Geishakuulat Kokeneille

Geishakuulat kokeneille sopivat erinomaisesti jo aiemmin geishakuulia käyttäneille, jotka kaipaavat uutta haastetta. Painavammilla geishakuulilla harjoitat lantionpohjaasi tehokkaammin, jolloin lihaksistosi vahvistuu entisestään. Ne tarjoavat kovemman vastuksen ja rankemman treenin. Tutustu myös geishakuulasetteihin, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja treeniin.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Pituus
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Bejeweled (2)
Kauko-ohjattava (1)
Ladattava (2)
Matkalukko (1)
Paristokäyttöinen (1)
Sovelluksella ohjattava (1)
Vesitiivis (3)
Vibrating (3)
Materiaali
100 % ruusukvartsi (2)
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-muovi (1)
Jade (2)
Muovi (2)
Ocean-bound PP plastic (1)
Silikoni (14)
Teräs (1)
Tuotemerkki
Amaysin (1)
Fantasy For Her (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (1)
GoGasm (2)
Intimina (4)
Jade Goddess (1)
La Gemmes (2)
Le Wand (2)
Master Series (1)
Mystim (1)
ohhcean (1)
Satisfyer (1)
Seven Creations (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Toys (1)
Sinful (4)
We-Vibe (1)
Näytä kaikki 30 tuotetta
Olet nähnyt 30 yhteensä 30 tuotteesta

Pienemmät ja painavammat geishakuulat kokeneille treenaajille

Tehokkaampaa lantionpohjan treeniä

Jos olet jo kokeneempi geishakuulien käyttäjä ja lantionpohjan lihasten treenaaminen on sinulle tuttua, löydät tältä sivulta ihania uusia haasteita. Jos lantionpohjan treeni on sinulle uutta, suosittelemme katsomaan ensin aloittelijoiden geishakuulia, jotta saat harjoittelusta kaiken hyödyn irti.

Kun treenaat geishakuulien kanssa, saat vahvemman ja terveemmän lantionpohjan. Ja kun lihaksesi ovat treenin myötä voimistuneet, saatat kokea, että tarvitset hieman enemmän vastusta ja painoja harjoitteluun - aivan kuten muussakin lihaskuntotreenissä. Geishakuulat kokeneille lantionpohjan treenaajille ovat aloittelijoiden kuulia painavampia ja usein myös pienempiä, jolloin lihaksesi saavat työskennellä enemmän pitääkseen ne sisälläsi. 

Lantionpohjaa on hyvä harjoittaa koko aikuisiän ajan. Treeni vahvistaa lihaksiston lisäksi alueen verenkiertoa, joten emättimesi pysyy joustavampana ja kosteampana. Vahvemmalla lantionpohjalla hallitset myös paremmin alapään aukkoja. Näin voit esimerkiksi ehkäistä ja hoitaa virtsankarkailua ja olet paremmin valmistautunut ottamaan vastaan esimerkiksi raskauden ja vaihdevuosien mukanaan tuomia haasteita.

Vahvat lantionpohjan lihakset lisäävät nautintoa

Geishakuulilla treenaaminen tuo mukanaan hyötyjä myös seksielämääsi. Entistä vahvemmat lantionpohjan lihakset tekevät emättimestä tiukemman, mikä lisää nautintoa penetraation aikana, oli leikissä mukana sitten seksilelu tai kumppanisi. Alueen lisääntynyt verenkierto ja tuntoherkkyys mahdollistavat lisäksi entistäkin voimakkaammat ja syvemmät orgasmit. Treenaamalla lantionpohjan lihaksia opit myös tuntemaan ja hallitsemaan kehoasi paremmin, jolloin tiedät paremmin mistä nautit ja millä tavoin.

Itse geishakuulien käyttö voi myöskin olla nautinnollinen kokemus. Geishakuulat kokeneille ovat usein hieman painavampia ja jo pelkästään painavampi tunne sisällä saattaa tuntua kiihottavalta. Useissa kuulissa on sisällä toinen irrallinen kuula, joka liikkuu kehosi liikkeiden mukana ja stimuloi sinua samalla sisäisesti. Geishakuulat sopivat myös tuhmiin leikkeihin. Ne eivät näy päällepäin, joten voit käyttää niitä julkisillakin paikoilla ja vain sinä ja uskottusi tiedätte salaisuudestasi. Tältä sivulta löydät geishakuulia kokeneille, jotka sopivat täydellisesti myös kinkyihin leikkeihin.

Geishakuulat kokeneille tarjoavat lisää haastetta

Treenatessa lantionpohjan lihaksia on hyvä edetä asteittain ja lisätä painoa vähitellen, jotta saisit harjoittelusta parhaan mahdollisen kokemuksen. Geishakuulat kokeneille tarjoavat sopivasti haastetta, kun olet edennyt harjoittelussasi pidemmälle.

Käytä liukuvoidetta ennen kuin asetat kuulan sisään. Harjoittelun aikana lantionpohjan lihaksia jännitetään ja rentoutetaan vuoron perään. Kun aloitat harjoittelun uudella painolla, voit aloittaa ensin makuuasennossa ja siirtyä myöhemmin käyttämään geishakuulaa myös seisaaltaan ja kävellessäsi. Jos kuula ei pysy sisälläsi tai joudut jännittämään lihaksiasi jatkuvasti sen kanssa, on hyvä palata astetta kevyempään kuulaan. Vaikka olisit kokenut käyttäjä, mutta olet hiljattain synnyttänyt, on myös hyvä aloittaa kevyemmällä treenillä. Hallittu eteneminen onnistuu parhaiten kätevien geishakuulasettien avulla, joissa on useamman kokoisia ja painoisia kuulia.

Tämän sivun laajasta valikoimasta löydät tehokkaimmat geishakuulat kokeneille käyttäjille. Jos sinulla on kysyttävää niiden käytöstä tai muista tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme antaa opastusta tuotteiden käytössä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi