TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Clone-A-Willy

Oletko joskus haaveillut seksilelusta, joka olisi tarkka kopio intiimialueestasi? Clone-A-Willy -setin avulla voit valmistaa upean, värisevän dildon, joka vastaa täydellisesti penistäsi. Seuraa vain käyttöohjeita tarkasti, ja harkitse penisrenkaan käyttöä muotintekoprosessin aikana.

Clone a Willy - Helppo ja hauska peniskopio

Kloonaa peniksesi Clone a Willyn avulla

Clone a Willy on hauska tee-se-itse-pakkaus, jolla voit valmistaa todella luonnollisen ja yksityiskohtaisen peniskopion omasta varustuksestasi. Pakkauksen materiaalit ovat vartaloystävällisiä ja täysin turvallisia käyttää intiimialueilla. Lopputuloksena saatu kopio on myös täysin käyttökelpoinen seksileluna, joten voit yllättää sillä kumppanisi iloisesti esim. ennen pitkää työmatkaa.

Clone a Willy -pakkauksesta on saatavilla erilaisia versioita, joilla leikkiin saa hupaisaa vaihtelua. Original-pakkaus on ns. perusmalli, eli sillä voit valmistaa vaalean ihon värisen tekopeniksen, jonka sisällä on nautinnollisesti värisevä vibraattori. Dildovibraattorin valmistusmateriaali on ftalaatiton ja lateksiton silikoni, joka on helppo pitää puhtaana ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Vibraattorissa on yksi värinätaso, mutta halutessasi voit myös hankkia erilaisen kovamuovista valmistetun vibraattorin, jota käyttää tekoprosessissa, kunhan sen säädin löytyy vibraattorin pohjasta.

Clone a Willy on saatavilla myös itsevalaisevana versiona, joka on erityisen hauska hupilahja esim. polttareihin. Lopputulos on päivänvalossa vaalean ihon värinen, mutta kun valot sammuvat, se hohtaa upeasti pimeässä. Vaan miltä kuulostaisi syötävä versio peniksestäsi? Clone a Willy Suklaa nimittäin mahdollistaa senkin. Vala sillä suklainen unelma ja anna se kumppanisi herkuksi. Tai koristele sillä kakku polttareihin!

Vältä valmistusprosessin sudenkuopat

Ihan ensimmäisenä on todella tärkeää, että luet Clone a Willy -pakkauksen mukana tulevat käyttöohjeet alusta loppuun asti ennen kuin alat tekemään mitään. Valmistusprosessi on oikeasti varsin yksinkertainen, mutta siinä on muutama kohta, joissa ajoituksella on suuri merkitys. Sinulta itseltäsi ei tarvitse löytyä muuta kuin erektiossa oleva penis, vähän teippiä ja pahvia, sekoitteluun sopivia (kertakäyttö)astioita sekä sopivan lämmintä vettä. Kännykästä löytyvä ajastin on myös kätevä apuväline tekoprosessissa, joskin ihan perinteinen munakellokin käy.

Kriittisin vaihe peniskopion valmistamisessa on muottijauheen veteen sekoittamisen jälkeen tuleva muotin teko, sillä muottimassa alkaa kovettua nopeasti. Lisäksi on tärkeää, että pystyt säilyttämään erektiosi massan kovettumisen ajan, mikä kestää muutaman minuutin. Onkin hyvä idea käyttää penisrengasta erektion vahvistamiseksi, sillä se helpottaa seisokin ylläpitämistä huomattavasti. Leikattuasi muottiputken oikean mittaiseksi ja suojattuasi leikkauspinnan teipillä, sekoita muottijauhe lämpimään veteen huomioiden, että sekoitusvaihe saa kestää enintään 60 sekuntia. Sen jälkeen massa kaadetaan muottiputken sisälle, minkä jälkeen erektiossa oleva penis viedään sen sisälle viimeistään kahden minuutin kohdalla siitä, kun aloit sekoittamaan jauhetta veteen.

Lopussa kiitos seisoo

Clone a Willy -muotin kovetuttua peniksen voi vetää varovasti ulos, minkä jälkeen muotin kannattaa antaa kuivua muutaman tunnin ajan. Tässä kohtaa voit huokaista helpotuksesta, sillä vaikeimmat vaiheet ovat nyt ohi. Muotin kuivuttua voit sekoittaa pakkauksen mukana tulleiden silikonipakkausten sisällön sopivan kokoiseen kertakäyttöastiaan ja sekoittaa niitä vähintään kahden minuutin ajan kunnes seos on täysin tasaista. Valmis seos kaadetaan muotin sisälle siten, että reunaan jää n. 2,5 cm verran tyhjää tilaa. Sen jälkeen voit leikata pieneen neliskanttiseen pahvipalaan X:n, josta työnnät vibraattorin läpi niin, että sen säädin jää toiselle puolelle. Vibraattori työnnetään kärki edellä silikonimassaan siten, että se ei kosketa muottiputken reunoja. Pahvinpala estää vibraattoria uppoamasta syvemmälle kuin on tarkoitus ja pitää säätimet puhtaana silikonimassasta. Anna lopuksi massan kovettua 24 tunnin ajan.

Seuraavana päivänä voit irrottaa valmiin Clone a Willy -dildovibraattorin muotista, trimmata ylimääräisen silikonin alareunasta pois esim. askarteluveitsellä ja sitten onkin valmista. Silikonista valmistetun vibraattorin voi puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful