TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Liukuvoiteet

Liukuvoiteet ovat olennainen osa niin seksilelujen käyttöä kuin seksiä muutenkin. Valikoimastamme löydätte laadukkaat vesipohjaiset, silikonipohjaiset, öljypohjaiset, luonnonmukaiset sekä anaaliliukuvoiteet, makuliukuvoiteita ja kiihottavia liukuvoiteita unohtamatta. Saatavilla on myös hybridiliukuvoiteita, joissa yhdistyvät vesipohjaisten ja silikonipohjaisten liukkareiden parhaat ominaisuudet.

Liukuvoide - yksinkertainen mutta välttämätön varuste

Miksi ottaa käyttöön liukuvoide?

Valitettavasti monet ovat erehtyneet ajattelemaan, että liukuvoide on hyödyllinen hankinta vain vaihdevuosi-ikäisille naisille tai että sitä käytetään vain silloin, jos on vaikeuksia kostua luonnollisesti. Ihan silkkaa puppua. Liukuvoiteet ovat hyödyksi kaikille, ja niillä on vieläpä uskomaton määrä käyttötarkoituksia pariskunnille. Niitä voi käyttää esileikin aikana hierontaöljynä tai helpottamaan "käsityötä" kiihottaessasi kumppanisi penistä kädelläsi. Ne liukastavat lempiseksilelunne ja tietenkin niitä voi käyttää myös yhdynnän aikana lisäämään teidän molempien nautintoa. Ja voipa liukkaria käyttää myös ruiskuttavan dildon sisällä!

Liukuvoide on kaiken kaikkiaan yksinkertaisin apuväline hyvään seksielämään. Monille se on myös ensimmäinen "seksilelu". Jos haluatte ottaa seksilelut mukaan makuuhuoneleikkeihin, on ensimmäinen askel hyvän liukkarin ostaminen. Se antaa teille pienen ylimääräisen elementin nauttiessanne toisistanne ilman että se tuntuu liian vieraalta tai vaikealta käyttää. Käyttäkää sitä tutkiessanne toistenne vartaloita sekä ulko- että sisäpuolelta. Ehkäpä löydätte uusia kiinnostavia alueita, jotka eivät aiemmin herättäneet huomiotanne, mutta jotka tuntuvat liukkarin ansiosta nautinnollisilta. Ennen kuin huomaattekaan on aika tuoda leikkiin mukaan myös varsinaiset seksilelut.

Millainen kannattaa valita?

Valikoima on yhtään liioittelematta valtavan suuri. Jopa siinä määrin, että valinnan tekeminen voi olla todella vaikeaa. Liukuvoiteet voi jaotella karkeasti kolmeen kategoriaan: vesipohjainen, silikonipohjainen ja anaaliliukuvoide. Vesipohjainen liukkari muistuttaa kaikista eniten naisen luonnollista liukkautta. Se on myös oikea valinta käytettäväksi yhdessä silikonisten seksilelujen kanssa, jolloin saat niistä kaiken irti. Silikonipohjaisessa liukuvoiteessa on pehmeämpi ja paksumpi koostumus. Se sopii erinomaisesti vartalo- ja intiimihierontaan sekä käytettäväksi kovasta materiaalista kuten metallista tai lasista valmistettujen seksilelujen kanssa. Anaaliliukuvoide on kaikista liukkain ja paksuin liukuvoide, jota käytetään anaalistimulaatioon ja -seksiin.

Näiden kolmen kategorian lisäksi löytyy myös muuntyyppisiä liukuvoiteita, jotka tekevät muutakin kuin "vain" lisäävät liukkautta. Jos haluatte käyttää liukkaria suuseksiin, makuliukuvoide on kokeilemisen arvoinen tuttavuus. Makuvaihtoehtoja on monia, joten jos mansikka on mielestäsi parempaa kuin mustikka, ei se ole mikään ongelma. Voitte myös kokeilla lämmittävää liukkaria, joka saa aikaan kuumottavan tunteen iholla. Verkkokaupastamme löydätte myös laajan valikoiman luomuliukuvoiteita, jotka ovat erityisen vartaloystävällisiä ja sopivat hyvin esim. raskaana oleville naisille. Pohjoismainen Kaerlig-tuotemerkki on erikoistunut luonnonmukaisiin intiimihygieniatuotteisiin, joten valikoimasta löytyy myös luomuliukkareita.

Osta liukkarisi Sinful.fi:stä

Käytittepä sitten vesipohjaista, silikonipohjaista tai anaalikäyttöön tarkoitettua voidetta, tulette pian huomaamaan, että hyvän liukkarin käyttö parantaa seksuaalista nautintoanne huomattavasti. Ja tämä pätee sekä seksileluilla leikkimiseen että toisistanne nauttimiseen. Löydätte valikoimastamme myös lukuisia hellävaraisia tuotteita intiimihygieniasta huolehtimiseen. Jos oikeanlaisen tuotteen valinta tuottaa vaikeuksia, olette aina tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Annamme mielellämme neuvoja sopivien vaihtoehtojen valintaan.

Sinful.fi:ssä olemme ylpeitä voidessamme tarjota todella korkealaatuista asiakaspalvelua. Pyrimme aina mahdollisimman onnistuneeseen asiakaskokemukseen, ja siksi valikoimastamme löytyy niin laaja valikoima korkealaatuisia liukuvoiteita. Jos sinulla on niistä jotain kysyttävää, ota vain meihin yhteyttä, niin löydämme kaipaamasi vastaukset. Ota meihin yhteyttä myös siinä tapauksessa, ettei valikoimasta löydy juuri kaipaamasi tuotetta. Otamme mielellämme selvää, voisimmeko hankkia sitä myyntiin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful