Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve Penisholkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve Penisholkki

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

16,90 €

  Kuvaus

  Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve on pehmeä ja teitä molempia stimuloiva penisholkki, joka tarjoaa mukavaa piristystä seksileikkeihin. Sen ulkopuoli on kauttaaltaan nystyröity, mikä kiihottaa kumppaniasi seksin aikana.

  Holkki vahvistaa miehen erektiota ja saa peniksen tuntumaan suuremmalta. Holkin voi myös kääntää nurinpäin siten, että sen nystyrät ovatkin sisäpuolella, jolloin ne hierovat penistä miellyttävästi. Näin sitä voi käyttää esim. itsetyydytykseen liikuttamalla sitä edestakaisin peniksen vartta pitkin.

  Holkki on avoin molemmista päistä, joten sillä ei juuri ole vaikutusta peniksen tuntoherkkyyteen seksin aikana. Se on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. 

  Holkki on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta TPR-materiaalista, ja se sopii useimmille miehille. Sitä voi lyhentää katkaisemalla sen saksilla sopivan mittaiseksi ennen käyttöä.

  Holkin mukana tulee pieni pakkaus seksilelun puhdistusainetta ja liukuvoidetta, jota suosittelemmekin käyttämään, jotta saatte mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPR.
  MITAT: Pituus 13,9 cm, halkaisija 3,1 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Halpa mutta syystä Idea ja pituus ovat hyviä, tekstuuri kuulemma on hyvä, mutta materiaali, on liian pehmoista, ei oikein tällaisena saa aikaan hurraa huutoja.
  5 2 1

  Olet antamassa arviosi: Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve Penisholkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *