Anaalilelut

Anaalilelut tarjoavat teille mahdollisuuden stimuloida toistenne erogeenisiä alueita ja kokea uudenlaisia nautintoja yhdessä. Lähtekää tutkimusmatkalle toistenne vartaloille ja uskaltautukaa kokeilemaan uusia asioita yhdessä.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (2)
Amaysin (7)
Anal Fantasy Collection (13)
Aneros (3)
B-Vibe (5)
Baseks (11)
CalExotics (3)
Chakrubs (1)
Chrystalino (2)
Crystal Jellies (2)
Diogol (2)
Doc Johnson (2)
Doxy (1)
Dr. Joel (1)
Feelz Toys (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (7)
Frisky (1)
Fun Factory (7)
Fun Toys (2)
Furry Fantasy (2)
Happy Rabbit (5)
Icicles (1)
Je Joue (1)
Joyballs (2)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
Love In The Pocket (1)
Love To Love (3)
Lovense (3)
Malesation (3)
Marc Dorcel (6)
Master Series (2)
Mixed (6)
Nalone (1)
Nexus (1)
Nexus (13)
Ohmibod (4)
Perfect Fit (2)
PicoBong (1)
Power Stud (1)
Rimba (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (5)
Rosebuds (1)
Satisfyer (5)
Sevencreations (1)
Sinful (39)
Sinful Æsker (1)
Sir Richard Control (1)
Size Matters (1)
Spartacus (1)
Tailz (9)
Tantus (3)
ToyJoy (1)
Vixen (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (2)
Whisperz (1)
XuoXuo (3)
You2Toys (5)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 226 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 226 tuotteesta
Näytä lisää

Anaalilelut pareille - uusi, kiihottava ulottuvuus seksielämäänne

Löytäkää toisistanne uusia puolia

Monilla pariskunnilla on tapana keskittyä pelkästään sukupuolielimiin niin esileikin kuin itse aktinkin aikana. Se on sääli, sillä todella monet saavat nautintoa myös anuksen ja sitä ympäröivän alueen stimuloinnista, ja sitä varten markkinoilta löytyy myös valtava määrä anaaliseksileluja. Niiden kokeileminen voi vaatia astetta enemmän uskallusta, sillä anuksen kosketteluun liittyy yhä edelleen paljon tabuja ja väärää tietoakin. Siitä huolimatta anaalilelut kasvattavat jatkuvasti suosiotaan, mikä on saanut monet löytämään itsestään aivan uusia, aistillisia puolia. Sinful.fi:stä löydät laajan valikoiman pieniä ja suuria anustappeja, anaalihelmiä, eturauhasstimulaattoreita, tupladildoja sekä paljon muuta joten meiltä saat varmasti sinulle ja kumppanillesi sopivat tuotteet.

Mitä iloa anaalileluista oikein on? Kuten nimestä voi päätellä, anaalilelut stimuloivat anusta ja/tai sen ympäristöä. Ne sopivat osaksi esileikkiä tai yhdynnän aikana käytettäviksi, jolloin ne tarjoavat lisästimulaatiota ja intensiivisemmän kliimaksin. Anuksen hermopäätteet ovat todella tuntoherkkiä, ja siksi niiden stimulointi on monien mielestä uskomattoman kiihottavaa. Monen kohdalla tuntemukset ovat vielä voimakkaampia jos lelun vetää ulos orgasmin aikana. Suosittelemmekin kokeilemaan esim. anustapin tai anaalihelmien ulosvetämistä juuri oikeaan aikaan saadaksenne erityisen intiimin ja upean kokemuksen.

Anaalilelut - monenlaisia leikkimahdollisuuksia aloittelijoille ja kokeneille

Valikoimastamme löytyy monenlaisia teille sopivia tuotteita riippumatta kokemustasostanne. Jos olette tutustumassa anaalistimulaatioon ensimmäistä kertaa, löytyy mieltä monenlaisia aloittelijan anaalileluja, joiden halkaisija on maltillinen ja jotka eivät säikäytä koollaan. Jos taas olette kokeilleet anaalileikkejä jo aiemmin ja etsitte nyt tapoja viedä kokeilut pidemmälle, löydätte valikoimastamme anaalileluja kokeneille, kuten esim. suurempia tappeja tai anaalidildoja. Tai ehkä haluatte kokeilla anaalivibraattoria, jonka avulla saatte voimakkaampaa stimulaatiota. Kaikissa anaalileluissa tulee olla stopperi tai jalka, joka huolehtii tuotteen pysymisestä paikoillaan käytön aikana, jolloin saatte turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Kokemustasostanne riippumatta anaalistimulaatiossa ja lelujen kanssa leikkiessä on aina tärkeää huolehtia siitä, että käytätte hyvää anaaliliukuvoidetta. Monet käyttävät pelkästään anaaliliukkaria ensimmäisenä askeleena anaalistimulaation maailmaan. Sivele liukkaria omaan tai kumppanisi sormeen ja anusaukolle, ja työnnä sormi sitten hitaasti ja varovasti sisään samalla kun vastaanottaja totuttelee tuntemukseen. Se on hyvä tapa kokeilla anaalistimulaatiota ennen kuin anaalilelut astuvat kuvaan mukaan.

Lähentykää toisianne anaalistimulaation avulla

Jos haluat kokeilla anaaliseksiä kumppanisi kanssa, pienemmät anaalilelut ovat hyvä ensimmäinen askel, sillä ne sopivat mainiosti vastaanottavan osapuolen lämmittelyyn. Anaaliseksi on parhaimmillaan todella nautinnollista, mutta ensimmäisillä kerroilla tuntemuksista voi olla vaikea saada selkoa. Monet pariskunnat etenevät liian nopeasti, jolloin lopputuloksena on negatiivinen kokemus, jota ei varmasti haluta toistaa. Toisin kuin penistä, lelua on helppo hallita, jolloin eteneminen sen kanssa käy rauhallisemmin. Niinpä anaaliseksiä kohti kannattaakin edetä askel askeleelta. Siten sekä sinä että kumppanisi saatte parhaan mahdollisen kokemuksen, jota te molemmat kokeilette mielellään uudelleen ja uudelleen... ja uudelleen.

Täällä Sinful.fi:ssä olemme usein kuulleet kertomuksia siitä, kuinka anaalilelut ovat luoneet aivan uudenlaista intiimiyttä asiakkaidemme parisuhteisiin. Meistä on aina mukava kuulla, että suuri kokoelmamme laadukkaita tuotteita on tarjonnut asiakkaillemme hyviä kokemuksia ja entistä paremman seksielämän. Siksi pyrimmekin laajentamaan valikoimaamme jatkuvasti. Kaikki valikoimamme anaalilelut on valmistettu korkealaatuisista, vartaloystävällisistä materiaaleista. Valitsemme tuotteemme huolella, sillä tiedämme varsin hyvin miten tärkeitä kaunis muotoilu ja hyvä käytettävyys ovat. Voitte olla varmoja siitä, että ostaessanne Sinful.fi:stä saatte aina laadukkaita tuotteita, jotka ilahduttavat teitä pitkään.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi