Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Höyhen­kutittimet

Höyhenkutittimet sopivat täydellisesti niin esileikkiin kuin viettelyynkin. Ne stimuloivat aisteja, herkistävät ihoa kosketuksille ja tuntuvat kiihottavilta vartalon kaikkein intiimeimmillä alueilla. Peitä rakkaimpasi silmät silmänaamiolla ja lähde tutkimusmatkalle hänen vartalonsa ihanimpiin kolkkiin suloisesti kihelmöivän höyhenkutittimen avulla. Kuka tietää, mihin leikki teidät vie?

Höyhenkutitin nostattaa tunnelmaa juuri oikealla tavalla

Käytä kutitinta antaaksesi kumppanillesi uusia aistielämyksiä

Höyhenkutitin on sellainen seksilelu, jota on helppo aliarvioida, mutta sen voima makuuhuoneen puolella saattaa hyvinkin yllättää. Kutittimet ovat leluja, joissa on yleensä höyhenistä koostuva huiskaosa, joka on tarkoitettu ihon sivelyyn. On olemassa myös variantteja, joissa kutittimen toisessa päässä on piiska, jolloin lelu sopii näppärästi osaksi BDSM-leikkejä. Höyhenkutittimen pääasiallinen käyttötarkoitus on ihon herkistäminen erilaisille tuntemuksille, joten se on mainio lisä yhteisiin aistileikkeihin, jotka voivat kehittyä mihin suuntaan tahansa. Kutitinta voi käyttää kaikille vartalon alueille, mutta parhaimmillaan se on erogeenisillä alueilla, jotka reagoivat voimakkaasti aistilliseen sivelyyn.

Voit itse päättää, kuinka kevyesti tai voimakkaasti haluat sivellä kumppanisi vartaloa ja kuinka hitaasti tai nopeasti höyhenkutitin saa kulkea. Mitä hellempiä kosketukset ovat ja mitä hitaammin kutitin etenee, sitä enemmän kiusoittelet häntä. Jos haluat siirtyä suoranaisesta kutituksesta voimakkaamman stimulaation puolelle, kutitinta voi painaa lujemmin ihoa vasten.

Höyhenkutittimet eroottiseen viettelyyn

On olemassa monenlaisia tapoja vietellä omaa kumppaniaan. Yksi tapa on pukea päälle seksikkäät alusvaatteet ja yllättää oma rakas makuuhuoneen ovella. Vaan kun haluat vedota muihinkin kuin vain näköaistiin, tuntoaisti on paras mahdollinen valinta. Höyhenkutittimen avulla voit herätellä nimenomaan sitä, jolloin jokainen kosketus antaa tavallistakin enemmän nautintoa. Jos haluat vahvistaa tuntemuksia vieläkin enemmän, kannattaa näköaisti saada väliaikaisesti pelistä pois kokonaan esim. silmänaamion avulla, sillä silloin tuntoaisti terästyy entisestään. Kun viettelijän liikkeitä ei pysty seuraamaan katseellaan, kaikki kosketukset ja tuntemukset tulevat yllätyksenä, mikä tehostaa niiden vaikutusta huomattavasti. Jos haluatte mennä vielä asteen pidemmälle aistileikeissä, voitte lisätä tuntoherkkyyttä esimerkiksi pumppujen tai nipple suckers -imukuppien avulla. Ne lisäävät verenkiertoa alueella ja saavat höyhenen hipaisut tuntumaan suloisen intensiiviseltä.

Sitten kun pelkkä sively ei enää riitä teille kummallekaan, leikkiin voi ottaa mukaan tehokkaammin stimuloivia seksileluja, kuten vaikkapa klitorisvibraattorin, joka saa naisen helposti hekuman huipulle, tai kiihottavan holkin (esim. Tenga Egg), jolla stimuloida miestä tavallistakin nautinnollisemmin. Yhteiset nautinnot voi halutessaan kruunata rakastelulla sitten, kun kumpikin on siihen enemmän kuin valmis.

Jatkakaa kokeiluja hellän bondagen parissa

Jos sinä ja kumppanisi olette kiinnostuneita bondagesta, mutta ette vielä ole uskaltaneet siirtyä sanoista tekoihin, höyhenkutitin on helppo ja turvallinen ensimmäinen askel. Se nimittäin sopii mainiosti yhteen vaikkapa pehmeiden kahleiden ja jo edellä mainitun silmänaamion kanssa. Yksi tapa lähestyä bondagea on erilaisten aistielämysten kokemisen kautta, jolloin kutittelu sopii erinomaisesti aloituspisteeksi. Jos ajatus kevyistä kipuleikeistä kiihottaa, kutittimella heräteltyä ihoa voi myös läpsiä kevyesti pehmeällä läimäyttimellä tai flogger-piiskalla, jolloin tuntemuksiin saa enemmän intensiteettiä.

Hellä bondage erilaisine apuvälineineen on nautinnollinen tapa virittää vähän uudenlaista tunnelmaa makuuhuoneen puolelle, eikä leikkien välttämättä tarvitse edetä yhtään sen pitemmälle, jos teistä ei siltä tunnu. Jos kuitenkin mielenkiinto herää kokeilla vähän haastavampiakin leikkejä, kannattaa tutustua fetissiseksileluihimme, joista löytyy runsaasti erilaista kokeiltavaa sekä leikkisiin että hardcorempiin nautintoihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful