TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

G-pistedildot

Unelmoitko syvistä ja voimakkaista G-pisteorgasmeista? Valikoimastamme löydät juuri oikeaan kulmaan käyristetyt G-pistedildot, joiden avulla stimuloit helposti G-pistettäsi. Oikean tekniikan löytäminen voi viedä vähän aikaa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Etenkin lasidildot ja teräksiset dildot ovat omiaan kiihottamaan G-pistettä, sillä niillä saa helposti aikaan tarpeeksi voimakasta stimulaatiota.

Myydyimmät tuotteet

G-pistedildot löytävät sisäisen nautintopisteesi

Siis mikä G-piste?

Useimmille naisille (ja miehille) klitoris alkaa onneksi olla jo tuttu juttu. He tietävät mistä se löytyy ja että kyseinen pieni ilopainike on usein suuressa roolissa naisen orgasmin saamisessa. Siis klitorisorgasmin, jos tarkkoja ollaan, sillä muunkinlaisia orgasmeja on olemassa. Ja siitä pääsemmekin aasinsiltaa pitkin G-pisteeseen. Se on tuntoherkkä alue, joka sijaitsee n. 2-3 cm emättimen aukosta sisäänpäin, vatsan puolella. G-piste on sinänsä nimenä vähän harhaanjohtava, sillä kyse ei ole pikkuruisesta pisteestä vaan alueesta, joka on sormin selvästi tunnettavissa. Alue turpoaa naisen ollessa kiihottunut, jolloin se on kaikista helpointa löytää.

Jos aluetta stimuloi oikealla tavalla esim. sormen tai käyttötarkoitukseen suunnitellun seksilelun kuten G-pistedildon avulla, on mahdollista kokea nk. G-pisteorgasmi. Monien mielestä se tuntuu varsin erilaiselta kuin klitorisorgasmi. Usein naiset kuvailevat sitä syvempänä ja kokonaisvaltaisempana kokemuksena kuin (sinänsä ihanaa) klitorisorgasmia, ja onpa sillä joskus yhteys myös tunteellisiin reaktoihin kuten itkemiseen.

Stimuloi sitä G-pistedildolla!

Kun G-pisteen olinpaikka on selvillä, seuraava askel onkin ymmärtää, miten sitä oikein stimuloidaan. Aivan ensimmäiseksi kannattaa ottaa käyttöön omat sormet ja laadukas liukuvoide, jolloin sormien sisään vieminen on helpompaa. G-pisteen stimulointi vaatii yleensä jämäkämpiä otteita kuin klitoriksen hyväily, ja yleensä paras tulos tuleekin ns. “tule tänne” -sormiliikkeen tekemisellä pistettä vasten. Eli sormea koukistetaan emättimen sisällä ja sillä ikään kuin koputellaan G-pistettä. Sormista voi siirtyä G-pistedildoon kun siltä tuntuu, sillä silloin saat liikkeisiin enemmän voimaa.

G-pistedildon tunnistaa siitä, että siinä on kaartuva varsi tai selkeästi ulkoneva pää, joka hieroutuu helposti oikeaa kohtaa vasten. Kaartuvan välineen avulla G-pisteeseen pääsee helposti käsiksi ja tukevasta materiaalista valmistettu G-pistesauva antaa liikkeisiin tarvittavaa voimaa. Tähän tarkoitukseen voi käyttää esimerkiksi teräsdildoa tai tehokasta värisevää dildoa. G-piste nimittäin nauttii useimmiten astetta kovemmista otteista, joten orgasmin saaminen voi vaatia voimaa ja kestävyyttä. Vaan kun se viimein vyöryy ylitsesi… Tuntemusta on vaikea kuvailla sanoin.

Löydä itsellesi sopivin G-pistesauva

Tälle sivulle olemme koonneet monenlaisia G-pistedildoja, joista löydät erimuotoisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja versioita. Sopivaa sauvaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota lelun paksuuteen ja materiaalin pehmeyteen tai kovuuteen, sillä erilaisilla G-pistesauvoilla saa aikaan hyvin erilaista stimulaatiota. Aloittelijalle suosittelemme ensisijaisesti pehmeämpää materiaalia kuten samettiselta tuntuvaa silikonia, mutta jos G-pisteen stimulointi on sinulle jo tuttua puuhaa, kannattaa ehdottomasti harkita lasista tai teräksestä valmistettua G-pistedildoa. Niillä pääsee kokeilemaan myös lämpötilaleikkejä.

Uuden seksilelusi kaveriksi kannattaa myös hankkia sen valmistusmateriaaliin parhaiten sopiva liukuvoide, sillä sen käyttö parantaa kokemusta huomattavasti. Jos valitsit silikonidildon tai muusta taipuisammasta materiaalista valmistetun pehmeän dildon, käytä sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, niin lelun materiaali ei varmasti vahingoitu. Jos taas lasinen, metallinen tai kovamuovinen sauva on enemmän makuusi, silikonipohjainen liukuvoide sopii mainiosti liukastamaan sen pintaa. Silloin käyttökokemus on pehmeämpi ja luistavampi myös pitempikestoisissa leikeissä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful