Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

35,90 €

  Kuvaus

  Tämä tyylikkäs lasidildo, alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Drive Me Crazy Glass Massage Wand, on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

  Lasisen hierontadildon avulla voit nauttia monenlaisesta stimulaatiosta joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Dildoa suositellaan sekä aloittelijoille että jo kokeneemmille käyttäjille, jotka etsivät suuren potentiaalin omaavaa leikkikalua.

  Lasidildon päät ovat erilaiset. Toisessa niistä on tyylitelty, hieman penistä muistuttava pää, ja toisessa taas kaksi täyttävää lasikuulaa.

  Dildon varsi on aavistuksen kaareva, jotta sillä voi stimuloida myös G-pistettä. Varsi on varustettu pienillä nyppylöillä, jotka vievät sinut vieläkin nautinnollisempiiin tunnelmiin liikuttaessasi dildoa sisään ja ulos.

  Dildo on valmistettu borosilikaattilasista, joka on tunnettu kestävyydestään ja kirkkaudestaan. Voit lämmittää sen kuumalla vedellä tai viilentää sen jääkapissa, jos haluat kokeilla lämpötilaleikkejä. Testaa dildon lämpötila kuitenkin esim. käsivarren iholla ennen kuin viet sen intiimialueille.

  Lasidildo on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan vaikka kylpyyn tai suihkuun. Vahva lasidildo on myös oiva lisä romanttiseen hierontaan ja esileikkiin.

  Suosittelemme, että käytät vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta lasidildon kanssa, jolloin sen käyttö on nautinnollisempaa.

  Pakkaukseen kuuluu myös hopeanvärinen satiinipussi säilytystä varten.

  Tiedot

  MATERIAALI: Borosilikaattilasi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 19 cm.
  SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 16,5 cm.
  YMPÄRYSMITTA: 11,4 cm.
  HALKAISIJA: 3,6 cm.
  PAINO: 255 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *