Clone-a-Willy Original

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original

Clone-a-Willy Original

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

29,90 €

  Kuvaus

  Tämä Clone-a-Willy -pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi värisevän kopion peniksestäsi. Anna kumppanisi nauttia sinusta myös poissaollessasi. Tarvitset vain pari minuuttia aikaa valmisteluihin ja vähän vettä. Voilà, 24 tunnin kuluttua sinulla on millilleen täydellinen kopio peniksestäsi, josta kumppanisi voi nauttia.

  Pakkauksen mukana tulee pieni vibraattori, joka tekee Clone-a-Willystä vieläkin hauskemman kokemuksen. Bullet-vibraattori toimii 1 x AA-paristolla (ei mukana).

  Clone-a-Willy on hauska lahjaidea kumppanillesi tai vaikka polttareihin. Se on laadukas tuote, joka on ftalaatiton, lateksiton ja allergiaa aiheuttamaton, joten voit käyttää sitä täysin turvallisin mielin.

  Vinkki! Suosittelemme hankkimaan lisäksi penisrenkaan, jotta voit varmasti säilyttää erektion muottiprosessin alusta loppuun.

  Huom! Muista aina seurata pakkauksesta löytyviä ohjeita liittyen eri työvaiheiden aikaan, lämpötilaan, jne. Silloin saat parhaan lopputuloksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: Enint. 6 cm.
  PITUUS, MUOTTIPUTKI: 28 cm.
  PITUUS, VIBRAATTORI: 13 cm (halkaisija 2,5 cm). 
  KOKO: Sopii useimmille miehille, mutta peniksen maksimipituus n. 23 cm.
  VESITIIVIS: Roisketiivis.
  PARISTOT: 1 x AA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 1.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Tarkkaa puuhaa Tuote toimii niinkuin pitääkin _mutta_ täytyy olla erittäin tarkkana aikojen suhteen. Esimerkiksi, jätin muotin kuivumaan yön yli ja aamulla se oli painunut kasaan ja vetäytynyt joten ehkä kannattaa odottaa se 4h ja jatkaa heti seuraavaan vaiheeseen eli silikoonimassan sekottamiseen ja valuttamiseen muottiin. Ja silikonimassaa sekoittaessa kannattaa kans olla varovainen että ei sekoita liian kauan koska massa alkaa kovettumaan yllättävän nopeaa. Suosittelisin että sekoittaa massan mahdollisimman nopeaa ja kaataa heti muottiin.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  synttärilahjaksi Puolisolla oli tällainen toive synttärilahjaksi. Aluksi hieman arvelutti, mutta tilasin silti. Tekoprosessi onnistui ohjeita noudattamalla ja siitä tuli ihan kelpo kopio, vaikka jännittikin että riittääkö ainesta isommalle vehkeelle. Valmis tuote toimii hyvin dildona ja sen saa myös asennettua strappiin. Oletkos ajatellut miltä tuntuisi oma vehje takamuksessasi? Tai puoliso leikkimässä toisen mirrin kanssa tämän kanssa? Toimii!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Toimii, kun on tarkkana Olin lukenut muotin teon haasteista ja huolella valmistautunut puolisoni kanssa tekoprosessiin. Homma toimi hyvin, kun on sekuntikellon kanssa liikkeellä. Huomionarvoista on mainita, että myös itse silikonimassan valu muottiin on yllättävän aikatarkkaa! Silikonikomponenttien sekoittamiseen kehotetaan käytettävän 2 minuuttia, mutta sen jälkeen on kaikki muut härpäkkeet oltava käsillä, sillä silikonimassa alkaa jähmettyä yllättävän nopeasti. Lopputuotteesta ei tullut ihan onnistunutta juuri tämän mokan vuoksi. Silti, kokonaisuutena Clone-a-willy toimii ja laitetaan tänä iltana testiin :)
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  Kyllä ja ei Vaikuttaa yksinkertaiselta ja hauskalta tekemiseltä, mutta sitä se ei todellisuudessa ole. Vaatii "kuivaharjoittelua" ennen kloonausoperaatiota. Miehellä vaikeuksia pysyä pystyssä, koska itse operaatio ei millään tavalla ole kiihottava. Sotkuista puuhaa, suosittelen tekemään muotin kylpyhuoneessa tms josta massa on helppo saada irti kovettumisen jälkeen (ei kannata yrittää siivota massaa pois pinnoilta kun se on vielä märkää!!!). Lopullinen tuote ihan hauska, täytyi tosin tilata täyttöpakkaus jauhoa muotin tekemiseen, sillä ensimmäinen muotti meni pilalle väärän vesimäärän takia ja miehen pystyssäpysymisen vaikeuksien takia. Jos tällaisen haluaa tehdä, kannattaa miehen yllättää nainen ja kloonata vehkeensä itse, niin ei tule suorituspaineita kloonausoperaation aikana. Ohjeet kannattaa lukea useaan kertaan läpi.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Hauskuustekijä
  kun olen poissa Hankin clone a willy setin, ensin ihan ajatuksena pitää vähän hauskaa. Kun sain "oma kuvani valmiiksi yllätyin siitä että homma onnistui niin helposti ja tunnistin lopputuloksen omaksi! No teen reissutöitä joten willyhän tuli lahjaksi puolisolleni, ei mikään perinteinen lahja, mutta sopivan tuhma. Puoliso halusi välitömästi kokeilla. Lopputulos loistava! Toimii normalina dildona, helppo puhdistaa. Helppo valmistaa, mukavaa tekemistä pareille. Suosittelen ehdottomasti asiakkaile jotka haluavat leikkisästi lähentyä seksuaalisuuden merkeissä
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Clone-a-Willy Original

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *