Clone-a-Willy Plus Balls

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Clone-A-Willy Plus Balls Klon Din Penis
 • Clone-A-Willy Plus Balls Klon Din Penis
 • Clone-A-Willy Plus Balls Klon Din Penis

Clone-a-Willy Plus Balls

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Jos joudut olemaan poissa kotoa pitemmän aikaa, Clone-a-Willy Plus Balls takaa sen, ettei kumppanisi joudu kaipaamaan sinua ylettömästi. Sen avulla voit nimittäin tehdä erittäin tuhman ja kiihottavan kopion koko varustuksestasi, jolla kumppanisi voi lohduttautua sinun poissaollessasi.

  Plus Balls -setti on ensimmäinen laatuaan maailmassa, sillä sen avulla saat myös kivekset mukaan lopputulokseen. Setissä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi tarkan kopion peniksestäsi ja kiveksistäsi, ja lisäksi saat pienen vibraattorin, jolla muutat kopion väriseväksi nautintopakkaukseksi.

  Kopion tekeminen on erittäin helppoa kunhan seuraat tarkasti mukana tulevia ohjeita. Lopputulos on vaalean ihon värinen, aidonkaltainen dildovibraattori.

  Suosittelemme hankkimaan lisäksi vielä penisrenkaan, jota käytät muotinteon aikana, jotta pystyt varmasti ylläpitämään erektiota koko prosessin ajan.

  Clone-A-Willy Plus Balls on ftalaatiton ja lateksiton tuote, joka on valmistettu silikonista ja testattu lääketieteellisesti.

  Halutessasi voit myös ottaa kumppanisi mukaan valmistusprosessiin, josta voi hyvinkin muodostua hauska ja kiihottava ilta teille molemmille.

  Seuraathan mukana tulevia ohjeita tarkasti erityisesti liittyen aikaan ja lämpötilaan, jotta saat varmasti parhaan mahdollisen lopputuloksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Muottijauhe ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PARISTOT: 1 x AA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 1.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Clone-a-Willy Plus Balls

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: