B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi
87,99 €
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi tuotekuva 1
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi tuotekuva 2
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi tuotekuva 3
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi tuotekuva 5
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi tuote kädessä 50
B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi kuva tuotepakkauksesta 90

B-Vibe Snug Plug 5 Anustappi

5.0 (1)
Saatavilla 8.6.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
87,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

B-Viben ergonomisesti muotoiltu Snug Plug 5 tarjoaa herkullista täyttävyyden tunnetta peppuleikkeihin. Tämä sametinpehmeä anaalisukkula on muotoilultaan niin fiksu, että sen avulla tyydytys on taattu vaikka koko päiväksi ilman että kukaan muu huomaa. Käytä sitä millaisiin anaalileikkeihin tahansa.

Tappi on valmistettu vartaloystävällisestä saumattomasta silikonista, joka tuntuu herkullisen aistilliselta ihoa vasten. Kärkeä kohti kapeneva muoto helpottaa hellää paikalleen asettamista, joten matkasi anaalitaivaaseen on silkinsileä, mutta silti sopivan runsasmuotoinen.

Varaudu taattuihin eroottisiin tuntemuksiin, sillä tapin sisällä on 2 painotettua, irrallaan liikkuvaa kuulaa, jotka reagoivat vartalosi liikkeisiin. Snug Plug 5 on halkaisijaltaan 5,1 cm ja painaa 374 g, joten se on erinomainen valinta kokeneemmalle anaaliseikkailijalle.

Pohjassa oleva ovaalin muotoinen ankkuri istuu mukavasti pakaroiden väliin ja pitää huolta siitä, ettei tappi lähde vaeltelemaan kesken kaiken. Käytä sitä omaan kivaan kotona tai vaikka kaupungilla, tai sujauta se paikoilleen kun nautiskelet kumppanin kanssa. Kun täyttymys on saavutettu, tapin kapea kaula helpottaa sen ulos vetämistä.

Kun kaipaat erilaisia kokoja ja tuntemuksia, tutustu B-Viben muihin Snug Plug -tappeihin. Suosittelemme käyttämään aina laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, kun haluat nauttia A-luokan anaalileikeistä. Puhdista lelusi lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella, jotta hygienia on kohdillaan.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 16 cm, josta 15 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 5,1 cm (leveimmillään).
PAINO: 374 g.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen anaaliliukuvoide.
KIELI: Englanti, ranska, saksa, espanja.
MUKANA: Säilytyspussi.

TUOTENUMERO: 23795.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Herkullinen herkullinen herkullinen!

Leikkimielisille harrastajille tämä on kiehtova tappi arjen askareisiin, kappareissuille tai kahville ystävän kanssa;) Hyvä paino, kapea varsi ja hyvä tulppa tekevät tästä tapista erittäin mukavan käyttää pitkään, myös intiimileikkien aikana <3 Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi