Clone-a-Willy Plus Balls
Clone-a-Willy Plus Balls
59,90 €
Clone-a-Willy Plus Balls kuva tuotepakkauksesta 1
Clone-a-Willy Plus Balls kuva tuotepakkauksesta 2
Clone-a-Willy Plus Balls kuva tuotepakkauksesta 90
Clone-a-Willy Plus Balls kuva tuotepakkauksesta 91

Clone-a-Willy Plus Balls

Saatavilla 15.11.2021 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
59,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Jos joudut olemaan poissa kotoa pitemmän aikaa, Clone-a-Willy Plus Balls takaa sen, ettei kumppanisi joudu kaipaamaan sinua ylettömästi. Sen avulla voit nimittäin tehdä erittäin tuhman ja kiihottavan kopion koko varustuksestasi, jolla kumppanisi voi lohduttautua sinun poissaollessasi.

Plus Balls -setti on ensimmäinen laatuaan maailmassa, sillä sen avulla saat myös kivekset mukaan lopputulokseen. Setissä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi tarkan kopion peniksestäsi ja kiveksistäsi, ja lisäksi saat pienen vibraattorin, jolla muutat kopion väriseväksi nautintopakkaukseksi.

Kopion tekeminen on erittäin helppoa kunhan seuraat tarkasti mukana tulevia ohjeita. Lopputulos on vaalean ihon värinen, aidonkaltainen dildovibraattori.

Suosittelemme hankkimaan lisäksi vielä penisrenkaan, jota käytät muotinteon aikana, jotta pystyt varmasti ylläpitämään erektiota koko prosessin ajan.

Clone-A-Willy Plus Balls on ftalaatiton ja lateksiton tuote, joka on valmistettu silikonista ja testattu lääketieteellisesti.

Halutessasi voit myös ottaa kumppanisi mukaan valmistusprosessiin, josta voi hyvinkin muodostua hauska ja kiihottava ilta teille molemmille.

Huom! Muista noudattaa käyttöohjetta tarkasti esimerkiksi lämpötilan suhteen, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen. Olemme kirjoittaneet perusteellisen oppaan, joka voi helpottaa valmistusprosessia. Löydät sen täältä.

Tiedot

MATERIAALI: Muottijauhe ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PARISTOT: 1 x AA (ei mukana).
VÄRINÄTASOT: 1.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 15090
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi