TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mahallaan makaava henkilö, jonka selkärangan päällä on kristalleja ja ihoon on maalattu erivärisiä merkkejäMahallaan makaava henkilö, jonka selkärangan päällä on kristalleja ja ihoon on maalattu erivärisiä merkkejä
Seksuaalinen hyvinvointi
Copywriter
Päivitetty viimeksi:15/03/2022

Tunne erogeeniset alueesi

Sisällysluettelo

Vartalomme on täynnä tuntoherkkiä alueita, joiden koskettaminen oikealla tavalla saa meidät suorastaan sähköistymään. Niitä kutsutaan nimellä erogeeniset alueet.

Jotta seksi olisi muutakin ja enemmän kuin yhdyntää, on tärkeää tuntea omat erogeeniset alueensa. Ne nimittäin voivat johtaa entistäkin parempaan seksiin. Kannattaakin tutkia omaa vartaloa ja oppia tuntemaan nämä erilaiset alueet.

Nautinnontäyteisten alueiden sijainnissa ja tuntoherkkyydessä on huomattavia eroja. Joku tykkää hellästä näykkäisystä niskassa ja toinen rakastaa sitä, kun hänen korvannippukaansa nuollaan. Henkilökohtaisia eroja on paljon, ja ne voivat myös muuttua ja kehittyä ajan kanssa.

Oma vartalo on paras paikka tutkimusmatkan aloittamiseen. Mihin haluaisit sinua kosketettavan? Ja miten?

Kristallikiviä naisen selällä

Leikittele eri tavoilla koskettaa ja stimuloida vartalosi tuntoherkkiä kohtia - hellistä, höyhenenkevyistä hipaisuista kiinteisiin painalluksiin. Tunnustele ja ota aikaa huomataksesi, mikä tuntuu parhaimmalta.

Löydät takuulla hetkessä ne kohdat, jotka tuntuvat kristallinkirkkaasti hyviltä, kun taas toiset selkeästi eivät ole sinua varten. Ja sitten on ne alueet, jotka jäävät harmaalle alueelle. Kiinnitä niihin huomiota, koska ne saattavat yllättää myöhemmin elämässäsi.

On olemassa toki tiettyjä hyväksi havaittuja kohtia, joihin voit tutustua lähemmin päästäksesi helposti alkuun tutkimusmatkallasi. Kartoitimme ne tähän blogipostaukseen sekä sinun että mahdollisen kumppanisi iloksi.

Päänahka

Aloitetaan huipulta. Liu'uta sormia hiusten läpi, ja kokeile vetää hiuksista kevyesti. Tunnet ehkä kihelmöintiä, kun kehosi vapauttaa endorfiinejä. Se on juurikin se hormoni, joka aiheuttaa mielihyvän ja halun tuntemuksia.

Muista myös hivellä ohimoita - ne ovat yksi avainkohdista tutustuessasi itseesi.

Hiero ja silitä sormenpäillä myös hiusrajaa niskan yläosassa. Jos hiuksesi ovat pitkät, harjaa sormilla alaspäin koko hiusten pituudelta.

Nainen pitelee kiveä pään yllä

Korvannipukat

Nappaa kevyesti kiinni korvannipukoista. Hiero niitä hieman ja kokeile, tuntuuko kosketus parhaalta nipukassa vai ylempänä korvanlehdellä.

Myös kumppanisi voi hyväillä korvaasi kevyillä puhalluksilla, kuiskauksilla ja äännähdyksillä.

Henkilön korva

Niska

Nyt lähestymme niskaa, joten jatka vain hyväilyä. Käytä kynsiä ja hivele sormilla niskarankaa pitkin.

Laskeutuessasi alas päästä ja kohti niskaa, voit myös rentouttaa hartioita alaspäin, korjata ryhtiä ja venytellä kaulaa. Liikuta päätä pyörivin liikkein hitaasti ympäri.

Punainen risti henkilön niskassa

Kaula

Kaula on kiistatta mainio alue hyväiltäväksi.

Silitä sormilla pitkin vedoin leukaluusta solisluuta kohti. Hivele yhdellä sormella solisluita, ennen kuin lasket koko kätesi pehmeästi kaulalle. Tämä on erittäin intiimi harjoitus, ja juuri kaulan kohdalla saatat löytää selkeästi niitä kohtia, joissa kosketus tuntuu hyvältä, kuin myös niitä alueita, joissa se tuntuukin epämukavalta.

Punainen risti henkilön kaulalla

Nännit

Silitä kämmenellä alaspäin nännien yli, ja pistä merkille, vastaavatko ne kosketukseesi jäykistymällä hieman.

Nipistä lempeästi tai vedä nänniä hellävaroen. Liu'uta sormia pyörein liikkein nännin alueella. Lisää hieman liukuvoidetta, niin kosketuksesi soljuu ihanasti.

Kokeile erilaisia tapoja hyväillä huomataksesi, mikä toimii parhaiten juuri sinulle.

Henkilö pitelee kristallikiveä rinnan päällä

Käsivarret

Myös käsivarret ovat täynnä tuntoherkkiä hermopäätteitä, jotka ottavat ilolla vastaan hellää huomiota. Hiero ihoa sormenpäillä pienin, pyörivin liikkein aina kämmenestä kyynärpäähän asti. Vaihtele painalluksen voimakkuutta.

Joistakin aivan kevyet, hädin tuskin huomattavat hipaisut tuntuvat uskomattoman ihanilta, kun taas toiset tykkäävät tuntuvammasta kontaktista. Huomaat kyllä, mistä itse pidät eniten silittäessäsi käsivarttasi pitkin, hitain vedoin.

Naisen käsivarsi

Kädet

Paina toisen käden peukalo toisen käden kämmenelle. Hiero muilla sormilla kämmenselkää pyörivin liikkein, ennen kuin vaihdat puolta ja hierot kämmentä peukalollasi.

Voit myös laittaa sormen suuhusi ja tutkia kättä kielelläsi.

Henkilön kädet, joissa on siniset ristit

Selkä/selkäranka

Selkä on yksi vartalon suurimpia erogeenisia alueita, mutta sitä on vaikeampi hyväillä itse. Siksi onkin hyvä tutustua tähän vartalon osaan yhdessä kumppanin kanssa.

Hyväile kämmenellä niskasta koko selkää aina pakaroihin asti. Käytä hierontaöljyä, niin kätesi liukuvat iholla kitkattomasti.

Voit kokeilla myös kielellä, missä kaikkein ihanimman tuntuiset kohdat ovat. Pidä taukoa ja puhalla alueelle, jonka juuri nuolit kosteaksi. Lämpimän kielen ja viileän puhalluksen kontrasti tuntuu eroottisen aistilliselta.

Henkilön selkä, johon on maalattu sinisiä pisteitä

Vatsa ja napa

Sivele vatsaasi kämmenellä edestakaisin. Tunnustele, missä kosketus tuntuu parhaalta ja keskity siihen kohtaan.

Käytä koko kämmentä ja painele lempeästi. Kutittele kevyesti sormenpäillä ja vaihtele tuntuvamman ja hienovaraisemman kosketuksen välillä.

Vaikka napa onkin keskeinen kohta vartalollasi, se ei ehkä saa kovinkaan paljon huomiota. Kokeile tutustua siihen joka tapauksessa. Sivele sen ympärystä sormellasi, lepuuta sormia navan seudulla ja tunnustele, saako se sinussa mitään aikaan.

Henkilö pitelee kättään vatsan päällä

Välilihan alue

Sukupuolesta riippumatta välilihan alue on usein erittäin tuntoherkkä ja siitä huolimatta se unohtuu helposti.

Anna huomiosi siirtyä sukuelinten ja peräaukon väliselle, pehmeälle alueelle.

Aloita tutkimalla aluetta sormellasi. Voit silittää, painaa tai vaikka tarrata siihen hellästi kiinni selvittäessäsi, mikä saa polvesi veteliksi. Kannattaa lisätä myös hieman liukuvoidetta kitkaa vähentämään.

Kaksi kristallikiveä paljaalla iholla

Sisäreisi

Aloita höyhenenkevyellä sivelyllä ja etene pikkuhiljaa voimakkaampiin vetoihin pitkin reisilihasta. Sisäreisien lihakset ovat erityisen vastaanottavaisia eroottiselle kosketukselle, koska ne ovat yhteydessä nivustaipeen kautta sukupuolielinten hermoratoihin.

Henkilö pitelee kahta kristallikiveä reidellään

Pakarat

Silitä kädellä takamusta, anna kämmenen levätä paikoillaan eri kohdissa tai purista pakaran alaosasta. Pakaroita voi myös läimäyttää kevyesti, jos kaipaat jotain muuta kuin kevyttä koskettelua.

Kiviä ja kristalleja takamuksen päällä

Polvitaipeet

Polvitaipeet ovat ehkä unohdetuin erogeeninen alue. Polvien taustapuolella iho on ohuempaa, pehmeämpää ja todella tuntoherkkää, eli se on täydellinen alue hyväiltäväksi. Se tuntuu parhaimmalta, kun jalka on oikaistuna ja ihoalue on laajimmillaan.

Suuri kristallikivi polvitaipeen päällä

Akillesjänne

Tämä on todella kosketusherkkä alue. Sivele aina kantapäästä nilkkaa pitkin ylös akillesjänteen molemmin puolin kohti pohjetta - ja takaisin.

Varpaat

Varpaisiin oletkin jo saattanut muodostaa jonkinlaisen suhteen. Siksi voikin olla eheyttävää ja ihanaa hyväillä niitä itse.

Hivele aluksi varpaita, nipistä niitä hieman ja hiero varpaiden välejä. Silitä kädellä jalanpohjaa ja käytä peukaloa painellaksesi eri kohdista.

Kiviä ja kristalleja kämmenellä

Ihokarvat

Oli sinulla sitten vain vähän tai runsaasti karvoitusta, sen silittely voi tuntua todella ihanalta.

Kokeile esimerkiksi kainalon karvoitusta, ja tunnustele, miltä tuntuu myös nykäistä hellästi ja hieroa niitä sormien välissä.

Kiviä ja kristalleja rivissä

Vartalosi on valmiina

Nyt kun olet käynyt läpi koko kehosi, löysit toivottavasti useita erilaisia kohtia, joiden koskettaminen tuntuu miellyttävältä.

Ehkä sait myös selville, millä tavoin näitä eri kohtia tulee hemmotella.

Ja nämä ovat juurikin ne asiat, joita tässä postauksessa tavoiteltiin; Opit tuntemaan vartalosi.

Seuraavan kerran, kun olet yhdessä kumppanin kanssa, voit tutustuttaa myös hänet erogeenisten alueidesi ihmeisiin ja voit opastaa häntä koskettamaan oikein.

Kaiken hyvän lisäksi voi olla, että löydätte lisää hyvän tuntuisia suosikkikohtia. Toisen kanssa kosketus voi tuntua paremmalta tai erilaiselta, joten kannattaa vain lähteä tutkimaan.

Hyviä nautintohetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Copyright © 2008-2023 Sinful