CB-6000 Siveysvyö (8,25 cm)

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

CB-6000 Siveysvyö (8,25 cm)

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

129,00 €

  Kuvaus

  Tämä on aito, alkuperäinen CB-6000 -siveysvyö. Sitä ja muita saman sarjan siveysvöitä pidetään yleisesti eräinä markkinoiden parhaista. Se on valmistettu kovamuovista (polykarbonaatti) ja on siksi erittäin kestävä.

  Erilaiset renkaat, lukitustapit ja välilevyt mahdollistavat siveysvyön säätämisen juuri sinulle sopivaksi. Viiden renkaan halkaisijat ovat kokojärjestyksessä 3,8 cm, 4,1 cm, 4,5 cm, 4,8 cm ja 5 cm.

  Siveysvyö on pituudeltaan 8,25 cm ja sen sisähalkaisija on 3,5 cm. Kokonsa puolesta se sopii keskikokoisille peniksille, toki riippuen siitä kuinka tiukan vyön haluat. Jos haluat mieluummin suuremman tai pienemmän siveysvyön, suosittelemme seuraavia tuotteita: CB-3000 (7,6 cm), CB-6000S (6,35 cm) tai The Curve Siveysvyösetti (9,5 cm).

  Näin käytät siveysvyötä:

  - Aseta viidestä renkaasta sopivimman kokoinen peniksen ja kivesten ympärille.
  - Kiinnitä lukituskappale renkaaseen lukitustappien avulla.
  - Aseta haluttu määrä välilevyjä lukitustappeihin. Vie sen jälkeen penis häkin sisälle ja lukitse häkki riippulukolla tai kertakäyttöisellä muovilukolla. Voit sivellä peniksen ensin liukuvoiteella, jotta siveysvyön pukeminen on helpompaa.

  Pakkauksessa on yksi penishäkki, viisi erikokoista rengasta ja yksi lukituskappale, neljä välilevyä ja erikokoisia lukitustappeja, riippulukko, kaksi avainta, viisi yksilöllisesti numeroitua muovilukkoa ja säilytyspussi.

  Tätä samaa siveysvyömallia saa myös krominvärisenä verkkokaupastamme.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kovamuovi (polykarbonaatti).
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: Kokonaispituus n. 12 cm, josta penishäkki 8,25 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 3,5 cm.
  RENKAAN HALKAISIJA: 3,8 cm, 4,1 cm, 4,5 cm, 4,8 cm, 5 cm.
  PAINO: 120 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Kiinni on - ja pysyy! Tuote vastasi kyllä täysin odotuksia. Olen ollut nyt viikon kiinnitettynä tähän ja joka kerta, kun alapäässä meinaavat paineet nousta, pitää tuote huolen siitä, ettei se tunnu hyvältä. Peniksen ollessa lepotilassa on tuote kuitenkin mukava käyttää ja siihen tottuu parissa päivässä. Matkustaminenkaan ei ole tekosyy päästä irti, kun materiaali on muovia ja metallilukon voi vaihtaa matkan ajaksi mukana tuleviin muovilukkoihin. Suosittelen jokaiselle miehelle/naiselle, joka haluaa tulla alistetuksi tai alistaa kohtuuhintaisella tuotteella.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: CB-6000 Siveysvyö (8,25 cm)

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *