Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas
Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas
12,90 €
Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas  1
Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas  2
Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas  3
Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas  4
Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas  5

Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas

4.0 (11)
12,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos haluat hemmotella sekä itseäsi että kumppaniasi erityisen kiihottavalla ja nautinnollisella seksikokemuksella, Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas on ehdoton hankinta.

Sen avulla mies saa kookkaamman ja tukevamman erektion, josta pääsette nauttimaan tavallistakin pitempään. Vibraattorin pupunkorvat osuvat ihanasti naisen klitorikselle kiihottaen häntä intensiivisellä värinällä. Tämä pikkupupu on takuulla orgasmintäyteinen tuttavuus.

Penisrenkaassa on kolme tehokasta värinätasoa, joita voitte säätää päässä olevalla painikkeella. Rengas joustaa, joten se sopii useimmille miehille.

Baseks Värisevä Rabbit Penisrengas on valmistettu pehmeästä TPE-materiaalista, joka ei sisällä ftalaatteja. Se toimii 3 x LR44-paristolla, jotka saatte pakkauksen mukana.

Tiedot

MATERIAALI: TPE ja ABS.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Ei.
SISÄHALKAISIJA: 1 cm (joustaa).
VÄRINÄTASOT: 3.
PARISTOT: 3 x LR44 (mukana).

TUOTENUMERO: 18585.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (11)
Juu ja ei

Niin onhan se värisevä ja penisrengaskin. Tottakait jämäkämpi erektio (suonet pinnassa yms). Mutta se värinä ja pupun korvat naisen klitorikseen on mielestäni vähän ylituuletettua. Saatteko naiset muka paremmin tämän renkaan avulla?. Yleensäottaen kun miettii jos naisen vaikeampi saada niin en usko että tämä on mikään poppakonsti.Muuten hyvä tuote. Minun omaan kaluuni ehkä liiankin pieni rengas. Lue lisää

-
5 3 1
toimii molemmille

Tuote toimi oikein hyvin molemmille. Suosittelen kokeilemaan. Värinää riittää molemmille, ja varsinkin jos tykkää värinästä. Suosittelen.

-
5 4 1
Hyvä

Erinomainen tuote, nautinto taattu

-
5 5 1
buenobueno

perus värinä penisrengas ei ole niin hyvä kuin tämä! oli asento mikä vaan, erityisesti nainen päällä niin avot! ihan huippu.

-
5 5 1
Vain naiselle nautintoa

Laitteen nautinto on suunnattu enemmän naiselle, kuin miehelle, mies ei niinkään saa kiksejä kuin nainen. Vähän pettymys miehelle, laite tahtoo myös vähän pyörähtää kesken kaiken niin ettei osu naiselle oikeaan paikkaan, joutuu välillä kääntämään. Ehkä pieni pettymys kokonaisuudessaan, kun ei tuota molemmille yhtäsuurta nautintoa Lue lisää

-
5 4 1
Very squishy and bendy material

The material is very squishy, so if you like or need a lot of stimulation, it might be that this isn't enough. The penis ring itself worked very well, but one of the smaller holes broke after first use. Big plus that you can take out the vibrator and use it at it is. The vibrator is small, handy and with nice vibration. Lue lisää

-
5 4 1
Sopii monelle

Ensimmäinen penisrengas joka ostettu. Venyy hyvin,joten sopii varmasti monelle. Värinä hyvä lisä,mutta ainakin meillä käytetty myös ilman paristojen ollessa loppu. Toimii siis klitoriskiihottimena ilman värinääkin,koska pupun korvat ja kuono osuvat ainakin itsellä juuri oikeaan kohtaan ;) Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä!

Tuote on helppokäyttöinen ja värinät tuntuu ihanasti klitoriksella varsinkin päällä ollessa ja orgasmit on varmat. Mieskin tykkäsi.

-
5 4 1
Hyvä

Hyvä tuote. Värisee mukavasti klitorikseen kun olen päällä ja orgasmit tulee. Ja todellakin kolme eri tasoista värinää, mikä on hyvä.

-
5 4 1
Hyvä

Todella venyvää matetiaalia, joten sopii hyvin kaikille. Värinä tuntuva ja tuo mukavaa vaihtelua normaaliin seksiin.

-
5 4 1
Ok

Tuotteessa oli kyllä 3 eri tasoista värinää,mikä oli vain positiivinen yllätys. Rengas joustaa hyvin joten sopii monen kokoiselle. Itse päällä ollessa tuo todella hyvin stimulaatiota klitorikselle. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi