Clone-a-Willy Original

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original

Clone-a-Willy Original

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

29,90 €

  Kuvaus

  Tämä Clone-a-Willy -pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi värisevän kopion peniksestäsi. Anna kumppanisi nauttia sinusta myös poissaollessasi. Tarvitset vain pari minuuttia aikaa valmisteluihin ja vähän vettä. Voilà, 24 tunnin kuluttua sinulla on millilleen täydellinen kopio peniksestäsi, josta kumppanisi voi nauttia.

  Pakkauksen mukana tulee pieni vibraattori, joka tekee Clone-a-Willystä vieläkin hauskemman kokemuksen. Bullet-vibraattori toimii 1 x AA-paristolla (ei mukana).

  Clone-a-Willy on hauska lahjaidea kumppanillesi tai vaikka polttareihin. Se on laadukas tuote, joka on ftalaatiton, lateksiton ja allergiaa aiheuttamaton, joten voit käyttää sitä täysin turvallisin mielin.

  Vinkki! Suosittelemme hankkimaan lisäksi penisrenkaan, jotta voit varmasti säilyttää erektion muottiprosessin alusta loppuun.

  Huom! Muista noudattaa käyttöohjetta tarkasti esimerkiksi lämpötilan suhteen, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen. Olemme kirjoittaneet perusteellisen oppaan, joka voi helpottaa valmistusprosessia. Löydät sen täältä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: Enint. 6 cm.
  PITUUS, MUOTTIPUTKI: 28 cm.
  PITUUS, VIBRAATTORI: 13 cm (halkaisija 2,5 cm). 
  KOKO: Sopii useimmille miehille, mutta peniksen maksimipituus n. 23 cm.
  VESITIIVIS: Roisketiivis.
  PARISTOT: 1 x AA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 1.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Erittäin epäkäytännöllinen Yritimme tehä muottia, sekoituksen aikana muottiaines kovettui ja prosessi meni pilalle. Aikaa meni ehkä sen 40sekuntia ennen kuin aines oli täysin kovettunut. Rahanhukkaa.
  5 1 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Valmisteluista huolimatta ei kovin hyvä lopputulos Ei kovin hyvä tuote. Ohjeet luin useempaan kertaan ja sen verran tausta tietoja ottanut selvää, että voi olla todella tarkkaa hommaa. Sekuntikellon kanssa aikaa mitattiin, mutta silti ei käsityöläisenä lopputulos tyydytä. Ongelmat alkoi heti muottia tehdessä. Tehokkaasta sekoittamisesta huolimatta seos jäi todella epätasaiseksi. Muottiin jäi kokkareita ja koostumus muistutti enemmän kokkareista puuroa kuin sileää muottia. Muottiin jäi epämiellyttäviä ilmakuplia. Toinen ongelma oli lerssin sujauttaminen puuroon ja sen pitäminen irti putken seinistä. Vaikka nopeasti koitin lerssin sisään heittää niin silti puuroa kerkesi vähän karkaamaan. Kolmas ongelma oli, että sekoitin itse dildon aineksia huolella niin kuin ohjeessa sanottiin max 3 min. Siinä ajassa aine kerkesi jo vähän jämäköitymään ja se oli hieman haasteellista saada muottiin. Lopputulos on hieman epämuodostunut ja täynnä pieniä nystyröitä jotka irtoavat irtoavat kalusta inhottavaksi. Lopputulos ei vaimoa juuri miellyttänyt ja se päätyy varmaan koomiseksi leluksi. Viimeisenä huomiona, muottia tehdessä seisokin pitäminen kaikessa majestiitteydessään kahden minuutin ajan samalla sekunttikelloa vahtiessa oli aika haastavaa vaikka pidän itseäni melko viriilinä miehenä. Eli jos on itsellä vähänkin haasteita niin suosittelen viagraa tai penisrengasta ja ei pahitteeksi varmaan muutenkaan.
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Clone a Willy Clone a Willy saa multa huippuarvostelun tuote on todella laadukas ja yllättää varmasti jokaisen ensikertalaisen ja tulevaisuuden nautiskelijat. Lopputulos on identtinen ulkonäöltä ja koolta ainakin mun tapauksessa annoin oman version tyttökaverille ja se on pelastanut suhteen monta kertaa koska me matkustetaan kumpikin paljon työn puolesta. Nyt se on aina mukana tyttökaverin työseikkailuilla ja pitää hänet tyytyväisenä. Täydet pisteet täältä ja voin ehdottomasti suositella Clone a Willyä.
  Kiitos paljon ystävällisin terveisin Alex & tyttökaveri
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Pienille tehty Jos omaa isohkon, niin kannattaa varata lisäpakkaus ainetta heti mukaan. Jäi tyngäksi ja päätyi roskiin, kun aine ei riittänyt.
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Tarkkaa puuhaa Tuote toimii niinkuin pitääkin _mutta_ täytyy olla erittäin tarkkana aikojen suhteen. Esimerkiksi, jätin muotin kuivumaan yön yli ja aamulla se oli painunut kasaan ja vetäytynyt joten ehkä kannattaa odottaa se 4h ja jatkaa heti seuraavaan vaiheeseen eli silikoonimassan sekottamiseen ja valuttamiseen muottiin. Ja silikonimassaa sekoittaessa kannattaa kans olla varovainen että ei sekoita liian kauan koska massa alkaa kovettumaan yllättävän nopeaa. Suosittelisin että sekoittaa massan mahdollisimman nopeaa ja kaataa heti muottiin.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  synttärilahjaksi Puolisolla oli tällainen toive synttärilahjaksi. Aluksi hieman arvelutti, mutta tilasin silti. Tekoprosessi onnistui ohjeita noudattamalla ja siitä tuli ihan kelpo kopio, vaikka jännittikin että riittääkö ainesta isommalle vehkeelle. Valmis tuote toimii hyvin dildona ja sen saa myös asennettua strappiin. Oletkos ajatellut miltä tuntuisi oma vehje takamuksessasi? Tai puoliso leikkimässä toisen mirrin kanssa tämän kanssa? Toimii!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Toimii, kun on tarkkana Olin lukenut muotin teon haasteista ja huolella valmistautunut puolisoni kanssa tekoprosessiin. Homma toimi hyvin, kun on sekuntikellon kanssa liikkeellä. Huomionarvoista on mainita, että myös itse silikonimassan valu muottiin on yllättävän aikatarkkaa! Silikonikomponenttien sekoittamiseen kehotetaan käytettävän 2 minuuttia, mutta sen jälkeen on kaikki muut härpäkkeet oltava käsillä, sillä silikonimassa alkaa jähmettyä yllättävän nopeasti. Lopputuotteesta ei tullut ihan onnistunutta juuri tämän mokan vuoksi. Silti, kokonaisuutena Clone-a-willy toimii ja laitetaan tänä iltana testiin :)
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Kyllä ja ei Vaikuttaa yksinkertaiselta ja hauskalta tekemiseltä, mutta sitä se ei todellisuudessa ole. Vaatii "kuivaharjoittelua" ennen kloonausoperaatiota. Miehellä vaikeuksia pysyä pystyssä, koska itse operaatio ei millään tavalla ole kiihottava. Sotkuista puuhaa, suosittelen tekemään muotin kylpyhuoneessa tms josta massa on helppo saada irti kovettumisen jälkeen (ei kannata yrittää siivota massaa pois pinnoilta kun se on vielä märkää!!!). Lopullinen tuote ihan hauska, täytyi tosin tilata täyttöpakkaus jauhoa muotin tekemiseen, sillä ensimmäinen muotti meni pilalle väärän vesimäärän takia ja miehen pystyssäpysymisen vaikeuksien takia. Jos tällaisen haluaa tehdä, kannattaa miehen yllättää nainen ja kloonata vehkeensä itse, niin ei tule suorituspaineita kloonausoperaation aikana. Ohjeet kannattaa lukea useaan kertaan läpi.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Fantastinen Mahtava tuote, jota naisesi tulee rakastamaan..
  Onnea matkaan..
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Oikein hauska kokemus Oman kopion tekeminen kumppanin seurassa oli kyllä kultaa. Oikein hauska prosedyyri ja lopputuloksena oli yllättävän yksityiskohtainen kopio omasta intiimialueesta. Vinkki: kannattaa käyttää penisrengasta tukena itse valamisen aikana. Tämä on mainio apu kaukosuhteeseen tai jos on usein työmatkoja!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  kun olen poissa Hankin clone a willy setin, ensin ihan ajatuksena pitää vähän hauskaa. Kun sain "oma kuvani valmiiksi yllätyin siitä että homma onnistui niin helposti ja tunnistin lopputuloksen omaksi! No teen reissutöitä joten willyhän tuli lahjaksi puolisolleni, ei mikään perinteinen lahja, mutta sopivan tuhma. Puoliso halusi välitömästi kokeilla. Lopputulos loistava! Toimii normalina dildona, helppo puhdistaa. Helppo valmistaa, mukavaa tekemistä pareille. Suosittelen ehdottomasti asiakkaile jotka haluavat leikkisästi lähentyä seksuaalisuuden merkeissä
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Clone-a-Willy Original

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *