TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Siveysvyöt

Ota askel hallitun halun maailmaan siveysvyöllä, jonka avulla kumppanisi tai domisi saa tilaisuuden päättää intiimeistä nautinnoistasi. Koe maailma, jossa alistuminen kohtaa aistillisuuden ja nöyrtymisen tunne sekoittuu kiihottavaan jännitykseen ollessasi kumppanisi komennossa.

Siveysvyö on täydellinen seksilelu dominointileikkiin

Siveysvyö - mikä se on?

Varsin monet yhdistävät siveysvyöt renessanssiaikaan, jolloin vöitä käytettiin peittämään naisten intiimialueet ja estämään yhdyntä, itsetyydytys ja uskottomuus. Ne oli useimmiten valmistettu raudasta, ja ne olivat sekä epämukavia että painavia päällä. Moni asia on muuttunut näistä ajoista. Nykyisin siveysvöitä käytetään osana seksileikkejä, ja useimmiten vyön pukee päälleen mies eikä nainen. Tosin verkkokaupastamme löydät malleja molemmille sukupuolille.

Yksinkertaisimmillaan siveysvyö on seksilelu, jota käytetään lukitsemaan miehen tai naisen sukupuolielimet niin, ettei niihin pääse käsiksi. Sen ollessa lukittuna ei miespuolinen käyttäjä pysty saamaan erektiota tai siemensyöksyä, eikä naispuolista käyttäjää voi penetroida. Siveyslukot ovat omimmillaan dominointileikeissä, joissa valtias tai valtiatar lukitsee orjansa vyön. Tämä antaa hänelle täyden kontrollin orjansa nautintoon ja orgasmiin, mikä on äärimmäisen kiihottavaa molemmille osapuolille.

Monenlaisia erilaisia malleja

Markkinoilta löytyy monenlaisia erilaisia siveysvöitä, mutta pääsääntöisesti ne voi jakaa kolmeen eri ryhmään: vyöt, rengassetit ja penishäkit. Siveyslukon ollessa renessanssiajoilta tuttujen vöiden muotoinen, on kyseessä useimmiten naisille tarkoitettu malli. Muodoltaan ne muistuttavat alushousuja, ja usein ne on valmistettu nahasta, jossa on reikä emättimen ja/tai anuksen kohdalla, tai sitten vyö on täysin umpinainen, riippuen millaisisia leikkejä osallistujat suosivat. Rengassetti on miehille suunnattu malli. Se on erinomainen valinta ensimmäiseksi siveysseksileluksi aloittelijalle, sillä monella tapaa se on metallisen penisrenkaan ja penishäkin välimuoto. Rengassetti tarjoaa kireän tuntemuksen, mutta mahdollistaa erektion.

Penishäkki on ylivoimaisesti suosituin miesten siveysvyö. Kun se puetaan peniksen päälle ja lukitaan, mies ei voi saada erektiota. Penishäkki on täydellinen tuote pariskunnille, jotka kiihottuvat miehen kokonaisvaltaisesta alistamisesta. Niitä valmistetaan monenlaisista materiaaleista. Useimmat ovat kovamuovia, mutta markkinoilta löytyy myös silikonisia malleja, jotka ovat aavistuksen mukavampia päällä ja siksi sopivat hyvin ensimmäiseksi penishäkiksi. Jos olet jo kokenut käyttäjä ja kaipaat hardcorempaa kokemusta, voit hankkia metallista valmistetun mallin, joka näyttää yhtä kinkyltä päällä kuin miltä se tuntuu.

Minkä tuotteen valitset?

Valikoima on laaja, joten voi olla vaikea valita juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivaa mallia, erityisesti jos olet hankkimassa ensimmäistä siveyslukkoasi etkä ole aiemmin harrastanut dominointileikkejä. Tärkein hankintakriteeri lienee materiaali. Mitä kovempi materiaali, sitä rankempi ja vaativampi käyttökokemus. Muista myös tarkistaa koko. Valitsitpa sitten silikonisen, muovisen tai metallisen penishäkin, siveysvyö on aina valmistettu jämäkästä materiaalista. Siksi on tärkeää, että se sopii peniksesi koolle. Verkkokaupastamme löydät monia erikokoisia malleja, joista löytyy varmasti myös sinulle sopiva koko.

Ostaessasi tuotteen Sinful.fi:stä voit olla varma siitä, että turvallisuusasiat on huomioitu. Valitsemme ainoastaan laadukkaita tuotteita valikoimaamme, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Kaikki valikoimamme siveysvyöt ovat turvallisia käyttää. Jos kaipaat lisätietoja niiden käytöstä tai jos sinulla on tiettyyn tuotteeseen liittyvää kysyttävää, ota toki yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita antamaan neuvoja ja ohjeita tuotteisiimme liittyen. Kysy mieluummin liikaa kuin liian vähän, sillä tuntiessasi olosi täysin turvalliseksi käyttäessäsi siveyslukkoa saat myös parhaan käyttökokemuksen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful