Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
ohhcean-tuotesarjaohhcean-tuotesarja
Tuotemerkit
Author
Päivitetty viimeksi:16/03/2022

Maailman ensimmäinen ocean-bound-muovista valmistettu seksilelu

Olemme ottaneet pienen, mutta tärkeän askeleen parempaan suuntaan kohti tulevaisuutta, joka mahdollistaa muovituotannon ympyrän sulkemisen. Siksi olemme ylpeitä saadessamme esitellä sinulle uutuustuotteemme…

ohhcean logo

ohhcean on maailman ensimmäinen seksilelu, joka on valmistettu meristä ja niiden lähettyviltä kerätystä muovista, joka on kierrätetty. Nainen ohhcean-brändin takana on Mathilde Mackowski, ja jos häneltä kysytään, tuotteen saaminen markkinoille on kestänyt vähintään ikuisuuden.

Istuva nainen pitelee seksileluja

Mathilde seisoi rannalla tuuli kasvoillaan ja posket hehkuen, kun hänessä ensimmäisen kerran heräsi halu tehdä jotain muovijätteille, jotka keikkuivat laineilla ja rikkoivat vedenpinnan kirkkailla väreillään.

Sillä hetkellä Mathilden mielessä alkoi itää idea maailman ensimmäisestä kierrätetystä ocean-bound-muovista valmistetusta seksilelusta.

Häntä on aina ohjannut uteliaisuus ja halu parantaa asioita. Optimointi. Kehitys. Muutos. Nämä sanat on painettu kissankokoisin kirjaimin hänen mieleensä.

Istuva nainen katsoo seksileluja

Mietit ehkä, mikä ohhcean oikeastaan on?

ohhcean on uusi alku, pieni askel oikeaan suuntaan, pisara meressä. Se on pieni, mutta sen tekemät renkaat voivat levitä laajalle ja saavuttaa uusia rantoja.

Tarkemmin ottaen se on kokoelma sinisävyisiä seksileluja, jotka on valmistettu uusiokäyttöön kierrätetystä ocean-bound-muovista ja pinnoitettu ohuella, silkkisen tuntuisella silikonikerroksella. Tällä hetkellä mallisto sisältää kolme erityyppistä tuotetta, jotka ovat kaikki tuttuja ja rakastettuja klassikoita: magic wand -hieromasauvan, g-pistevibraattorin ja koko vartalolle suunnitellun vibraattorin.

Esittelemme tuotteet hieman myöhemmin, mutta tutustutaan ensin ohhcean-brändin syntytarinaan. Tuotemerkin matka markkinoille on ollut nousuineen ja laskuineen yhtä aaltoileva kuin merikin. Uuteen seikkailuun lähtijän on oltava valmis oppimaan uusia asioita, ja niin kävi myös ohhceanin kohdalla.

ohhcean-seksilelut

Meille oli äärimmäisen tärkeää tietää tarkalleen, mistä muovi oli peräisin, kuka sen keräsi, ja tietenkin missä ja miten se jalostettiin.

Halusimme varmistaa, että ympäristövaikutusten minimointi otetaan huomioon prosessissa alusta loppuun asti ja huolehtia siitä, että työympäristö täyttää yritykselle asettamamme standardit. Jotta hanke onnistuisi, meidän oli panostettava yhtä paljon ihmisiin kuin itse tuotteisiinkin. Pitkän ja väsyttävän etsinnän jälkeen löysimme vihdoin kumppaniksemme sveitsiläisen #tiden.

#tide on yksi maailman johtavista ocean-bound-muovin uusiokäytön ja kierrätyksen asiantuntijoista. Organisaatio on tehnyt kovan työn varmistaakseen, että prosessissa noudatetaan asettamiamme tiukkoja ehtoja. Kaikki alkaa kalastajien kouluttamisesta muovin kerääjiksi ja lajittelijoiksi, mistä heille luonnollisesti maksetaan asianmukainen korvaus. Muovin kerääminen saarilta ja niiden ympäristöstä toteutetaan korkeiden eettisten standardien mukaisesti, mikä on erittäin tärkeää sekä meille että #tidelle.

Korkkeja, muovirakeita ja seksileluja

Muovi kerätään Kaakkois-Aasian merialueilta yhteistyössä yhteiskunnallisten yritysten kanssa. Kiitos #tiden sveitsiläisen tarkkuuden, tuotteiden valmistuksessa käytetään paitsi sataprosenttisesti kierrätettyä ocean-bound-muovia myös uusiutuvaa energiaa.

Tekemällä yhteistyötä #tiden kanssa olemme päässeet osaksi vaikuttavaa, maailmaa muuttavaa yhteisöä, johon kuuluu useita johtavia brändejä. Olemme äärettömän ylpeitä yhteistyöstä #tiden kaltaisen vahvan ja uskottavan, sosiaaliseen ja ympäristölliseen kestävyyteen ja avoimuuteen panostavan tuotemerkin kanssa.

Nainen pitelee 3 seksilelua

Muovin saattaminen uudelleenkäytettäväksi on ollut äärimmäisen vaikea prosessi, joten olemme todella innoissamme siitä, että tuotteet ovat vihdoin täällä.

Tämä on pieni askel oikeaan suuntaan, mutta toivottavasti tulemme näkemään tulevaisuudessa vielä paljon ocean-bound-muovista valmistettuja seksileluja.

Tutustu tuotesarjaan täällä: ohhcean by Sinful

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful