturauhasta että välilihan aluetta. Sitä herkullisempaa kokemusta saa hakea.

Markkinoilta löydät monenmuotoiset, -väriset ja -kokoiset eturauhasstimulaattorit. Yhteistä niille kaikille on se, että ne asetetaan anukseen ja ne osuvat eturauhaseen tavalla, joka tuntuu uskomattoman hyvältä. Voit hankkia dildon muotoisen eturauhasstimulaattorin tai U:n muotoisen laitteen, joka stimuloi samanaikaisesti eturauhasta, välilihaa ja kaikkia anuksen alueen tuntoherkkiä hermopäätteitä. Riippuen haluamastasi stimulaatiosta, voit valita lelusi värinällä tai ilman.

Millainen eturauhashieroja sopii minulle?

Eturauhashieroja on tuote, joka tunnetaan monella nimellä Suomen seksilelumarkkinoilla. Eturauhaskiihotin, eturauhasstimulaatori ja eturauhashieroja ovat kolme eri sanaa yhdelle ja samalle tuotetyypille, mutta on ihan ymmärrettävää, että seksilelujen valtavassa valikoimassa menee välillä hämmennyksiin, etenkin kun samoille tuotteille on monenlaisia eri käännöksiä. Jos sinun on vaikea valita itsellesi sopivaa tuotetta tai jos haluat lisätietoja esim. tuotteen halkaisijasta tai pituudesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tunnemme valikoimamme seksilelut hyvin, ja olemme aina valmiita antamaan asiakkaillemme neuvoja niiden suhteen. Avullamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan eturauhashierojan.

Anaalistimulaatiosta voi hyvinkin tulla uusi jännittävä ulottuvuus seksielämääsi, ja kaikkien miesten kannattaa ainakin kokeilla eturauhasen stimulointia. Riippumatta parisuhdetilanteestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi voit löytää sen kautta aivan uudenlaista nautintoa, ja kun olet sen kerran kokenut, et varmasti halua jäädä siitä paitsi tulevaisuudessakaan. Tutustu myös miesten anustappeihin, joista on hyvä lähteä alkuun ennen kuin kokeilet kookkaampia anaalileluja kokeneille nautiskelijoille.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi