TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Siveysseksilelut

Siveysseksilelut tarjoavat mahdollisuuden nauttia kiihottavista dominanssileikeistä. Antaudu alistettavaksi, dominoitavaksi ja kiusoiteltavaksi juuri sopivalla tavalla, joka tuntuu samanaikaisesti nöyryyttävältä, kivuliaalta ja aivan uskomattoman kiihottavalta. Siveysvöiden ja muiden siveysseksilelujen avulla kumppanisi, valtiaasi tai valtiattaresi ottaa sekä sukupuolielimesi että nautintosi täysin hallintaansa - teidän molempien suureksi iloksi.

Myydyimmät tuotteet

Siveysseksilelut mahdollistavat uudenlaiset dominanssileikit

Miksi kokeilla siveysseksileluja?

Jos ajatus dominanssileikeistä kiihottaa tai kenties olette jo kokeilleetkin jotain niiden tyylistä, siveysseksilelut voivat olla seuraava askel matkallanne. Niiden tarkoitus ei ole toimia jonkinlaisina uskollisuuden varmistajina mustasukkaisessa suhteessa, vaikka toki yhteinen leikkinne voi sisältää sellaisiakin piirteitä.

Ensisijaisesti kyse on kuitenkin eroottisista valtaleikeistä, joita lähdetään kokeilemaan, koska molempia osapuolia kiinnostaa ja molemmat ovat niihin suostuvaisia. Aivan kuten kaikissa muissakin fetissileikeissä, osapuolien suostumus ja yhteisistä pelisäännöistä sopiminen on kaiken A ja O.

Joillekin siveysseksilelut voivat olla olennainen osa yhteistä seksielämää, ja onpa sellaisiakin pareja, jotka haluavat pitää siveysvyötä päällä miltei jatkuvasti. Niin äärimmäisiä leikkien ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan siveysseksileluja voi käyttää aivan mainiosti vain pienenä seksielämän mausteena.

Niiden käytössä on kyse eräänlaisesta bondagesta, jossa vartalon muuta liikkuvuutta ei sinänsä rajoiteta, mutta sukupuolielimiin ei pääse käsiksi ilman lupaa. Suurimpana erona muuhun bondageen on se, että siveysvyötä voi käyttää vaatteiden alla missä tahansa, myös julkisilla paikoilla. Siten käytettynä siveysleikissä on lisänä erityinen salaisuuden elementti, joka tuntuu monista todella kiihottavalta.

Onko se turvallista?

Kaikissa fetissileikeissä on tärkeää tietää, mitä on tekemässä, sillä tietämättömyydestä voi seurata vahinkoja. Silloin kun on kyse minkä tahansa vartalon osan kahlitsemisesta, on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei verenkiertoa estetä tai ihoa vahingoiteta esim. hiertymillä. Siveysseksilelut eivät ole tässä suhteessa mikään poikkeus.

Tuotetta hankkiessa mitoituksella on suurta merkitystä, jotta saat sellaisen siveysvyön, joka istuu päällä oikein. Ensimmäisiä kertoja vyötä käytettäessä on huolehdittava siitä, ettei sitä pidä liian pitkään päällä. Sitten kun tiedät miten vartalosi reagoi siihen, voi käyttökertojen pituutta lisätä.

Bondage- ja dominanssileikeissä kommunikaatio on ensiarvoisen tärkeää. Rajoista on sovittava etukäteen ja niistä on pidettävä leikkien aikana kiinni. Leikkiin osallistujilla on myös hyvä olla turvasana tai -ele, jolla leikin voi lopettaa milloin tahansa. Sessioiden jälkeen tapahtumat on hyvä käydä läpi yhdessä, jolloin mahdolliset mieltä vaivaavat asiat saadaan purettua ja käsiteltyä.

Eroottiset leikit voivat sisältää rankkojakin elementtejä, mutta silloin kun pysytään sovituissa rajoissa ja osapuolet huolehtivat toisistaan, kyse on nimenomaan nautinnollisista ja usein myös voimauttavista kokemuksista.

Millainen tuote kannattaa valita?

Kuten aiemmin jo mainittiin, siveysseksilelua hankkiessa on syytä kiinnittää huomiota tuotteen kokoon. Liian iso siveysvyö ei pysy kunnolla päällä, kun taas liian pieni voi hiertää tai estää verenkiertoa vahingollisella tavalla.

Tuotemateriaali on myös pohtimisen arvoinen asia. Ensimmäiseksi siveysseksileluksi kannattaa miettiä pehmeämmästä materiaalista valmistettua penishäkkiä, joka tuntuu miellyttävämmältä päällä. Muovinen vyö on suosittu vaihtoehto niin aloittelijoille kuin vähän kokeneemmillekin, kun taas metalliset vyöt on hyvä jättää suosiolla kokeneille harrastajille.

Jos olet valmis investoimaan leikkeihin enemmän, kannattaa tutustua myös HolyTrainerin hartsipohjaisiin vöihin, joiden materiaali on kovaa, mutta pehmenee hieman ruumiinlämmön vaikutuksesta mukautuen paremmin omaan anatomiaasi.

Jos sinulla on kysyttävää valikoimamme siveysseksileluista tai kaipaat opastusta sopivan tuotteen valintaan, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Myös jos mielessäsi on joku tietty tuote, jota et löydä valikoimasta, kannattaa kysäistä siitäkin asiakaspalvelusta, sillä silloin voimme selvittää, voisimmeko ottaa sen valikoimaamme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful