Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Lasidildot

Täältä löydät valikoimamme lasidildot, joita voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä saadaksesi erityisen kiihottavia kokemuksia. Lasidildo on jo itsessään kuin pieni taideteos, joten stimulaation lisäksi se tarjoaa myös estetiikkaa. Materiaalina lasi on erittäin kestävää ja hygieenistä eikä se aiheuta allergiaa. Lasista valmistettujen seksilelujen puhdistaminen käy käden käänteessä.

Lasidildot ovat esteettisiä ja sopivat monenlaisiin leikkeihin

Miksi valita lasidildo?

Monet pelästyvät ajatusta lasista valmistetusta lelusta. Lasihan voi murtua, särkyä tai mennä ihan pirstaleiksi, eikä sellaisen soisi tapahtuvan lähimaillakaan kun puhutaan intiimialueista. Joten miksi valita lasidildo jonkun vähemmän huolta herättävän materiaalin sijaan? No, ensinnäkin ne on valmistettu todella kestävästä, karkaistusta lasista, joten et todellakaan saa niitä vahingossa rikki kesken seksileikkien. Lisäksi niiden pinta on sileämpi ja antaa huomattavasti jämäkämmän stimulaation kuin esim. silikonidildo. Lasisen seksilelun paino stimuloi lantionpohjan lihaksistoa voimakkaammin ja saa sen reagoimaan nautinnollisesti.

Aivan kuin metallisten dildojen, niin myös lasidildojen avulla voi tutustua lämpötilaleikkeihin. Voit joko viilentää tai lämmittää sitä saadaksesi erilaisen kiihottavan käyttökokemuksen. Jos sinua houkuttelee henkeäsalpaavan viileä stimulaatio, voit laittaa lelusi jääkaappiin tai pakastimeen viilenemään. Noin 10 minuutin päästä pääset tositoimiin, mutta kokeile aina ensin lämpötilaa käsivarren iholle ennen kuin viet lelun intiimialueille. Jos taas haluat kuumaa stimulaatiota, pidä dildoa jonkin aikaa lämpimässä vedessä, ja testaa taas lämpötila käsivarrella ensin. Lasiset dildot ovat kerta kaikkiaan monipuolisempia kuin useimmista muista materiaaleista valmistetut dildot.

Allergiaa aiheuttamaton vaihtoehto

Lasista valmistetulla seksilelulla on todella monia hyviä puolia ja ominaisuuksia, eikä pelkästään liittyen sen käyttömahdollisuuksiin, vaan ihan pelkän materiaalinsa vuoksi. Lasi on nimittäin paras mahdollinen seksilelumateriaali allergikoille. Ostaessasi lasidildon voit olla täysin varma siitä ettei siinä ole ftalaatteja tai lateksia. Lasilelut ovat vartaloystävällisiä ja sopivat erinomaisesti allergikoille ja ylipäänsä kenelle tahansa, joka on erityisen tarkka materiaalien suhteen.

Lasidildoissa ei yleensä ole käytetty mitään muuta materiaalia, joten niitä voi käyttää monipuolisemmin kuin monia muita seksileluja. Monet niistä on muotoiltu niin, että kumpaa tahansa päätä voi käyttää penetraatioon. Niinpä saat ainakin kahdenlaista stimulaatiota yhdellä lelulla. Laajasta valikoimastamme löydät monenlaisia luovasti muotoiltuja vaihtoehtoja, joita voi käyttää kaikenlaisilla tavoilla. Jos haluat aidonkaltaisesti penistä muistuttavan lasidildon, se vain sopii. Jos nautit juomutetusta pinnasta tai ehkä kieltä muistuttavasta dildosta, niitäkin meiltä löytyy. Ja jos lasisauva ei olekaan juuri sitä mitä tällä kertaa etsit, vilkaise läpi valikoimamme pehmeät dildot, sillä kenties ne ovat enemmän makuusi.

Lue blogi ja tutustu lasidildoihin!

Kiihottava taideteos

Kaikki lasiset seksilelumme on valmistettu kestävästä lasista, joka ei säry käytössä. Kestävyydestään huolimatta ne näyttävät usein siroilta ja kauniilta jopa siinä määrin, että niitä pitää mielellään näytillä toisin kuin monia muita seksileluja. Osa lasidildoista on kirkasta lasia, mutta monia saa myös erilaisissa kauniissa väreissä. Monet lasidildot ovat käsintehtyjä taideteoksia, ja jos huolehdit omastasi hyvin, voit nauttia siitä koko loppuelämäsi ajan. Niiden puhdistaminen on myös todella helppoa, sillä joidenkin valmistajien dildot voit laittaa jopa astianpesukoneeseen. Muutoin suihkaus seksilelun puhdistussuihketta tai pieni määrä mietoa intiimisaippuaa ja huuhtelu lämpimällä vedellä riittää varsin mainiosti.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten huolehdit lasilelustasi tai millainen ylipäänsä kannattaisi valita, olemme aina valmiina auttamaan. Me täällä Sinful.fi:ssä tunnemme tuotteemme hyvin, ja vaikka emme suorilta osaisikaan vastata kysymykseesi, otamme asiasta selvää ja palaamme asiaan. Jos etsit jotain tiettyä lelua, jota ei meinaa löytyä sivuiltamme, kannattaa ehdottomasti tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme, sillä selvitämme kyllä mielellämme, voisimmeko ottaa tuotteen osaksi valikoimaamme. Meille tärkeintä on se, että asiakkaamme saavat juuri heille parhaiten sopivat tuotteet.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful