Tee oma dildosi

Oletko aina haaveillut tekeväsi aidonkaltaisen, millintarkan kopion peniksestäsi? Meiltä löydät monenlaisia settejä, joiden avulla voit tehdä dildon tai vibraattorin, joka on aivan kuin oma peniksesi. Tee oma dildosi, anna se lahjaksi kumppanillesi tai anna koko setti vaikka polttarilahjaksi kavereillesi. Lue vain käyttöohjeet tarkasti, niin et voi epäonnistua!

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Clone-A-Pussy (1)
Clone-A-Willy (12)
Cloneboy (8)
Näytä kaikki 21 tuotetta

Tee oma dildosi ja nauti aidonkaltaisesta peniskopiosta

Tee oma dildosi ja päästä luovuus valloilleen

Netistä löytyy karkeasti arvioiden noin miljardi ehdotusta siitä, mitä kaikkea kotoa löytyvää voi tarvittaessa käyttää dildona. Banaanit, kurkut, porkkanat sekä kaikki muut hedelmät ja vihannekset, joiden muoto edes etäisesti muistuttaa fallosta. Hammasharjan suojus, sähköhammasharjan varsi, hiusharjan varsi, steariinikynttilä, valtava määrä erilaisia keittiövälineitä ja vaikka mitä muuta, mitä ihmiset keksivätkään ehdottaa, kun puhutaan “kotikutoisista” seksileluista. Ja voihan näitä kaikkia toki yrittää käyttää, mutta ei niillä kyllä hyvää itsetyydytyskokemusta saa aikaan, ja pahimmassa tapauksessa saat sekä terveysongelmia että erittäin nolon terveyskeskuskäynnin.

Onneksi on olemassa parempiakin vaihtoehtoja. Tee oma dildosi - se on nimittäin sekä helppoa että hauskaa, ja saat takuulla paremman lopputuloksen kuin käyttämällä jotain, joka on vain vähän sinnepäin. Kun teet oman dildosi, saat tarkan kopion omasta varustuksestasi, jonka voit pitää itse tai antaa vaikka kumppanillesi. Dildo tehdään käyttämällä erityistä tee-se-itse -settiä, ja lopputuloksena on tyylikäs silikonidildo, joka on aivan oikeasti käyttökelpoinen.

Aito, oikea peniskopio

Tee oma dildosi seuraamalla tuotepakkauksen käyttöohjeita, jotka ovat onneksi erittäin yksityiskohtaiset, joten kuka tahansa onnistuu, kunhan malttaa panostaa valmistautumiseen kunnolla. Ihan ensimmäiseksi kannattaa valita tuotevalikoimasta se, joka vetoaa sinuun eniten. Käytännössä markkinoilta löytyy kaksi suosittua tuotemerkkiä, joista yksi on Clone-A-Willy ja toinen Cloneboy. Kumpikin valmistaa laadukkaita settejä, jotka sisältävät kutakuinkin kaiken tarvittavan oman dildosi tekemiseen. Voit tehdä oman dildosi, joka on täysin perusmallinen, eli siis siinä ei ole mitään sen kummempia lisäominaisuuksia, tai voit tehdä esim. dildovibraattorin, joka värisee. Saatavilla on myös sellaisia settejä, jotka mahdollistavat kiveksellisen version valmistamisen, tai sellaisen, joka hohtaa pimeässä.

Kun saat oman settisi ja olet valmis tekemään oman dildosi, lue aivan ensimmäiseksi käyttöohjeet läpi alusta loppuun ja kokoa eteesi kaikki tarvittava, jotta mitään välinettä ei tarvitse etsiä kesken tekoprosessin. Prosessissa on nimittäin muutama kriittinen vaihe, joissa on tiukat aikarajoitukset, joten valmistaudu niihin huolellisesti etukäteen, niin saat parhaan lopputuloksen. Toinen tärkeä asia on penisrenkaan käyttö, sillä täyden erektion ylläpitäminen koko muotintekovaiheen ajan voi olla haastavaa, ja penisrenkaan avulla se on huomattavasti helpompaa.

Dildo omasta peniksestä

Kun teet dildon omasta peniksestä, lopputulos on todellakin millintarkka kopio. Ja ehkä se tuntuu ajatuksena hieman omituiselta, mutta totuus on, että nämä “tee oma dildosi” -setit ovat todella suosittuja. Eli jos ajatus viehättää, et todellakaan ole yksin. Dildo omasta peniksestä voi olla hauska kuriositeetti itselle, hupaisa lahja omalle kumppanille ja tietenkin sillä on huumoriarvoa myös esim. polttareissa tai muussa vastaavassa tilaisuudessa, joskin varmaan parempi idea on antaa itse valmistussetti lahjaksi eikä sitä lopputuotosta…

Dildo omasta peniksestä voi olla myös hauska yhteisprojekti kumppanin kanssa, jos kaipaatte yhteistä tekemistä. Kumppanin avustuksella myös muotin tekoon tarvittavan erektion ylläpitäminen voi olla helpompaa. Ja lopputuloksen voi toki antaa kumppanin käyttöön, sillä siitä voi olla erityistä iloa esim. silloin, kun joudutte viettämään aikaa erillänne vaikkapa työmatkojen aikana. Kaiken kaikkiaan oman dildon tekeminen on aina parempi vaihtoehto kuin satunnaisten esineiden käyttäminen seksuaaliseen tarkoitukseen, ja Sinfulilta löydät kaiken tarvittavan dildokopion tekemiseen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi