ohhcean

Maailman ensimmäiset seksilelut, joissa käytetään ocean-bound -muovia

ohhcean® on täällä. Se on maailman ensimmäinen seksilelusarja, jossa hyödynnetään ocean-bound -muovia. ohhcean-tuotesarja sisältää silkinpehmeällä silikonilla päällystettyjä seksileluja, jotka antavat vanhalle muoville uuden elämän. Pienikin pisara voi muuttua liikkeeksi, emmekä voisi olla innostuneempia siitä, että saimme aikaan ensimmäisen aallon.

"Kovamuovi, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä ocean-bound -muovista"
#tide
Tule mukaan
matkalle
Seuraa muovikorkkien matkaa: Paikalliset kalastajat keräävät ne, minkä jälkeen ne prosessoidaan ja muunnetaan olomuodosta toiseen, kunnes ne löytävät uuden elämän upeina ohhcean-seksileluina.
 • Process alt text
  Kalastajat keräävät muovia meristä ja niiden ympäristöstä
 • Process alt text
  Kovamuovisia korkkeja, jotka muuntuvat #tiden asiantuntevassa kierrätyskäsittelyssä
 • Process alt text
  Korkit kerätään yhteen muovirakeeksi muuttamista varten
 • Process alt text
  Muovin muutosprosessin ensimmäinen osa
 • Process alt text
  Muovirakeita valmiina uuteen elämään tuotteina
 • Process alt text
  Muodonmuutos on valmis. Maailman ensimmäiset ocean-bound ‑muovia hyödyntävät seksilelut
 • Story alt text
  Olemme
  innoissamme!
  Mathilde Mackowski, perustaja

ohhcean® by Sinful

Mikä ohhcean?

Saammeko esitellä: ohhcean, maailman ensimmäinen ocean-bound -muovista valmistettu seksilelutuotesarja. Tämän innovaation myötä olemme aloittaneet uuden luvun ja ottaneet askeleen oikeaan suuntaan. Se on pieni pisara valtameressä, mutta pieninkin pisara voi nostattaa uuden aallon, ja uuden tuotesarjan ansiosta voimme ylpeinä sanoa surffaavamme tämän ensimmäisen aallon korkeimmalla harjalla.

Upouusi ohhcean-tuotesarja sisältää kolme seksilelua, jotka on valmistettu ocean-bound -muovista ja päällystetty ohuella kerroksella silkkisen pehmeää silikonia. Kaikki tuotteet ovat tuttuja ja rakastettuja klassikoita: tehokas magic wand -hieromasauva, ylellinen G-pistevibraattori ja hurmaava, koko vartalolle sopiva vibraattori. Ladattavissa leluissa on seitsemän erilaista värinärytmiä, ja ne on pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Kaikki ohhcean-tuotteet valmistetaan yhteistyössä #tiden kanssa, joka on yksi maailman johtavista ocean-bound -muovin uusiokäytön ja kierrätyksen asiantuntijoista. Olemme monestakin syystä ylpeitä yhteistyöstämme; #tide varmistaa, että muovi kerätään Kaakkois-Aasian merialueilta yhteistyössä yhteiskunnallisten yritysten kanssa, ja lisäksi tuotteiden valmistuksessa käytetään paitsi sataprosenttisesti kierrätettyä ocean-bound -muovia myös uusiutuvaa energiaa.

Ocean-bound -muovista valmistettuja seksileluja

Kuten olemme jo muutaman kerran maininneet, ohhcean-seksilelut valmistetaan ocean-bound ‑muovista. Mutta mitä se tarkoittaa? Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että kaikkien tuotesarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään muovia, joka kerätään joko merestä tai rannoilta, mistä muoviroska voi joutua sateen myötä mereen.

Paikalliset kalastajat keräävät muovin merestä ja sen ympäristöstä, joista ja järvistä. Kalastajat koulutetaan keräämään ja lajittelemaan muoviroskia, kuten PET- ja PP-muovia, ja heille maksetaan siitä asianmukainen palkkio. PET, joka tunnetaan myös nimellä polyeteenitereftalaatti, on helposti kierrätettävä kestomuovi, josta valmistetaan muun muassa vesi- ja virvoitusjuomapulloja. Näiden pullojen korkit kierrätetään ohhcean-tuotteiksi.

Kun muovimateriaali on kerätty merestä ja meren lähialueilta, se rekisteröidään, pestään puhtaaksi ja pilkotaan hyvin pieniksi paloiksi. Sen jälkeen se jalostetaan käyttämällä uusiutuvaa energiaa.

Miten ohhcean by Sinful sai alkunsa?

ohhceanin tuominen markkinoille on ollut pitkä tie Sinfulin toiselle perustajalle Mathilde Mackowskille ja hänen tiimilleen. Kaikkien palasten loksahtaminen kohdalleen on vaatinut omistautunutta tiimityötä ja tiivistä yhteistyötä alan pätevimpien ammattilaisten kanssa. Ohhcean by Sinful -tuotemerkin tekijöiden tavoitteena oli kehittää kierrätetystä materiaalista valmistettu, ylellinen seksilelu, joka toimisi vähintään yhtä hyvin kuin muut saman kategorian tuotteet ja joka tuotettaisiin eettisesti vastuullisissa olosuhteissa.

Unelma ohhcean by Sinful -tuotesarjasta toteutettiin yhteistyössä ocean-bound -muovin uusiokäyttöön ja kierrätykseen keskittyvän #tiden kanssa. #tide osoittautui täydelliseksi kumppaniksi, koska yritys korostaa läpinäkyvyyttä ja noudattaa tiukkoja eettisiä standardeja tuotantoketjunsa alusta loppuun asti.

Ympäristötietoisuus on ollut keskeinen osa ohhcean by Sinful -tuotteiden jokaista kehitysvaihetta. Kierrätysmuovin lisäksi tuotteissa on sähköautoistakin tutut ladattavat akut, ja tuotepakkaukset ovat pahvisia. Tuotemalliston kehitystyö on kestänyt yli vuoden, ja tähän mennessä valikoimaan kuuluu kolme erityyppistä seksilelua. Tavoitteenamme on laajentaa tuotesarjaa vielä monilla erilaisilla seksileluilla.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi