TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO-hierontakynttilä ja koriste-esineitä ruskeaa taustaa vastenLELO-hierontakynttilä ja koriste-esineitä ruskeaa taustaa vasten
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:22/06/2022

Tantra – seksielämän mauste

Sisällysluettelo

Kun törmään sanaan tantra, ajattelen automaattisesti suitsuketikkuja, batiikkikuvioisia saronkeja, idän filosofioita ja hitautta.

Mutta entä tantrinen seksi? Miten se käytännössä tapahtuu? Ja pitääkö sinun olla erityisen henkinen nauttiaksesi siitä?

Jos myös mietit, mitä tantrinen seksi on, lue eteenpäin, sillä yritän tehdä meistä molemmista hieman viisaampia sen suhteen, miltä tämä "seksielämän mauste" itse asiassa maistuu.

Tantra – mitä se tarkoittaa?

Sana tantra on sanskritia ja tarkoittaa “kudottua”, ja sana kuvaakin erinomaisesti merkitystään, sillä kun kaikki elämäämme täyttävät asiat ja kokemukset kudotaan yhteen, syntyy jotain merkityksellistä.

Tantra on myös käsitys kehon läpi virtaavasta energiasta. Jos olet hypännyt mukaan jooga-junaan, oletkin ehkä jo kuullut chakroista.

Paljas selkä ja monia pieniä kristalleja

Kehossa on 7 ensisijaista chakraa, jotka sijaitsevat suunnilleen suorassa linjassa, kuten selkäranka. Alin chakroista on juurichakra, joka sijaitsee sukuelinten ja peräaukon välissä, ja ylin on kruunuchakra, joka sijaitsee päälaella.

Seksuaalienergia virtaa kehossasi ja chakroissasi samalla tavalla kuin veri virtaa verisuonissa.

Ja seksuaalisesta energiasta puheen ollen, lyödään kaikki kortit pöydälle.

Tantrinen seksi

Monille meistä seksi on jotain hyvin fyysistä. Kosketusta, paisuvaiskudosta ja aivojen kemiallista reaktiota.

Se on myös lihassupistuksia, nesteiden eritystä ja kehon tuottamia ääniä.

Mutta tantrinen seksi on myös henkistä. Siinä kaksi vastakkaista napaa kohtaavat ja jakavat toistensa energian. Yin tapaa yangin.

Henkilö, joka pitelee kynttilää molemmin käsin

Tantrinen seksi rakentuu seksuaalisen energian varaan ja pääset nauttimaan sen läsnäolosta kehossa. Jos olet nainen, sinulla on lupa saada orgasmin toisensa jälkeen, mutta jos olet mies, sinun kannattaa välttää siemensyöksyä. Tämä johtuu siitä, että se haihduttaa energiaa, ja energian tulisi mieluiten pysyä kehossa.

Harjoittelulla ja kärsivällisyydellä voit oppia saamaan orgasmin ilman siemensyöksyä. Siten voit saada orgasmin aina uudestaan ja uudestaan, aivan kuten naispuolinen kumppani.

Hierontakynttilöitä, hierontaöljyä, höyhenkutittimia ja pieniä kukkia oranssilla taustalla

Miten teet sen?

Jotkut ajattelevat, että tantrinen seksi liittyy Kama Sutraan, mutta sinun ei tarvitse murehtia joutuvasi taipumaan akrobaattisiin asentoihin.

Jos haluat kokeilla tantrista seksiä kumppanisi kanssa, voit luoda oikean tunnelman suhteellisen vähillä tarvikkeilla.

Höyhenkutitinta päänsä päällä pitävän henkilön selkä

Fyysinen ympäristö

Varmista, että makuuhuone (tai mikä tahansa huone, jossa haluat uppoutua tantraan) on puhdas ja siisti. On myös hyvä varmistaa, että lämpötila miellyttävä. Se ei saa olla liian kuuma, mutta sen on oltava tarpeeksi lämmin, jotta et palele ilman vaatteita.

Herättele aistisi mukaan leikkiin esimerkiksi sytyttämällä suitsuke, tuoksukynttilä tai hierontakynttilä. Ehkä haluaisit laittaa taustalle soimaan lempeää musiikkia.

Voit myös varata tarjolle ruokaa ja juomaa. Tantran maailmassa on tiettyjä ruokia, kuten liha ja kala, jotka sopivat tilanteeseen. Myös viini sopii mukaan ruumiiden päihtymyksen symboliksi.

Voit siis nostaa maljan elämykselle miellyttävällä lasillisella Baroloa.

Sytytetyt hierontakynttilät ja hierontaöljyä puulaatikossa

Anna energian virrata

Kun fyysinen ympäristö on kunnossa, sinä ja kumppanisi voitte aloittaa sen, mistä tantrassa oikeastaan on kyse.

Voit istua lähellä toisianne ollaksenne täysin yhteydessä toisiinne. Toinen teistä voi istua jalat ristissä tai lootusasennossa (tyypillisesti mies miehen ja naisen välisessä parisuhteessa) ja toinen voi istua jalat kiedottuna kumppanin vartalon ympärillä siten, että kasvot ovat vastakkain.

Jotkut meditoivat ennen sitä, mutta sinun ei tarvitse, jos se ei ole sinun juttusi. Ette kuitenkaan pääse välttymään todelliselta yhteydeltä toisiinne.

Kun istutte yhdessä, muistakaa pitää katsekontakti ja harkitkaa käsien asettamista toistenne sydämille. Kokeilkaa, voitteko synkronoida hengityksenne niin, että se virtaa vaivattomasti samalla tavalla molemmilla.

Näin myös energia tulee virtaamaan.

Henkilö makaa vatsallaan sytytetty kynttilä selän päällä

Nauttikaa toisistanne

Kun olette yhteydessä toisiinne, olette valmiita seksiin. Ja muista: Se ei tarkoita sukeltamista suoraan penetroivan seksiin.

Miksi ette nauttisi luomastanne yhteydestä hieroen toisianne, hyväillen lempeästi höyhenkutittimella, syvillä suudelmilla ja toistenne hitaalla hemmottelulla.

Tantrinen seksi ei ole ohi kahdessakymmenessä minuutissa. Se voi helposti kestää useita tunteja, joten antakaa toisillenne aikaa.

Tavoitteena ei ole saada orgasmia. Kuten aiemmin ohi mennen mainitsin, miehen tulisi mieluiten välttää siemensyöksyä.

Mutta jälleen kerran, se on TÄYSIN teistä kiinni, onko se järkevää. Olen varma, että saatte helposti upean ja tantramaisen kokemuksen, vaikka mies saisikin siemensyöksyn.

Sytytetyt hierontakynttilät, hierontaöljy ja Buddha-hahmot

Sopiiko tantra kaikille?

Sinun ei tarvitse uskoa tai harjoittaa itämaisia filosofioita. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia suitsukkeita ja uppoutua meditaatioon, jos se on sinulle liikaa.

Tehkää niin kuin parhaalta tuntuu. Siten, miten teistä on järkevää.

Minusta on järkevää valita ne asiat, jotka vaikuttavat houkuttelevilta. Hitaus, läsnäolo ja yhteys joko itseeni tai kumppaniin.

Sooloseksi ja kerran viikossa vällyjen väliin hyppääminen voivat helposti muuttua rutiiniksi, joten minulle tantrinen ajattelutapa on muistutus siitä, että seksi on paljon muutakin kuin vain huipentuman jahtaamista. Kyse on matkasta, ei määränpäästä, tiedäthän.

Sytytetty hierontakynttilä, hierontaöljy ja höyhenkutitin puulaatikossa

Suola, pippuri ja tantra

On monia tapoja innovoida ja kehittää itseään.

Voit mennä kampaajalle ja hankkia uuden tyylin. Voit opetella espanjaa iltakoulussa, jos sinulla on käsittämättömät määrät ylimääräistä energiaa.

Voit myös parantaa elämässä jo toimivia asioita – sinun ei tarvitse keksiä joka kerta jotain uutta.

Se voi olla vaikka vain tumman suklaan lisääminen liharuokaan. Tai uudessa tavernassa vierailu seuraavalla Kreetan lomalla.

Mutta mitä sinä teet makuuhuoneessa? Pidätkö mielessäsi, että seksielämä tarvitsee joskus myös vähän uusia mausteita?

Voit lisätä maustetta monella tapaa. Sinful Tantra Seksilelupakkaus on ilmeinen (ja suositeltava!) valinta, mutta voit myös tutustua roolileikkeihin, fetisseihin ja – kuten olet jo arvannut – tantraan.

Ja haluan vielä kerran korostaa:

Valitse elementit, jotka käyvät sinulle (ja kumppanillesi) järkeen. Olipa kyse tuoksukynttilöistä, hitaudesta, katsekontaktista tai koko kehon orgasmeista – leikittele tantrisen seksin tarjoamilla mahdollisuuksilla.

Höyhenkutitin, Buddha-hahmo, kaksi pulloa ja pienet kristallit yhdessä
Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful