Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Uutiset
Copywriter
Päivitetty viimeksi:14/06/2023

Mitä piilee suomalaisten yöpöytien uumenissa?

Toiset meistä säilyttävät yöpöytänsä laatikossa käsivoidetta, lukulaseja ja minttupastilleja, mutta monessa kodissa niiden vierestä löytyy myös seksilelu tai useampi. 

Seksilelut auttavat saavuttamaan nautinnollisen huipun silloin kun sitä tarvitaan, minkä lisäksi ne voivat herättää hedelmällisiä keskusteluja kumppanin kanssa. Mutta kuinka moni meistä on oikeasti kokeillut seksileluja? 

Tähän ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin saat vastauksen kattavasta Sindex by Sinful -tutkimuksestamme, joka käsittelee seksiä, läheisyyttä ja ihmissuhteita. Katsotaanpa, mitä kaikkea tutkimuksen myötä on selvinnyt!

Seksilelut ovat täysin normaaleja

Joka toinen suomalainen on joskus kokeillut seksileluja, ja joka kolmas omistaa yhden tai useamman seksilelun. 

Tämä tarkoittaa, että lähes puolet meistä on kerännyt kokemusta seksileluista ja kaikista niiden tarjoamista eduista.

Mutta kuka meistä on seksilelujen käytössä kokenein? 

Tämä kunnia kuuluu 31–40-vuotiaille Mikoille ja Lauroille, jotka asuvat muualla kuin Itä-Suomessa ja ovat parisuhteessa. 

Psst! Jos haluat lukea lisää siitä, miltä "normaali" seksielämä Suomessa näyttää, klikkaa tästä. 

Henkilö istuu toisen henkilön sylissä ja pitelee kädessään kiihotinkuulaa

Seksilelut ovat keskustelun käynnistäjiä 

Tutkimuksemme osoittaa, että seksilelujen omistajista jopa 62 prosenttia on onnellisempia ja tyytyväisempiä seksielämäänsä verrattuna niihin, joilla leluja ei ole lainkaan. 

Tähän voi olla useita syitä.

Seksilelut voivat olla tehokas työkalu mahtavien orgasmien saavuttamiseen, mutta niillä on paljon muitakin etuja. Seksilelut voivat muun muassa auttaa sinua tutkimaan kehoasi ja tutustumaan itseesi paremmin. Mitä paremmin tunnet oman kehosi ja omat tarpeesi, sitä helpompi sinun on kertoa kumppanillesi, millaisesta kosketuksesta pidät. 

Ja aivan kuin tässä ei jo olisi tarpeeksi, seksilelut voivat auttaa meitä parantamaan seksiin liittyviä kommunikaatiotaitojamme. 

Sindex-tutkimuksemme on jo aiemmin osoittanut, että 84 prosenttia niistä, jotka ovat hyviä puhumaan seksistä kumppaninsa kanssa, on tyytyväisiä seksielämäänsä. Lue lisää täällä

Jos tiedät, mikä tuntuu sinusta hyvältä, seuraava askel on sanallistaa toiveesi – tai ehkä näyttää, mitä haluat ja miten. Tässä kohtaa seksilelut ovat todella kätevä apuväline, koska niiden avulla on mahdollista havainnollistaa monia asioita, joita voi olla vaikea pukea sanoiksi.

Leikkisä boksi, joka sisältää kokoelman erilaisia seksileluja, on täydellinen valinta tähän tarkoitukseen. Seksileluboksi voi käynnistää hyvän keskustelun, joka johtaa entistä parempaan seksielämään.

Kaksi ihmistä hymyilee toisilleen hellästi

Let’s talk about sex – The Game

Keskustelun herättämiseen voi tietenkin käyttää monia muitakin keinoja. Yksi niistä on Sinfulin Let's Talk About Sex – The Game. Se on korttipeli, joka sisältää 52 kysymystä läheisyydestä ja seksistä. Valitse kortti, kysy kysymys ja anna keskustelun rönsyillä! Samalla opitte paljon toistenne toiveista, fantasioista ja mieltymyksistä. Korttipeli on hauska ja helppo tapa saada keskustelu käyntiin. 

Psst! Let's Talk About Sex – The Game -peliä voi mainiosti pelata myös kaveriporukalla. 

Käsi pitelee Let's Talk About Sex -korttipeliä

Tietoa tutkimuksesta: Sindex by Sinful

Sindex by Sinful perustuu Sinfulin myyntitietoihin ja kansainväliseen tutkimukseen, jonka Cint on suorittanut Sinfulin toimeksiannosta. Tiedot on kerätty Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Ranskasta ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja kussakin maassa kyselyyn vastasi 2 000 henkilöä.

Tiedot kerättiin 17.5.–8.6.2022.

Lue lisää Sindex by Sinful -sivustolla, jossa julkaisemme uusia ja mielenkiintoisia tutkimustuloksia neljännesvuosittain vuonna 2023.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful