Fifty Shades of Grey Silver Pleasure Balls

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls
 • Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls
 • Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

Fifty Shades of Grey Silver Pleasure Balls

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

30,90 €

  Kuvaus

  Nämä tyylikkäät hopeanväriset nautintokuulat, alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls, ovat osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, ja ne on suunniteltu yhteistyössä trilogian kirjoittajan E. L Jamesin kanssa.

  Kuulia voi käyttää joko lantionpohjan lihasten harjoittamiseen tai saadaksesi nautintoa joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

  Kuulat on valmistettu metallista, minkä huomaa helposti niiden painosta. 190 g:n painoiset kuulat on suunniteltu naisille, joilla on jo kokemusta geishakuulien käytöstä.

  Suosittelemme aloittamaan kuulien käytön makuullaan, kunnes lantionpohjan lihaksesi ovat tarpeeksi vahvat, jotta voit pitää ne sisälläsi myös seisaallaan ja kulkiessasi ympäriinsä - aivan kuten Anastasia Steele.

  Kuulat on kiinnitetty toisiinsa kestävällä silikoninarulla, jonka päässä on pieni metallilevy, jossa on sormeen sopiva reikä. Metallilevy toimii myös stopperina, mikäli haluat käyttää kuulia anaalileikkeihin.

  Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta asettaessasi kuulat paikalleen, jolloin se on mukavampaa ja helpompaa.

  Kuulien mukana tulee kaunis, hopeanvärinen satiinipussi säilytystä varten.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 21,59 cm.
  YMPÄRYSMITTA: 10,2 cm.
  HALKAISIJA: 3,3 cm.
  PAINO: 190 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Turhan kevyet / isot En ole kokeillut geishapalloja vuosikausiin, joten arvelin näiden tuovan kovan haasteen. Liekö syynä elämänmittainen ratsastusharrastus-tausta vai pallot liian kevyt/isot, koska en huomaa näistä mitään hyötyä. Ensimmäisellä käyttökerralla lähdin juoksulenkille ja koitin hyppiä narua, että valuisivat / painaisivat ja olisi jotain haastetta - ei mitään vaikutusta, oli lisäliukasteita tai ei.
  Muuten kyllä ihan laadukkaan oloinen tuote.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Laadukkaat kuulat! Oli aluksi haastavaa löytää tarpeeksi painavat kuulat, koska alapää on muuten kunnossa ja en ole synnyttänyt, pitää olla aika painavat kuulat, että niistä hyötyy. Olen ollut erittäin tyytyväinen näihin, oli hyvä ostos ja rahan arvoinen! Haastetta jopa hyväkuntoiselle
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Hinta-laatusuhde kohillaan Laadukkaan oloiset kuulat. Helppo puhdistaa ja ulkonäöltään myös hienot. Poisottaminen helppoa, mutta metallinen ”vedin” on hieman iso. En ole kauheasti lantionpohjan treeniä tehnyt kuulilla ja epäilytti pysyykö ollenkaan paikoillaan. Yllätyin hieman kuulien koosta ja pysyvät todella helposti itselläni paikoillaan ja käytänkin niitä lenkillä/ kyykätessä ja teen niillä lantionpohjan voimatreeniä. Tilasin rinnalle pienemmät ”mini” kuulat jotta harjoittelu on mahdollisimman monipuolista.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Tehokkaat harjoituskuulat Laadukkaan tuntuiset kuulat. Helppo puhdistaa, kun ei ole saumoja ja "naru" on silikoninen. Plussaa myös kauniista ulkonäöstä. Metallinen vetolenkki kuitenkin tuntuu turhan isolta ja päädyinkin pujottamaan sen kokonaan pois, mikä tekikin käytön mukavammaksi.
  Olen synnyttänyt kaksi lasta ja koen lantionpohjani olevan aika hyvässä kunnossa ja kevyemmät kuulat ovat tuntuneet menettäneen haastavuutensa. Näiden kuulien kanssa saa tosiaan tehdä töitä, että pysyvät sisällä pidemmän aikaa varsinkin kävellessä.
  Ihan aloittelijoille en ehkä suosittelisi. Pienemmistä kuulista ei ole kokemusta, mutta sanoisin näitä juuri sopiviksi.
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Tehotreeniin! Näillä kuulilla tulee tuloksia! Tehokkaimmat kuulat, mitä olen treenaajakonkarina löytänyt. Plussaa vetonaru, jonka avulla voi treenata voimatreeniä lantionpohjanlihasten kunnon kasvaessa; voit vetää narusta ja testata lantionpohjanlihastesi voiman, tai sitoa pieniä painoja kiinni naruun ja lisätä täten haastetta. Lenkille kuulat ovat jo itsessään haastavat: itselläni pysyi aluksi 5 minuuttia, nykyään n. puolen vuoden ahkeran treenin jälkeen jopa 2 tuntia. Näillä voi siis treenata sekä kestävyyttä, että voimaa! Ainoa miinus tulee narusta; aluksi se saattoi tuntua ikävältä jos solku osui limakalvolle, mutta kun oppi laittamaan kuulat hyvin, ei ole enää tätä ongelmaa. Kestävät, ovat kestäneet "rankempaakin" käyttöä. Isohko koko voi olla jollekin miinus; sitten vain liukkaria. Iso koko on toisaalta plussa; kuulat tuntee hyvin ja esim. lenkillä tuntee, kun ne alkavat valua suuaukolle. En voi muuta kuin suositella! Nämä ovat kuulat, joilla olen saanut parhaat tulokset. Itselläni ahkeran treenin myötä myös orgasmit ovat voimistuneet ja pidentyneet huomattavasti ja seksuaalinen halukkuus muutenkin lisääntynyt. Ei muuta kuin treeni-iloa, muistakaa pitää myös lepopäiviä jos treenaatte ahkerasti voimaa!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Silver Pleasure Balls

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *